Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Briusas_Pro

Gėris

Recommended Posts

Gėris - šios temos pavadinimas, why?

Galiu papasakot tai, ką turbūt daugelis jūsų kažkada matė.. Pavyzdžiui aš pamatęs rls 30 online vidurdienį prisiminiau tą mažą serverį, kuriame žaisdavau. Jame niekad nebūdavo daugiau 30 žaidėjų prisijungusių vienu metu, bet žaist buvo NEPAKARTOJAMA. Žaidimu mėgaudavosi kiekvienas, būdavome lyg gauja, tačiau tai buvo - visas serveris. Užsiimdavome bendromis atrakcijomis, kažką veikdavom. O pagalba kitam buvo prioritetas. Tad pagalvojęs priejau dvi priežastis.

Arba buvau pakankamai mažas (~14m) ir man papraščiausiai užteko to, kas vyko, gal todėl niekad ir nenorėjau žaist servery kur 200on ir visi užsiemę savais tikslais.

Arba man patiko draugiška serverio atmosfera iš kurios tiesiog nesinorėjo pasišalinti.. Kad ir kaip ten būtų, draugiška atmosfera turėtų būt kiekvieno serverio prioritetas, todėl gal pabandom mūsų dabartinį prioritetą "viską sau" pakeist į "pagalba kitiems, pasitenkinimas geru darbu" :?

Taigi taip, noriu, kad žmonės imtų daryti gerą, kad susitelktų į kitų GERUS norus, ne tik Į SAVO. Galvojau sukurt temą, kurioje papasakot kodėl yra gerai daryt gerą ir pasiūlyt, jog pradėtumę VISI DARYTI GERĄ VIENI KITIEMS. Bet, ne, pergalvojau, gi p* čia. Tad tiesiog, už įkeltą gerą darbą, suteiktą pagalbą duosiu 50k. Tai gali būti pagalba naujokui, bendradarbiui, draugui.. bet kam. Užteks screenshot'o kuriame būtų galima suprast, jog padėjot kažkam - kažkuom.

Viso to tikslas yra parodyti, kad rls.lt gali grįžti į RLS.LT, kada žmonės padeda vieni kitiems o ne daro viską, kad pasitenkintų save ir nuskriaustų kitą.

Turi būt linksma, pabandom

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Aš taip pat už Beno nuomonę. Briusai, puiku. Žinau, kad norisi vėl grįžti į tas vėžes, kurios buvo prieš kelis metus, tačiau pinigų duot už tai nereikia. Visi turi patys susivokt ir padėt savo noru. Šiuo atveju atėjus į serverį matysis vien pagalbos siūlymai, nes aišku, visiems reiks tų 50k. Ir gausis taip, kad nenuolatinė pagalba išliks, o tik kuriam laikui, kol dalinami pinigai.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

21 minutes ago, Linas_Killer said:

Aš taip pat už Beno nuomonę. Briusai, puiku. Žinau, kad norisi vėl grįžti į tas vėžes, kurios buvo prieš kelis metus, tačiau pinigų duot už tai nereikia. Visi turi patys susivokt ir padėt savo noru. Šiuo atveju atėjus į serverį matysis vien pagalbos siūlymai, nes aišku, visiems reiks tų 50k. Ir gausis taip, kad nenuolatinė pagalba išliks, o tik kuriam laikui, kol dalinami pinigai.

O aš galvoju, kad po keletos kartų išgirsto "Ačiū" ar nuoširdžios padėkos žmonės ims suprasti, kad visai nėra blogai kartais padėti.. :)

Redaguota . Redagavo Briusas_Pro

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

9 minutes ago, Briusas_Pro said:

O aš galvoju, kad po keletos kartų išgirsto "Ačiū" ar nuoširdžios padėkos žmonės ims suprasti, kad visai nėra blogai kartais padėti.. :)

Tikėkimės taip ir bus!

