Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Grazvys_Nfs

Serveryje vyrauja demokratija?

Recommended Posts

2 minutes ago, Grazvys_Nfs parašė:

Kodėl tik apie tai dabar sužinome? Jeigu dažniausiai sakote ,, komanda nusprendė''. Atranka žinoma geras variantas, bet kas šlykščiausia, kad mane užsipuolė iškart...

Bet, manau, vistiek pačiam būtų geriau išgirsti ir žaidėjų nuomonę. Niekas manau dėl to nenukentėtu.

Į mano darbą projekte neįeina ataskaitų pateikinėjimas. Yra dalykų kurių ir žaidėjai, ir komanda neturi žinoti, nenorint sukurt chaoso, nors ir labai džiaugiuosi kad bent jau šiuo atvėju žaidėjai drąsiai išreiškia savo nuomonę, neslėpsiu, esu labai nustebęs tuo (ir labai didžiuojuosi žaidėjais, mokančiais pasakyti ne, tikiuosi tai bus dažniau)

Atsiprašau jei kiti komandos nariai nesupranta ar nemokama pripažininti kitų nuomonės, aš jau to nepakeisiu

• Patinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

4 minutes ago, Ridas parašė:

Į mano darbą projekte neįeina ataskaitų pateikinėjimas. Yra dalykų kurių ir žaidėjai, ir komanda neturi žinoti, nenorint sukurt chaoso, nors ir labai džiaugiuosi kad bent jau šiuo atvėju žaidėjai drąsiai išreiškia savo nuomonę, neslėpsiu, esu labai nustebęs tuo (ir labai didžiuojuosi žaidėjais, mokančiais pasakyti ne, tikiuosi tai bus dažniau)

Atsiprašau jei kiti komandos nariai nesupranta ar nemokama pripažininti kitų nuomonės, aš jau to nepakeisiu

Manau serveris ir gerėja dėl to, kad nebijome kartais pasakyti , kas mūsų akimis neteisinga.

• Patinka 3

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Sv Gražvį gerai minėjai jog patys žaidėjai galėtų pasireikšti balsavime ar Lukui reikia perleisti AP pareigas ar ne. Bet šitoje situacijoje Ridas padarė gerą sprendimą kad davė balsuoti tik komandos nariam. O gi kodėl? Kaip kažkas minėjo man rodos Smečas jog mes kaip paprasti žaidėjai daug ko nematome, daug dalykų yra mums neatskleidžiama ir balsuojant tokioje situacijoje turi 100% komandos nariai nes gi jie daugiausiai žino apie jo poelgius ir t.t. Gerai paimkime situacija kodėl Justas (Tpaba) daro rinkimus į DP pagalbininka sakydamas jog bus balsavimas kuris nuspręs kas bus naujasis pagalbininkas. Kodėl jis taip daro? Nes jis nori suteikti galimybę visiem žaidėjams patekti į komandą nors kai kurie nėra tūrėja jokių pareigų. O tai reiškia jog dabartiniai komandos nariai galėjo ir nepastebėti kaip tas kandidatas elgiasi ir t.t. Todėl dėl šito jis darys balsavima todėl kad mes kaip paprasti žaidėjai serveryje praleidžiame daug daugiau laiko nei komandos nariai. Ir mes galime pastėbeti jo minusus bei pliusus. Ir išsireikšti nuomone balsavime.

Šituo savo komentavimu tik diskutuoju. Sori jai kai kurie sakiniai nesiriš. 

Redaguota . Redagavo Nobody_Ellse

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

1 minute ago, Nobody_Ellse parašė:

