Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Pink_Nightmare

the beginning or the end of everything?

Recommended Posts

Sudomino visai skaityti ir gan neblogai dar parašytą, kaip tokią valandą :D

Ps: neperdaug atsisveikini ir paskui vėl dėstai mintis :D

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Visų pirmą noriu tarti tau didelį AČIŪ @Pink_Nightmare už tavo pagalbą man, tavo pamokymus, kad ir koks būdavau įkirus, bet tu vistiek sugebėdavai man padėti ir išaiškinti viską, ačiū tau už tą pastumėjimą siekti pareigų, buvai puiki draugė, bei komandos narė kuri buvo nešališka ir visuomet pirma padėti kitiems, tikiuosi susitiksim dar kažkada ir linkiu tau kuo didžiausios sėkmės!

P.S still tu vaikas.

Redaguota . Redagavo Domis_Bass
  • Patinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Sprendimas per greitas, saulele, o penktą ryto geriausia yra nepriimti sprendimų, nes "rytas už vakarą protingesnis". Galbūt reikėjo postūmio tai padaryti.

Galiu tik dėkoti už skirtą laiką mūsų projektui, jo plėtrai ir geresnės auros sukūrimą. Buvai pavyzdys, kaip norėdamas ir darydamas žmogus gali daug pasiekti. Problemų niekada netrūksta, bet jų reikia. Ir iš jų reikia mokytis.

Ačiū. Manau, kad tavęs dar sulauksime!

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Well tikrai patiko paskaitinėt, manau nesigailėsi šita sprendimą priėmus;dd. O šiaip pamaščius apie tą visą laikotarpi kas ivyko nuo medikų direktorės posto iki dabar, tai turėjom visko tiek ir pykčių tiek ir žiauriai gerų akimirkų, kaip sakoma;d blemb kalbu kaip per kokias laidutuves;D žodžiu ačiū tau už viska!

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Patiko labai skaityti visą šį tekstą ,ačiū tau už visą šį laiką skirtą projektui!

(mažai parašiau čia @Pink_Nightmare ,bet žinai viską pati ,manau dar sugrįši su trenksmu) 

Redaguota . Redagavo Fixas_Hyper

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 2 valandų, Domis_Bass parašė:

Visų pirmą noriu tarti tau didelį AČIŪ @Pink_Nightmare už tavo pagalbą man, tavo pamokymus, kad ir koks būdavau įkirus, bet tu vistiek sugebėdavai man padėti ir išaiškinti viską, ačiū tau už tą pastumėjimą siekti pareigų, buvai puiki draugė, bei komandos narė kuri buvo nešališka ir visuomet pirma padėti kitiems, tikiuosi susitiksim dar kažkada ir linkiu tau kuo didžiausios sėkmės!

P.S still tu vaikas.

Doomi, visad išliksi vaiku, nereik to slėpt:D Smagu buvo visad padėt ir žiūrėt kaip kyli pareigose, stengiesi kažką pasiekt. Nesitikėk, kad aš palikau pareigas čia ir nebepushinsiu tavęs, kad kažkur pildytum;))) Sulauksi mano žinučių vistiek ir tikiuosi vis dar būsiu tas žmogus, kuriam rašysi prireikus pagalbos:D

prieš 1 valandą, Dzioraldas_Golden parašė:

Sprendimas per greitas, saulele, o penktą ryto geriausia yra nepriimti sprendimų, nes "rytas už vakarą protingesnis". Galbūt reikėjo postūmio tai padaryti.

Galiu tik dėkoti už skirtą laiką mūsų projektui, jo plėtrai ir geresnės auros sukūrimą. Buvai pavyzdys, kaip norėdamas ir darydamas žmogus gali daug pasiekti. Problemų niekada netrūksta, bet jų reikia. Ir iš jų reikia mokytis.

Ačiū. Manau, kad tavęs dar sulauksime!

Tai nebuvo toks greitas sprendimas kaip jums atrodo, gan ilgą laiką galvojau apie visko palikimą dėl tos pačios motyvacijos stokos ir dėl asmeninių dalykų. Bett labai ačiū tau už viską, be tavęs nebūtų buvę ir daugelio dalykų. Tikiuosi ir toliau išliksi toks paslaugus ir draugiškas visiems, turėsi daugiau poilsio ir nebeapsikrausi darbais naktim:D Nemanau, kad jau ir susitiksim bent kalbant apie pareigas c:

• Patinka 2

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Wait A Second Bernie Sanders GIF by Saturday Night Live

Ačiū @Pink_Nightmare už tavo įdėtas pastangas serveryje! Tikiuosi tave dar pamatyti kokiose nors pareigose

Redaguota . Redagavo Hero_Master

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Labas, sad to see you leaving. Bet čia tikrai, buvai mano pirmoji direktorė šitame projekte, kuri ne tik padėjo, bet ir išaiškindavo viską, kad ir koks ikyrus buvau xD. Didelis dėkoju tau už tavo indėlį serveryjei ir praleistą laiką medikų darbe. Tikriausiai tik dėl šio darbo ir susidarė geras įspūdis apie serverį. Taigi, lauksim sugrįžtant ir sėkmės tau, kad ir ką bedarytum. ^^

• Patinka 2
  • Dėkingas (-a) 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

saulyte, debeseli, myliu, iki<3333333333333 ;*****************

• Patinka 1
  • Liūdnas (-a) 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

kai susiskaite gerai myliu buciuoju sirdelej nesioju <3 ;***** <3  atsiminsiu sita bloga pries rlso pabaiga

• Patinka 1
  • Cha Cha 1
  • Pasimetęs (-usi) 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.