Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Lukas_Cola

Nervų pabaiga

Recommended Posts

Sveikučiai!

Praeitame blogę rašiau apie sportą, šį kartą bus kiek kitaip.

Kažko ypatingo nerašysiu, nes nematau realiai didelio tikslo, nes blogo skiltis nėra tokia populiari kaip anksčiau ir ko gero nebebus kaip anksčiau.

Forumas tampa tik papeikimų vieta, aišku tik Ačiū komandai, kuri daro vis kažkokius renginius ar konkursus, kur galite laimėti puikius prizus ir tiesiog atsipalaiduoti nuo tų bereikšmių papeikimų rašinėjimų... Ypač su čyterių skiltimi. God Damn..

"E KOLA O TAI KO PATS NEDARAI TŲ KONKURSŲ AR RENGINIŲ. TU TIK KALBI O DARYT NEDARAI"

Neprakaituok Mažasis Timi, dariau ir aš NAUJOKAMS akcijas ir panašius dalykus. Bet tas visas dalykas labiau pasižymėjo pačiame žaidime, forume tik buvo paskelbtos akcijos dėl VIP ir XP ir kas įspūdinga, kad tą savaitę teko emigruoti gan daug žaidėjų, todėl labai džiugu pamatyti tokį šuolį į priekį, kad visgi yra tikrai kas domisi šiuo, paprastu, tačiau daug nervų reikalaujančiu, serveriu.

5 metai su RLS

Wow... sunku pačiam patikėti, kad prisijungiau prie šio projekto prieš tiek laiko ir tiek visokių įspūdžių teko patirti, tiek juoko, tiek pykčio ir pnš.

Per visą šį laikotarpį, nemeluosiu, bet daug ką nuveikiau projekte. Kelis kartus teisėsaugos direktorius ir tuo pačiu TPV... nu manau visi žinot mano pasiekimus, nes teko daug skaityti mano anketų į direktoriaus vietas, bet jei esate iš tų, kurie dar nežinot kas aš per vienas, nesijaudinkite, Jus nesat pirmi. Net vasarą ir rudenį daug kas nežinojo, kad esu emigracijų prižiūrėtojas, nors aš juo tapau kovo mėnesį :D Kažkaip visiems pradėjo da eiti žiemą, kad esu komandos narys, emigracijų prižiūrėtojas ir kas dar nežinot esu ir globalus moderatorius(Ačiū Ridai už paaukštinimą). P.S. šiandien sukanka dar kaip metai, kai esu komandos narys, emigracijų prižiūrėtojas.

Fun fact: per metus aš patikrinau ~420 naujokų anketų, aišku būčiau daugiau, bet kažkas turėjo tiek laisvo laiko, kad už mane emigravo apie 5 žaidėjus, kai aš to neprašiau xdd 

Per šiuos metus teko net susitiksi su kai kuriais žaidėjais gyvai ir pasibuvoti ir net išgerti. Neminėsiu tų vardų, lai tai lieka asmeniški dalykai. Tik neslėpsiu to, kad pirmasis žaidėjas su kuriuos susitikau, tai buvo Kasparas_Meskenas (prieš bandziugos transformaciją) xD

Labai tikiuosi, kad dar teks ne kartą su tais pačiais žmonėmis susitikti mieste ar kur ir žinoma su naujais veidais, kurių dar neteko sutikti, ypač noriu sutikti tą žmogų, kuris prie Hesburgerio pasakė man "MLDC KOLA"

Kodėl?

Supraskit mane, man beveik 20 metų, mokausi, dirbu, prie forumo nėra noro būti, serveryje pavažinėti su CN mašina, padalyvauti vienam grobime ar dviejuose ir eiti miegoti, kai galiu daug ką naudingesnio nuveikti... Tiesiog atėjo ta eros pabaiga, kitaip tariant 2013 era baigėsi, jei taip rimtai. Iš senų žaidėjų yra likę vienetai(nėra mažai, bet nėra daug), dabar ateina į projektą nauji veidai, nauji iššūkiai, naujos idėjos ir pnš.