Sv Gražvį gerai minėjai jog patys žaidėjai galėtų pasireikšti balsavime ar Lukui reikia perleisti AP pareigas ar ne. Bet šitoje situacijoje Ridas padarė gerą sprendimą kad davė balsuoti tik komandos nariam. O gi kodėl? Kaip kažkas minėjo man rodos Smečas jog mes kaip paprasti žaidėjai daug ko nematome, daug dalykų yra mums neatskleidžiama ir balsuojant tokioje situacijoje turi 100% komandos nariai nes gi jie daugiausiai žino apie jo poelgius ir t.t. Gerai paimkime situacija kodėl Justas (Tpaba) daro rinkimus į DP pagalbininka sakydamas jog bus balsavimas kuris nuspręs kas bus naujasis pagalbininkas. Kodėl jis taip daro? Nes jis nori suteikti galimybę visiem žaidėjams patekti į komandą nors kai kurie nėra tūrėja jokių pareigų. O tai reiškia jog dabartiniai komandos nariai galėjo ir nepastebėti kaip tas kandidatas elgiasi ir t.t. Todėl dėl šito jis darys balsavima todėl nes gi mes paprasti žaidėjai serveryje praleidžiame daug daugiau laiko nei komandos nariai. Ir mes galime pastėbeti jo minusus bei pliusus. 

Šituo savo komentavimu tik diskutuoju. Sori jai kai kurie sakiniai nesiriš. 

Tpabai labiau apsimoka duoti zaidejams rinkti, nes jo isrinktas zmogus atstovaus zaidejams, bet you got the point teisingai, nors vienas.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

EINA N* :DDDDD, betkuris kuris esat už pain tapimą AP, pasigaukit mane ts ir bandykit užvartyt argumentais. Galėčiau vardint ir vardint, bet parašysiu pora, kad jūsų autistiškas protas neperkaistų.

1. Manau daug kam buvo įdomu kodėl Armis tapo priž.? Pain'as sakė pasigauti ji ts'e jo argumentai "jis aktyvus" ir viskas? :D Tvarkos grupė turi būti remta, patirtimi, suprantingumu ir galva ant pečių. aijo ant jo anketos -40rep kažkur buvo (tarp jų dpkt nariai ir pnš.) tai tik parodo kad serveris yra prieš jo kandidatūra. Bet okey tarkim.. ARMIS GI PROTINGAS, JIS GALI PAGAUTI VISUS, PAIN PRIĖMĖ GERĄ PASIRINKIMĄ, judam toliau.

2. Dabar kiekvienas iš priž. kuris buvot nušalintas už čytus. Kaip jautėtės? Chujovai čj, kai viena klaida kainuoja viska. Chebra pain'as pats buvo apsičytinęs, pirmoj zonoj kurioje jis dalyvavo (kaip gaujinis), kžn per didelis grūzas man buvo kelt jį į čyterius, taip sugadinant jo visą reputaciją. Taigi jis pats nusprendė prisiduot Ridui (ar prisidavė man giliai px, @Ridas čia šitas patvirtint gali, kaip buva). Video numest, numesčiau, bet nebėra tolko, praėjo jau nemažai laiko.

Soriuks už tokį hate Pain, gali būt AP pagalbininkas, drk/pav ar dar kokia paprastesne privlg. bet tik ne pačiu AP, kai pats mafijose/gaujose nepraleidi laiko, tai tavo tvarkos priž. šaudymai yra lempiški. kžn bšk sunervinot su tokiais kaltinimais rls komandai, kad ir kiek hatinčiau puse komandos dešrius, blogius ir kitus, jie įdeda laiko o už nieko negauna, vien dėl to dar pist protą "CHUJOVAI PADARĖT SAVO DARBĄ " yra nekažką.

• Patinka 5
  • Nepatinka 2

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

2 minutes ago, Andrius_Crazy parašė:

EINA N* :DDDDD, betkuris kuris esat už pain tapimą AP, pasigaukit mane ts ir bandykit užvartyt argumentais. Galėčiau vardint ir vardint, bet parašysiu pora, kad jūsų autistiškas protas neperkaistų.

1. Manau daug kam buvo įdomu kodėl Armis tapo priž.? Pain'as sakė pasigauti ji ts'e jo argumentai "jis aktyvus" ir viskas? :D Tvarkos grupė turi būti remta, patirtimi, suprantingumu ir galva ant pečių. aijo ant jo anketos -40rep kažkur buvo (tarp jų dpkt nariai ir pnš.) tai tik parodo kad serveris yra prieš jo kandidatūra. Bet okey tarkim.. ARMIS GI PROTINGAS, JIS GALI PAGAUTI VISUS, PAIN PRIĖMĖ GERĄ PASIRINKIMĄ, judam toliau.

