Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Lauras_Pro

Blogas, kurio pavadinimo nesugalvojau kaip ir nickname'o?

Recommended Posts

Niekada nemaniau, kad kažką čia įkelsiu ar išvis čia rodysiuos, bet štai aš sedžiu ir bandau sugalvoti kažką tokio, kas pagyvintu šį baisia sausą bloga..

Rls‘e atsiradau netyčia, 2016 metais su klasioku nusprendėme susirasti kokį nors serverį ir jame praleist laiką. Visą vakarą lankėmės po visokius serverius, gal po kokių 3h ieškojimų ir bandymų nusprendėm prisijungti į rls. Realiai patraukė jis mūsų, 5-okų dėmesį dėl vidutinio žaidėjų skaičiaus, nes nebuvo noro žaisti ten, kur žmonių šimtais ir negali ramiai pavažinėti ar dar kažką paveikti. Sunkumai prasidėjo dar net neprisijungus į serverį, nes niekaip nepajėgiau susigalvoti nickname‘o, tuo metu draugas jau seniai laukė manęs prie savivaldybės, kad galėtume važiuoti iki vairavimo mokyklos išsilaikyti teisių..  Po kokių 10 minučių niekaip nesusigalvojus nickname‘o tiesiog užsidėjau Lauras_Pro. Vėliau aišku sekė teisių laikymas, kurias išlaikiau gal iš 9 karto (kaip Egis teorija..Ai pala). 
       Pora mėnesių tiesiog kaitinau, dirbau darbus nereikalaujančius direktoriaus pakvietimo, galų gale įsidarbinau į taksi, dirbant kažko ypatingo nenuveikiau, bet niekada nepamiršiu vieno vakaro... Kadangi nelabai domėjausi pačiu serveriu, apskritai sampu, tai net nežinojau, kad yra toks dalykas kaip forumas ar kažkokie tai DP. Tai va... Kaitinu sau ramiai ir pamatau „žaidėjas Tom_white kviečia taksi“ ar kažkas tokio :D Na privažiuoju aš ten prie jo, šalia stovi dar vienas žaidėjas – Tazas. Kaip ir minėjau nežinojau, kas jie tokie ir net netūrėjau visiško supratimo, kad tuoj mane čia pradės apipisinėt. Vežiojau aš juos po mapa „aprodinėjau rls‘ą“, nes jie „nusipirko“ šitas paskyras ir dabar bando apsiprast.. Pasidariau belekoks jų draugelis, įkurėm gaują, buvau jos bosas. Turėjau belekokį mindfucką, nes jie visi įsidarbinę apsaugoi, o aš tuo metų jau dirbantis PD klausinėju jų kaip jie čia dirba jeigu apsauga užšaldyta ir bla bla bla. Galiausiai baigėsi mūsų draugystė, iširo gauja, o aš gavau blistą ir padariau minimalią poros mėnesių pertrauką.
    Grįžus žaisti jau buvau gal 6okas, prasidėjo pildymų į įvairius direktorius nesamonės iki kol iš tuo metu buvusio DP nario Monstro išgirdau skaudžius žodžius – „Aš net neskaičiau tavo anketos, tau 11 ir tu nesi turėjas pareigų.. Pagalvok pats“ Pora metų buvau niekuom neišsiskiriantis žaidėjas, kol praeitų metų sausį nesugalvojau vėl prisijungti ir šiaip pastumti dūra jau su 2iem klasiokais. Buvom 3 man army, kiekvieną dieną mass dm, belekaip suplanuoti bėgimai nuo mentų ir sėdėjimas jaile minimum 2h.

Po kokios savaitės sugalvojau įsidarbinti į PD, po dar poros dienų gince paliko pavaduotoją ir išėjo pas Egį, o Elemo bbž čiuvas gal ten akmenėj užrūkė ir buvo tiesiog dingęs..  Nu ir daar po poros dienų Džiora paskelbė rinkimus į PD direktoriaus pareigas. Nelabai kas ir norėjo apsiimti PD, nes tuo metu į serverį buvo sugrąžintos gaujos. Pateikęs anketą buvo tik vienas asmuo, tai likus paskutinei valandai iki rinkimų pabaigos pagalvojau, kad visai verta pabandyti užildyti ir man. Kitą vakarą jau sėdžiu teamspeak‘e drebantis atsakinėju į džioros klausimus, svarkė žvengia ir dar labiau blogina situaciją, kitas kandidatas iš jaudulio daužo stalą, bet šiaip ne taip atsakius į visus užduotus klausimus pradėjau laukti analizės.. Analizę Džiora paskelbė tos pačios dienos vidurnaktį ir jo dėka kitą rytą buvo baisiai sunku keltis..  
   Prasidėjo naujas etapas mano samp‘o karjeroi. Per pirmas 24h sulaukiau gal 10ies žinučių į forumą dėl pav‘o, dar tiek pat žaidime..  Visą dieną sėdėjau ir kūriau temas, kurios visos atrodė skirtingai..  Teisėsauga tuo metu buvo labai silpna, laimėdavom tik prieš CN, bet po poros savaičių Egis palieka RM ir visa ta shaika sušoka pas tokį – Matas Matt. Tada ir susipažinau su visa ta chebra, be kurios neįsivaizduoju savo būvimo sampe iki dabar. Pareigas palikom kartu su Matu ir pagal idėja kartu su visais turėjau nueiti pas ta alkašą svarkę į RM, bet po poros dienų dingo moodas sampui ir vėl dingau iki gegužės. Sugrįžau irgi dėl neturėjimo ką veikti, įsidarbinau pas Juozą į Cn, bet praėjus 3 dienom ir Kiškiui gavus RM perėjau į RM dėl pareigų, nes kažkodėl tuo metu atrodė, kad pareigos>draugai.
Kariavom netik bazių grobimais, bet ir ban‘ais, ir mano infernuso sprogdinimais ( sv matas)

