Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Tpaba_Akgandzia

Naujieji serverio direktoriai.

Recommended Posts

Gan sėnokai rašiau analizę, neslėpsiu, šiuo metu pas mane gyvenimas šiek tiek per greit vystosi, reikalų atsiranda vis daugiau ir daugiau, miesto keitimas, darbas, taip pat šiek tiek prasimušiau ties DJ'avimu, bandom plėtot savo renginius and etc. Na bet susirinkom čia padiskutuot visai ne apie mane, tad pereikim prie direktorių rinkimų analizių. Niekam nenuostabu, jog projektas patiria gan stiprų žaidėjų stygių, kas kaltas? Į šį klausimą vienareikšmiškai galime patys sau atsakyti, tad ir anketų nesitikėjau išvysti itin daug. 

Tolimųjų reisų vairuotojų direktoriaus analizė.

• Bws_Nivalit - Matai, nors anketa skurdoka, tačiau nieko blatno ir nesitikėjau, idėjos banalios, kažko konkretaus kaip ir nemačiau, aprašytos taip pat skurdžiai, tačiau, kiek tave sugebėjau pažint, esi tikrai nuosekli persona, darbo bei keblių užduočių nebijai, kas yra sveikintina. Būdamas IV lygio administratoriumi, mano akimis buvai vienas iš geriausių pareigas einančių žmonių, nuotaliniai eventai, pagalbos suteikinėjimai, nuoširdus, draugiškas bendravimas, būtent to ir reikia naujam direktoriui. Kaip ir minėjau, anketa skurdoka, tačiau žiūrint į tavo praeitį, esi vienintelis kandidatas, kuris yra tinkamas eiti šias pareigas. Tikiuosi išliksi ambicingas ir neseksi Egidijaus pėdom.
  • Invision_Power - Labas, Dovydai. Anketa pagirtina, visada sugebi nustebingi ganėtinai neblogom, turtingom anketom. Viską išdėstei aiškiai, tačiau tau pakišo koją aktyvumas, lyginant tavo aktyvumą su Bws'o, esi stipriai nurungiamas. Šiuo metu nematau tavęs vadovo pozicijoje, bet ačiū už kandidatūrą.
  • Makis_Kopūstas - :D 

Bws"ui neišbuvus direktoriaus pareigose 14 dienų, jas perims Invision_Power.

Cosa Nostra mafijos boso rinkimų analizė.

• Joshua_Haydes - Labas, Dovydai. Pradėjau skaityt anketą, ir iškart užkliuvo šis sakinys „dažniausia veikla mano rutinoje sportas, nesvarbu futbolas, krepšinis.“, the fuck? Kaip suprast nesvarbu xD, pildai į direktoriaus pareigas, viskas turi būti rišlu ir aišku, suprantu, gal nenori labai plėtotis, bet tada bent jau kitaip suformuluok sakinį. Faktas, neesi lengvabūdis, šitą pastebėjau, esi cancer, kas liečia veiksmus jeigu jie nepasiseka, tačiau direktoriaus pareigose ir būtent mafijos boso pareigose šios savybės turbūt labiausiai ir reikia. Vėlgi, anketa skurdoka, kažko konkretaus nemačiau. Btw, apie kokį mafijų prižiūrėtoją čia kalba eina? „Atidarysime mažą lažybų punktelį kurį galės prižiūrėti tik Mafijų prižiūrėtojas“ Čia ne LV senelyzaj, jokių mafijų prižiūrėtojų čia nėra. Šiuo metu serveriui reikia šviežienos, daugelis tikriausiai skeptiškai žiūrės į mano pasirinkimą, tačiau bandau žiūrėt serveriui naudos žaidėjų atžvilgiu, tad kol kas esi vienintelis kandidatas, kuris tinkamas eiti šias pareigas, su tuo ir sveikinu.

Armijos direktoriaus rinkimų analizė.

• Jerry_Stars - Vakari, kad ir kaip bebūtų liūdna, tačiau pareigas privalau duoti tau, kadangi visiškai nebuvo kandidatų apart tavęs. Pareigų tikrai tau nenorėjau duot, vien dėl to, jog būdamas policijos direktorius minėjai, kad teisėsaugoje savęs nematai ir nejauti motyvacijos, nori kažko neutralaus, tačiau vėl pildai į teisėsaugos direktoriaus pareigas, explain nigga. Anketa gera, neišsiplėsiu, idėjos banalios, tačiau kažko naujo čia neprigalvosi, tavo kompetetingumą parodys tavo atliekami darbai einant pareigas, sveikinu su pareigom ir meldžiu Dievo manęs nenuvilt.
  • Patinka 9
  • Cha Cha 1
  • Nepatinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

sveikinu baxurus

Redaguota . Redagavo Matas_Matt
jurbarkas =D
  • Patinka 2
  • Dėkingas (-a) 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Ačiū labai už suteikta šansą, tikiuosi šį kart pasirodyti žymiai geriau negu praeita. Tikėkimės ir serveris atsigaus, o ir rezultatai mano džiugins ;)

Sveikinu taip pat kitus naujuosius direktorius, sėkmės pareigose!

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Sveikinu visus naujuosius direktorius.

Bws'ai, linkiu pasiimt geraja mano paturbinta fura ir zinoma neprismardint perdaug...Joshua, uzkurk pirti ir paduok veiksmo.....Nu o dzeri tai kzn, jeigu neimsi teisesaugos lyderio vaidmens, tai bent nezlugdyk jos....Smagu. gl visiems.

• Patinka 3
  • Dėkingas (-a) 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Sveikinimai! Linkiu sėkmės 

Redaguota . Redagavo Fixas_Hyper

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.