2. Dabar kiekvienas iš priž. kuris buvot nušalintas už čytus. Kaip jautėtės? Chujovai čj, kai viena klaida kainuoja viska. Chebra pain'as pats buvo apsičytinęs, pirmoj zonoj kurioje jis dalyvavo (kaip gaujinis), kžn per didelis grūzas man buvo kelt jį į čyterius, taip sugadinant jo visą reputaciją. Taigi jis pats nusprendė prisiduot Ridui (ar prisidavė man giliai px, @Ridas čia šitas patvirtint gali, kaip buva). Video numest, numesčiau, bet nebėra tolko, praėjo jau nemažai laiko.

Soriuks už tokį hate Pain, gali būt AP pagalbininkas, drk/pav ar dar kokia paprastesne privlg. bet tik ne pačiu AP, kai pats mafijose/gaujose nepraleidi laiko, tai tavo tvarkos priž. šaudymai yra lempiški. kžn bšk sunervinot su tokiais kaltinimais rls komandai, kad ir kiek hatinčiau puse komandos dešrius, blogius ir kitus, jie įdeda laiko o už nieko negauna, vien dėl to dar pist protą "CHUJOVAI PADARĖT SAVO DARBĄ " yra nekažką.

Ne apie tai buvo mini blogas bet,
Asmeniškai aš, nemačiau, kaip Armis atlieka savo prižiūrėtojaus pareigas, bet jis pas mane armijoje dirbo, atliko gan gerai pareigas. Deem, kodėl paprastas žaidėjas negali pasireikšti paprastame prižiūrėtojaus poste, būtų gavęs priž. surinkęs 3 įspėjimus ir viskas, rezerve esantis žaidėjas jį pakeistu, bet Armis nemanau ar tada ilga laiką gautų prižiūrėtojaus pareigas. Ar labai nukentėjo serveris, kad jis pabuvo pora dienų administratoriumi? Dėl to nemanau reikėtu Peina kaltinti, kad davė žaidėjui pasireikšti.
Pats esi nemandagus, kad visus vadini autistus, kurie palaiko ir žino ,kad Peinas susitvarkytu su pareigomis. Prabuvo jis metus prižiūrėtojų prižiūrėtoju ir negavo rimtų papeikimų (nebent su tuo čytinimu, tavo kaltė, kad neįkėliai)
Komandos aš nekaltinu ir nei kiek nesmerkiu, tiesiog norėjau didesnios demokratijos ties Peino pareigų paaukštinimo.

• Patinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

1 minute ago, Grazvys_Nfs parašė:

Ne apie tai buvo mini blogas bet,
Asmeniškai aš, nemačiau, kaip Armis atlieka savo prižiūrėtojaus pareigas, bet jis pas mane armijoje dirbo, atliko gan gerai pareigas. Deem, kodėl paprastas žaidėjas negali pasireikšti paprastame prižiūrėtojaus poste, būtų gavęs priž. surinkęs 3 įspėjimus ir viskas, rezerve esantis žaidėjas jį pakeistu, bet Armis nemanau ar tada ilga laiką gautų prižiūrėtojaus pareigas. Ar labai nukentėjo serveris, kad jis pabuvo pora dienų administratoriumi? Dėl to nemanau reikėtu Peina kaltinti, kad davė žaidėjui pasireikšti.
Pats esi nemandagus, kad visus vadini autistus, kurie palaiko ir žino ,kad Peinas susitvarkytu su pareigomis. Prabuvo jis metus prižiūrėtojų prižiūrėtoju ir negavo rimtų papeikimų (nebent su tuo čytinimu, tavo kaltė, kad neįkėliai)
Komandos aš nekaltinu ir nei kiek nesmerkiu, tiesiog norėjau didesnios demokratijos ties Peino pareigų paaukštinimo.

Ai -40rep tai čia taip hateriai, ane? Cmon seniuk, jei patys dp nariai meta -rep, tai jau kažką reiškia? Naujokų pagalbą man atrodo daug silpnesnė grupė ir ten galima duoti pasireikšti žmogui. Geriau prapist vieną naujoką (kuris neaišku ar žais) ar su tvarkos priž užbanint žaidėją klaidingai ir praknist žaidėja, kuris pvž. jau žaidžia serveryje. ARMIS ŽINO GI KAIP GAUDYT ČYTUS, KAS YRA? nemoka (ntr daugiau ką pasakyt)
p.s. jei tau dar kažkas neaišku pokink ts galiu tau paaiškint labiau tse.

• Nepatinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

6 minutes ago, Andrius_Crazy parašė:

Ai -40rep tai čia taip hateriai, ane? Cmon seniuk, jei patys dp nariai meta -rep, tai jau kažką reiškia? Naujokų pagalbą man atrodo daug silpnesnė grupė ir ten galima duoti pasireikšti žmogui. Geriau prapist vieną naujoką (kuris neaišku ar žais) ar su tvarkos priž užbanint žaidėją klaidingai ir praknist žaidėja, kuris pvž. jau žaidžia serveryje. ARMIS ŽINO GI KAIP GAUDYT ČYTUS, KAS YRA? nemoka (ntr daugiau ką pasakyt)
p.s. jei tau dar kažkas neaišku pokink ts galiu tau paaiškint labiau tse.

Seniuk, palik tu tą fanboy'ų ramybėje, jam meti argumentus, jis demokratijos reikalauja. Žmogus nesupranta kad rinkimai ir yra demokratija, o kai jo nuomonės neprašo, gali pasėdėti tyliai. 

• Patinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Crazy ar tikrai sakiau, kad  tik dėl vieno aktyvumo? :o   nu pala :D   

čytas rly? ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????        Jei malvio  gta iv hudas čytas najo td :oooooooooooooooooooooo   

Čia diskusijų nenoriu kelt, so sakyk viską į až.

Ir jofana koks tolkas varyt ant žmonių, kai jie turi savo nuomone ir galvoja, kad esu tinkantis eiti pareigas čia jų sprendimas. Bet dabas sakyt AUTISTISKA PROTA ir pns tai nu ir zn 

Redaguota . Redagavo Jonas_Pain

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Su Andriumi ką tik pašnekėjome TeamSpeak kanale ir įsiaiškinome viską dėl Jono. Geriau laukime rinkimų ir ten protingai atiduokime savo balsus. Nes šitos diskusijos pabaiga jau senai buvo.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Dabar, Jonas_Pain parašė:

Crazy ar tikrai sakiau, kad  tik dėl vieno aktyvumo? :o   nu pala :D   

čytas rly? ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????        Jei malvio  gta iv hudas čytas najo td :oooooooooooooooooooooo   

a malvio hudas tipo judin kulkas ane, duo man tą hudą zjbs sueitų.

O dėl armio argumentai: aktyvus, gerai pasirodė, gera rep.
Aktyvus čj jo
Gerai pasirodė? Gavo ant galo, apsimyžęs sedėjo kad tik neprisidirbt.
Gera rep? aha palieku apsaugos pav. nes veiksmo nėr.. px kad aš tą veiksmą tr daryt.

Krč katik Gražviui įpisau į protą bšk, man ką dar tave atkalbėt nuo AP, come at me bro. Kam tas forumas TS'e smagiau gi.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

2 minutes ago, Andrius_Crazy parašė:

a malvio hudas tipo judin kulkas ane, duo man tą hudą zjbs sueitų.

O dėl armio argumentai: aktyvus, gerai pasirodė, gera rep.
Aktyvus čj jo
Gerai pasirodė? Gavo ant galo, apsimyžęs sedėjo kad tik neprisidirbt.
Gera rep? aha palieku apsaugos pav. nes veiksmo nėr.. px kad aš tą veiksmą tr daryt.