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Gėris serveryje bus tada, kai aukščiau esantys žaidėjai bus lygūs su kitais, vienodai galios taisyklės (apimu tiek patį žaidimą, forumą, tiek ir TeamSpeak), bet čia tik tarp kitko :)

Akcija bei pati jos idėja, p - u - i - k - i. Siūlau nustatyti laiko terminą, pavyzdžiui, savaitę, 1 geras darbas = 1 diena, 7 dienos = pakaitinimo prizas, kol galiausiai natūraliai išsirutuliuos savitarpio pagalba ir draugiškumas vienas kitam.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Būkime geri, būkime draugiški, bum 50k duosiu. WTF!?!?!?!?!!?!?  Čia tas pats kai 70 metų dieds gyvena su 20 metų gražuole, nes ji gauna visko ko nori ir pinigų. lol. pieva čia.

Kad ir pagerės nuo to serveris tai tik todėl, kad gautų 50k. Čia tipo apgaukime save, kad viskas gerai. lol xDD

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 1 valandą, Respektas_Respektas said:

Būkime geri, būkime draugiški, bum 50k duosiu. WTF!?!?!?!?!!?!?  Čia tas pats kai 70 metų dieds gyvena su 20 metų gražuole, nes ji gauna visko ko nori ir pinigų. lol. pieva čia.

Kad ir pagerės nuo to serveris tai tik todėl, kad gautų 50k. Čia tipo apgaukime save, kad viskas gerai. lol xDD

Jau atsakiau į tokias mintis aukščiau

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Sutinku su Respektu, kad gėrio nenupirksi, bet aišku naujokams administratoriams paskatinimas būtų neblogai, bet prižiūrėtojams, kurie už tai gauna kreditų, nemokamą administratorių, duoti nieko nereikia.

@Džioraldas_Golden ė, pabūk man geras, duok už rls30 drk xD

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

3 minutes ago, Ridas_Rls said:

Sutinku su Respektu, kad gėrio nenupirksi, bet aišku naujokams administratoriams paskatinimas būtų neblogai, bet prižiūrėtojams, kurie už tai gauna kreditų, nemokamą administratorių, duoti nieko nereikia.

@Džioraldas_Golden ė, pabūk man geras, duok už rls30 drk xD

pl xdddd

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

O dar geriau būtų jei žaidėjai prie tavęs prisidėtu - gavę 50.000 juos išnaudotu event'ams, gal ne visus, bet bent pusę, visgi pinigai lengvai uždirbai bei padarot vieną gerą darbą serveriui bei jo vystimuisi ;)

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

11 minutes ago, The_Smecher said:

O dar geriau būtų jei žaidėjai prie tavęs prisidėtu - gavę 50.000 juos išnaudotu event'ams, gal ne visus, bet bent pusę, visgi pinigai lengvai uždirbai bei padarot vieną gerą darbą serveriui bei jo vystimuisi ;)

+++ gėris skleistusi, apie ką ir eina kalba.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

25 minutes ago, Salvatore_Pavaroti said:

Nuolat padedu tiems,kam reikia pagalbos ar paslaugos...:)

nais cyt xdddd 

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

O aš manau kad pagalbos situacija yra gan gera, pabandykit susikurt naujoko acc kada ir į admin rašyt su problema, kaip seniau kiti darydavo, dabartiniai priž po 2-4 pas žmogų subėga, o dėl draugiško žaidimo, to kas jau buvo nebebus čia taip pat kaip su runescape tobulino tobulino žaidimą iki tol kol jame jau visko buvo per daug o tada žmonės pradėjo palikt. O ką daro žaidimo kurėjai jei pasisekęs žaidimas po biški miršta? Gražina jį, gražinus jį vistiek daug žmonių buvo nepatenkinti nes tipo nebėra tokių žaidėjų draugiškų kaip seniau. Tai tas pats ir sampe negali gražinti draugiškų žmonių, nes seniau visi žaisdavo 4fun dabar 2bethebest dėl to kiekvienas kovoja dėl savo vietos, kad tik ko daugiau visko turėt. Mano nuomonė tokia, gal kažkam kitaip atrodys. 