Neilgai trukus Alfredas paskelbia ilgai lauktą mafijų update‘ą, kuris vistiek ikeltas ne gegužę, Misteris buvo nušalintas nuo direktoriaus, o aš užpildžiau į CN. Aiškų visi Egiai, Monstrai ir t.t ateina pas mane, nes triaduose lviniai. Tada dar labiau susibendrauju su visais, sudaužom lvinius ir vasaros vidury eilini kartą palikus pareigas dingstu iki rudens, kai netyčia amonguse sutinku bws‘ą ir sugalvoju, kad visai reiktų vėl ateiti pažaisti, ateiti į blatata discordą ir atnaujinti ryšius su visais. Toliau sekė pildymas į prižiurėtojų gretas, o po savaitės ir tapimas komandos nariu ir bla bla bla.

Dabar nieko išskirtinio neveikiu, toliau puikiai bendrauju su 3 lokalkės chebra. Kuom noriu pasidžiaugt, kad  turėjau galimybę išmalt alenui dantis realybėj ir dar iš kelių pasityčiot, kad nemoka vairuoti.  Realiai rls‘o dėka susipažinau su labai fainais žmonėmis, ką labiausiai ir vertinu šiai dienai. Viso, ate. o tai  jei nelaimiu gausiu kokį paguodos prizą?

Redaguota . Redagavo Lauras_Pro
  • Patinka 22
  • Cha Cha 1
  • Nepatinka 3

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

6 minutes ago, Andrius_Crazy parašė:

elemo neruko jis tik parduoda

geras blogas

Dekui, zinosiu🤝

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

9 minutes ago, Andrius_Crazy parašė:

elemo neruko jis tik parduoda

barygos niekad nebando savo tavaro  ✌️✌️✌️✌️✌️

nepatiko wienas sakinys bloge

• Patinka 1
  • Cha Cha 2

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

gerai cia parasei man patiko kurk daugiau nesustok

• Patinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

13 minutes ago, Egis_Nike parašė:

barygos niekad nebando savo tavaro  ✌️✌️✌️✌️✌️

nepatiko wienas sakinys bloge

normaliai, gal gali pacituoti kuris, kad kita karta zinociau

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 1 valandą, Lauras_Pro parašė:

Neilgai trukus Alfredas paskelbia ilgai lauktą mafijų update‘ą, kuris vistiek ikeltas ne gegužę, Misteris buvo nušalintas nuo direktoriaus, o aš užpildžiau į CN. Aiškų visi Egiai, Monstrai ir t.t ateina pas mane, nes triaduose lviniai.

Visiškai false

Redaguota . Redagavo Tpaba_Akgandzia
  • Patinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

10 minutes ago, Tpaba_Akgandzia parašė:

Visiškai false

nu ir ok, buvai ryte on ir parasiau ir atejai ir tada kiti atejo ir tada uzbaninai mane kaj daviau tau pav ir dar pinigu uzdirbai nu ir viskas nu

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

7 minutes ago, Jack_Tokyo parašė:

dar pora metų kūrimo ir tazo lygi gal pasieksi.

Tikrai motyvuojantis komentaras, aciu tau.

• Patinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

On 2021-05-27 at 23:43, Lauras_Pro parašė:

Kaitinu sau ramiai ir pamatau „žaidėjas Tom_white kviečia taksi“ ar kažkas tokio :D Na privažiuoju aš ten prie jo, šalia stovi dar vienas žaidėjas – Tazas. Kaip ir minėjau nežinojau, kas jie tokie ir net netūrėjau visiško supratimo, kad tuoj mane čia pradės apipisinėt. Vežiojau aš juos po mapa „aprodinėjau rls‘ą“, nes jie „nusipirko“ šitas paskyras ir dabar bando apsiprast.. Pasidariau belekoks jų draugelis, įkurėm gaują, buvau jos bosas. Turėjau belekokį mindfucką, nes jie visi įsidarbinę apsaugoi, o aš tuo metų jau dirbantis PD klausinėju jų kaip jie čia dirba jeigu apsauga užšaldyta ir bla bla bla. Galiausiai baigėsi mūsų draugystė, iširo gauja, o aš gavau blistą ir padariau minimalią poros mėnesių pertrauką

:Dddd seeeeenį ten buvo vieną juokingesnių dienų mano sampo įstorijoje. Šiaip cool matyti, kad nebūvai tik meme žaidėjas ir kažką pasiekei čia, mldc!

• Dėkingas (-a) 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.