Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Džioraldas_Golden

Ligoninės (Medikų) direktoriaus rinkimų apžvalga

Recommended Posts

RZEuf.png

Labas rytas! Įpratau rinkimų apžvalgas rašyti naktį, bet nežinau, kiek čia yra gerai, bet tikrai faina. Šį kartą rinkimuose dalyvavo penki kandidatai. Džiugu, kad apklausoje dalyvavo visi penki, tačiau realiai kalbėjo tik trys: kitiems dviems pasireikšti neleido jaudulys (spėju). Kandidatai tikrai nebuvo stiprūs, o viskas susidėstė taip, kad turėjau rinktis tarp vyresnio ir jaunesnio. todėl teko galvoti apie tai, kiek laiko man reikės investuoti, kad naujas direktorius pasiektų gerų rezultatų.

Aka_Gamka - anketa skatino daug tavęs klausti apklausos metu, tačiau atsakyti tau nesisekė. Koją kišo pirmas kartas tokio lygio apklausoje, dėl to jaudulys padarė savo, dėl to pasimetei ir nepavyko atsakyti į mano klausimus. Žinau, amžius daro savo, tačiau ateityje tikrai bus geriau, jeigu į tai pažvelgsi kaip galimybę. Šiaip gerai, kad mėgsti rašyti trumpai, tačiau tokiu atveju man kyla daug klausimų: kaip ir kodėl tu tai darysi, kokią naudą tai duos ir panašiai.

Black_Sultan - taip pat pasimetei apklausoje, nors anketa nebuvo tokia bloga, kad būtų galima palikti tave kandidatų apačioje. Skaitydamas tavo idėjas susidariau vaizdą, kad kažko ypatingo pasiūlyti negali ir darbas bei pats tavo valdymas būtų labai tipinis, kuriame neradai vietos naujokams. Naujokai labai svarbi dalis šiame darbe. 

Jerry_Stars - pirmiausiai, neminint tavo pasirodymo Policijos Departamento direktoriaus pareigose, pagirčiau už anketą ir siūlymus: jie tikrai atrodo verti dėmesio, todėl liktų tik viską įgyvendinti. Bet bet bet.. dabar jau paminėdamas tavo pastarąjį direktoriavimą noriu paabejoti tavo galimybėmis iškart siekti dar vienų direktoriaus pareigų. Žodžiai lieka žodžiais, kol jie nepatvirtinami darbais. Dėl šios priežasties negaliu būti užtikrintas, kad panašūs dalykai nepasikartos vėl. Dėl to tau siūlau užsitarnauti kokio nors darbo direktoriaus pasitikėjimą ir tapti jo pavaduotoju, kur dirbdamas galėtum parodyti, jog tavo elgesys ir veiksmai yra nebe tie. Teoriškai, kaip ir minėjau, tikrai esi vertas šių pareigų, tačiau tik teoriškai.

California_Route - turi beprotiškų idėjų, kas man patinka. Tik problema tame, kad jų įgyvendinimas yra sudėtingas, o ar pats jų įgyvendinimas būtų naudingas - klausimas. Taip pat patiko, jog turi tikslų, ką norėtum pasiekti savo direktoriavimo laikotarpiu. Problemos, kurios sukasi mano galvoje, tai tavo patirties stoka - pareigose tu dirbai jau gerokai seniai. Taip, matau tavo trykštantį norą pasireikšti, todėl siūlau jį nukreipti ir pasireikšti pavaduotojo pareigose. Klaidą padarei naudodamas neleistinas programas, to toleruoti negaliu.

Fixas_Hyper - šaunuolis, Enrikai! Palyginus tavo anketą į šio darbo direktoriaus pareigas spalio mėnesį ir dabar, iškart matosi tobulėjimas. Pas Nobody gavai galimybę pasireikšti pavaduotojo pareigose ir, manau, kad ne taip ir blogai tau ten sekasi. Taip, tau dar trūksta patirties, esi labai jaunas, tačiau tuo pasinaudosiu ir bandysiu iš tavęs kažką nulipdyti, suteikdamas galimybę mokytis ne tik savarankiškai, bet ir turint labai vertingas pamokas. Bus daug darbo, ruoškis! 

jūs nieko nematėte ten :)

Žaidėjai, norintys pasikonsultuoti, pasiaiškinti ar sužinoti, kviečiu rašyti man asmeniškai, forumo asmenine žinute. Atrasiu laiko kiekvienam!

• Patinka 4

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Sveikinimai TWIXAI..! Sėkmės pareigose. :P

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.