Net keista, kai aš atėjau į projektą 15 metų teko bendrauti su 18 mečiais ir net 20 mečiais ir laikiau jais rimtais, nes PILNAMEČIAI, jie žino tokių dalykų, apie kuriuos man pačiam neteko girdėti. Dabar kai man pačiam tuoj 20 metų, žmonės net nežiūri į amžių. Tu jiems esi vaikas ir tu jiems nieko nepadarysi, nes KAM aiškintis santykius dėl žaidimo realybėje ir pnš? Tik aišku netoleruoju tokių žaidėjų, kurie pradeda pjautis ir galiausiai rašo tokius dalykus kaip "GAL TU GERIAU NUSIŽŪDYK, VISAS PASAULIS DŽIAUGSIS". KAM??? KODĖL??? Dar kas svarbiausia rašo tas, kuris net metus nežaidęs RLS tam, kuris gal 3-4 su RLS ir yra ŽYMIAI vyresnis nei tas durnius, kuris liepia jam nužudyti.

Todėl gerbiamieji prašau jūsų tokio dalyko, kurį patys žinot ir girdėjot ir net tapo MEME. TOLERANCIJOS. Nekreipkite dėmesio į tokius nevispročius ir mėgaukitės tiek žaidimu, tiek savo gyvenimu. Nesvarbu koks jis ir be būtų ar geras ar ne, reikia juo mėgautis ir valgyti tai, kas yra padėta ant lėkštės. 

Truputi nukrypau nuo temos iš tos neapykantos :D

Štai ir baigta rašyta knyga mano, ir tikiuosi jūsų pačių knyga gausis geresne nei mano, nes nepatariu lyginti savęs su manimi, nebent kalba eitu apie teisėsauga bet ir tai vargu, ar išeitu.

Pabaigai noriu padėkoti visai RLS Komandai ir ypač Ridui, kuris suteikė man šansą pasireikšti komandos vietoje, nors tu nenorėjai, to kas nutiko su Ievuku, tikiuosi mano lūkesčiai pasiteisino. Ir aišku dėkoju už gerai praleistą laiką ir perliukus xD Rimtai, perliukų buvo daug, ypač su jetpacku  ;)

Dėkoju Mafijoms/Gaujoms už linksmybes zonose ir grobimuose. GKB 4 EVER

Ir žinoma dėkoju teisėsaugai.... kuri gadino nervus visus 5 metus, bet tai buvo verta, kad tik ji atsigautu, kai to reikėjo.. beveik 390k xp.. damn it... tiek nedaug iki 400k oh well ;d

Pareigų atsisakau ir tikiuosi kitas emigracijų prižiūrėtojas atliks darbą geriau nei aš.

@Simas_Pinokis jei jau leavinu tai leavinu, ne taip kaip kurie ;)

Tad tariu Tau, RLS, viso gero ir kažkada vėl susitiksime forume blogų skiltyje ar pačiam žaidime.

giphy.gif

Redaguota . Redagavo Lukas_Cola
  • Patinka 10
  • Dėkingas (-a) 1
  • Liūdnas (-a) 6

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Dasviduli Cola :X

Linkiu ,kad guolis nebarškėtų ir dyzelio visada bake netrūktų.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

"Who's next?" Sakiau, lyg nuspėdamas..

Ačiū, Lukai, už gerą laiką, už pykčius ir neapykantą.. ačiū už viską, ką suteikei šiam projektui, kad ši vieta taptų geresniu kampeliu <3

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Dabar, Lukas_Monstr parašė:

gsf? kas? bbz random niekas neprisimena

O GKB PRISIMENA TIK TIE KURIE JOJE DIRBO ;DDDD

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Atsakyti...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą..   Pašalinti teksto formatavimą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuoroda buvo įterpta automatiškai.   Įterpti kaip paprastą nuorodą

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Kraunasi...

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.