Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

John_Cenaa

Mano gyvenimas RLS projekte!

Recommended Posts

Sveiki Rls žaidėjai, esu Aurimas, serveryje mane pažįstate kaip John_Cenaa. Projekte žaidžiu, nuo 2014 metų, tačiau ši paskyra buvo sukurta 2017.04.27 per šį laiką, sulaukiau tikrai daug gerų momentų, bei linksmų nuotykių, kuriuos tikrai yra sunku pamiršti, tačiau dienos bėga ir prisiminimų skiltis vis didėja. Per šį laiką turėjau tikrai ne vieną postą, juos galite pamatyti čia - https://wiki.rls.lt/index.php?title=John_Cenaa

Pirmieji nuotykiai RLS serveryje

Dar kaip šiandiena pamenu, 2017 metai 4 mėnuo 27 diena, 16:00 būdamas pas pusbrolį prisijungiau į serverį ir susikūriau šią paskyra, ilgai netruko kol ir radau savo pirmąjį darbą. Darbas buvo medikų, tikrai pamenu, kad medikų valdžia mane sutiko tikrai šiltai ir buvo gera būti kartu su jais.  Medikuose dirbau ne ilgai, surinkus tam tikra kiekį patirties taškų perėjau į blogiukų pusę, tai buvo The Ballas, tenai dirbau ir rodžiau pastangas, būtent taip stengdamasis ir gavau pirmąsias savo pareigas serveryje - The Ballas pavaduotojas pas @Lukas_Svrta diena serveryje buvo pati geriausia ir tapau be galo motyvuotas ir jaučiau, kad šiame projekte galiu nuveikti tikrai daugiau. 

Antrasis postas serveryje

Po ballas pavaduotojo prabėgo daug laiko, kol gavau galimybę vėl tapti serverio darbo pavaduotoju. Nemeluojant prabėgo galbūt daugiau negu 3 mėnesiai, tačiau mano grind serveryje nebuvo pradingęs, įsidarbinau į Tolimųjų Reisų Vairuotojų darbą, tenai dirbau daugiau negu 1 mėnesį, pirmiausia buvau paaukštintas į TRV kvalifikatorių, laikui prabėgus kvalifikatorių perleidau kitam žaidėjui. Bijau pameluoti, bet panašiai po savaitės gavau žinute serveryje nuo @Rugile_Pukeear norėčiau tapti TRV pavaduotoju, kaip ir visiems aišku nieko nemąstęs iškart pasakiau taip. Šios pavaduotojo pareigos buvo vienos geriausių tarp mano pavaduotojų postų, tačiau tikiu, kad tai ne pabaiga. Na o pareigose išbuvau 20 dienų. 

Visos mano pareigos RLS projekte

Oi pareigų turėjau tikrai ne vieną, nemeluojant kai kurios sekėsi blogiau, kai kurios labai gerai. Na per visą laikotarpį projekte buvau The BallasTRV, Mechanikų 3x, ApsaugosArmijos, pavaduotojas, taip pat MechanikųMedikų 2x, Policijos Departamento direktorius ir serverio prižiūrėtojas 3x. Na, o šiuo metu esu Medikų pavaduotojas, bei wiki.rls.lt moderatorius. Už šias pareigas galiu padėkoti tik šiems žmonėms - @Lukas_Svr@Rugile_Pukee@Vakaris_Crazy@Jack_Block@Jonas_Pain@Tazas_Romero@Deshawn_Wilson@Tom_White@Darius_Blogizzz@Jason_Costello@Jerry_Stars@Alan_Paradox@Justas_Ses@The_Dude@Eimantas_Oho@Aivaras_Slavik@Eisvy_DasDidžiausią AČIŪ sakau jums. 

Vienas didžiausių mano surengtų eventų

Ne taip ir senai, žaisdamas sugalvojau, kad noriu padaryti kokį nors eventuką, tačiau nenorėjau daryti eilinio ir paprasto evento, o norėjau, kad jis būtų BIG. Atėjo tas momentas kada parašiau @Andrius..į discord ir nekantriai laukiau atsakymo. Ne tiek daug laiko prabėgus atėjo atsakymas, kad jis galės paremti mano sugalvotą eventą ir leis jį man surengti, na, o tas eventas buvo Medžioklės eventas per puse las venturas miesto, jį galite pamatyti čia. Eventas prasidėjo tikrai neblogai, surinkome daugiau nei 35 dalyvius ir @The_Dudeprižiūrėtojų komanda jau buvo pasiruošusi žudyti. Event truko daugiau negu 1 valandą, kadangi miestas buvo tikrai didelis, tačiau roundai vis greitėjo ir greitėjo, kadangi zonos mažėjo, kas tam tikrą laiką. Na, o mūsų event laimėtojais tapo - @The_Misterius@Lukas_Peke@Senpai_Hentai@Dede_Stikerisdar karta sveikinu jus su laimėjimais. 

Apibendrinimas

Na apibendrinus mano gyvenimą kartu su rls, jis buvo vinguriuotas, tikrai turėjau daug gerų momentų, tačiau buvo ir tokių, dėl kurių pasiėmiau pertrauką nuo projekto, tačiau aš vis vien į jį grįžau ir tikrai nesigailiu. Na o pagrindinis mano noras išvyti rls 80 - 100 žmonių prisijungusių ir aktyvių ir vėl. Ačiū tiems kurie nepatingėjote ir paskaitėte mano pirmą Blogą, tariu didžiausią AČIŪ jums. 

John_Cenaa - Aurimas

• Patinka 12
  • Dėkingas (-a) 4

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

On 2022-03-10 at 22:55, John_Cenaa parašė:

Na o pagrindinis mano noras išvyti rls 80 - 100

tai kad nebėr čia ką išvyti jau iš to rls...

• Cha Cha 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.