Krč katik Gražviui įpisau į protą bšk, man ką dar tave atkalbėt nuo AP, come at me bro. Kam tas forumas TS'e smagiau gi.

k issiaiskinom 

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Sveikas Gražvi, skaitant visų komentarus kiek matau puse už ir puse prieš. Paskaičiau Nobody komentarą su šia fraze: Bet šitoje situacijoje Ridas padarė gerą sprendimą kad davė balsuoti tik komandos nariam. O gi kodėl? Kaip kažkas minėjo man rodos Smečas jog mes kaip paprasti žaidėjai daug ko nematome, daug dalykų yra mums neatskleidžiama ir balsuojant tokioje situacijoje turi 100% komandos nariai nes gi jie daugiausiai žino apie jo poelgius ir t.t. paskaitant ši sakini gerai pagalvokime mane puse dalykų nieko nežinome, nes tai turėtu likti kai kas ir tarp komandos, nieko neturiu prieš priš Jona, bet kaip sakė nobody mes puse dalyko nežinome ką žino komandą todėl tai turėtu labiau manau spręsti komandą, nes vis gi dėl to jie dirba vieningai ir manau paklausus komandos, kad niekas nėra jo heiteriai, bet žmonės visados turi - todėl manau ir nebuvo suteiktas šansas. Gal būtų įdomų sužinoti iš komandos kodėl vis gi dėl ko negavo jis šių pareigų, bet gal buvo rimtų priežasčių kodėl netenkino komandos, o gal vis dėl to komandą dar norėtu jis pastebėti anketoje ką vis dėl to norėtu pakeisti prieš Tazui būnant. Tuo pačių Ridas pats manau ji stebėjo nes Tazas manau iš anksto pranešė apie tai ir buvo manau stebimas todėl per tai laiką gal vis dėl to pamatė - kodėl jis negalėjo gauti šių pareigų, bet jeigu pas Pain ir ryštas gauti šias pareigas manau užpildys į šias pareigas be problemų ir įrodys, kad buvo vertas ;)

Ps: Pain nieko neturiu prieš. Bet kartais turi įrodyt dar labiau, kad esi viskam pasiruošęs todėl nieko blogo nematyčiau prieš tave jeigu ir užpildytum nes manau būčiau už.

Redaguota . Redagavo Martynas_Hardas

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

xddddddd ką čia spangsti ir ką čia per litanijas rašai xdddd

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 10 valandų, Benas_Master parašė:

Daug priraset kaip kompiuterinio zaidimo forumas ^^}

eiktu fryy posteri

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Čia kai 1 nakties načnyke 3 kominiai diskutuoja politiškai korektiška kalba kaip reiktu padidinti Lietuvos vidinio biudžeto kilimo procentą

• Cha Cha 2

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

7 minutes ago, Feat_Thompson parašė:

Nebūtų draugelis - nebūtų temos. peace

JIS DEMOKRATISHKAI NORI KAD JO DRAUGELIS, UOJ GERAS ZHAIDEJAS GSUTU UZHDIRBTAS JUO PAREIGAS

• Cha Cha 1
  • Nepatinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

2 minutes ago, Darius_Blogizzz parašė:

JIS DEMOKRATISHKAI NORI KAD JO DRAUGELIS, UOJ GERAS ZHAIDEJAS GSUTU UZHDIRBTAS JUO PAREIGAS

JEJ KA BALSU NUPIRKSIM OK, TURIU SHAIBU SERVI

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Dabar, Feat_Thompson parašė:

JEJ KA BALSU NUPIRKSIM OK, TURIU SHAIBU SERVI

ŠTAJGI NE ESME KAD RINKIMAI O NE PERLEIDIMAI YRA DEMOMRATIJE BET KAM ZHINAI GILINTIS NAUJA ZHODI ISHMOKO TAI OPAAAAA ;DDDD

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

1 minute ago, Darius_Blogizzz parašė:

ŠTAJGI NE ESME KAD RINKIMAI O NE PERLEIDIMAI YRA DEMOMRATIJE BET KAM ZHINAI GILINTIS NAUJA ZHODI ISHMOKO TAI OPAAAAA ;DDDD

kada ush tai isgerkim?!?!?!?!?!

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 1 valandą, Feat_Thompson parašė:

Nebūtų draugelis - nebūtų temos. peace

Esi žiauriai tiesmukas! Kad jis mano draugas - taip. Bet įsivaizduokim tave tokioje situacijoje? Manau pats dar tokias 5 temas parašytum. Tiesiog pagaliau išdrysau pasakyti tai, kas mano akimis buvo neteisingą. Ir dabar reikia su Dariu pasirodyti ,, mandrais '' ir iš tokių žaidėjų tyčiotis? Tau turėtu būti gėda!

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.