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

58 minutes ago, Salvatore_Pavaroti said:

Kur 

0:43 greitai atsistojai.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

On 2016-08-08 at 19:10, Salvatore_Pavaroti said:

Nuolat padedu tiems,kam reikia pagalbos ar paslaugos...:)

Parašyk žaidime kai pamatysi, ačiū už pagalb ..:)

On 2016-08-09 at 23:01, Tazas_Romero said:

Kam gelbėt skęstantį laivą?

Negi tikrai manai, jog tai - nebeįmanoma?

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 21 valandas, Matthew_Kiwi said:

Laukiu 50'000€

Realiai limuzino vairuotojo darbas vežt žmones, nemanau, jog tai skaitosi kaip pagalbos suteikimas žvelgiant į šios temos mintį

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 1 valandą, Briusas_Pro said:

Realiai limuzino vairuotojo darbas vežt žmones, nemanau, jog tai skaitosi kaip pagalbos suteikimas žvelgiant į šios temos mintį

naok xD 

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

On ‎08‎/‎08‎/‎2016 at 11:43, Briusas_Pro said:

Gėris - šios temos pavadinimas, why?

Galiu papasakot tai, ką turbūt daugelis jūsų kažkada matė.. Pavyzdžiui aš pamatęs rls 30 online vidurdienį prisiminiau tą mažą serverį, kuriame žaisdavau. Jame niekad nebūdavo daugiau 30 žaidėjų prisijungusių vienu metu, bet žaist buvo NEPAKARTOJAMA. Žaidimu mėgaudavosi kiekvienas, būdavome lyg gauja, tačiau tai buvo - visas serveris. Užsiimdavome bendromis atrakcijomis, kažką veikdavom. O pagalba kitam buvo prioritetas. Tad pagalvojęs priejau dvi priežastis.

Arba buvau pakankamai mažas (~14m) ir man papraščiausiai užteko to, kas vyko, gal todėl niekad ir nenorėjau žaist servery kur 200on ir visi užsiemę savais tikslais.

Arba man patiko draugiška serverio atmosfera iš kurios tiesiog nesinorėjo pasišalinti.. Kad ir kaip ten būtų, draugiška atmosfera turėtų būt kiekvieno serverio prioritetas, todėl gal pabandom mūsų dabartinį prioritetą "viską sau" pakeist į "pagalba kitiems, pasitenkinimas geru darbu" :?

Taigi taip, noriu, kad žmonės imtų daryti gerą, kad susitelktų į kitų GERUS norus, ne tik Į SAVO. Galvojau sukurt temą, kurioje papasakot kodėl yra gerai daryt gerą ir pasiūlyt, jog pradėtumę VISI DARYTI GERĄ VIENI KITIEMS. Bet, ne, pergalvojau, gi p* čia. Tad tiesiog, už įkeltą gerą darbą, suteiktą pagalbą duosiu 50k. Tai gali būti pagalba naujokui, bendradarbiui, draugui.. bet kam. Užteks screenshot'o kuriame būtų galima suprast, jog padėjot kažkam - kažkuom.

Viso to tikslas yra parodyti, kad rls.lt gali grįžti į RLS.LT, kada žmonės padeda vieni kitiems o ne daro viską, kad pasitenkintų save ir nuskriaustų kitą.

Turi būt linksma, pabandom

Labs Briusi če karuoče daveu čiuvakui nrg aj r aš pamenu tuos laikus kai būdavo po 40 ~ max serve nais buva http://imgur.com/a/pAobd

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Atsakyti...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą..   Pašalinti teksto formatavimą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuoroda buvo įterpta automatiškai.   Įterpti kaip paprastą nuorodą

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Kraunasi...

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.