Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Alan_Paradox

Pasikeitimai pagr. administracijoje

Recommended Posts

logo.png

Pasikeitimai pagr. administracijoje

Sveiki. Tam, kas nenori daug skaityti, šioje temoje pranešiu apie savo atsistatydinimą iš pagr. administracijos pareigų bei naują žmogų vietoj manęs. 

Kodėl tepu slides:

Ateina momentas, kai supranti, kad esamoje pozicijoje ne tik neneši naudos, bet ir tampi stabdis ne tik pačiai komandai, bet ir projektui. Po tiek komandos pertvarkų pavyko pasiekti pagrindinį tikslą, t.y. visapusiškai stiprią komandą, kuri yra interesuota dirbti dėl gerų rezultatų, tačiau darbas nebuvo sklandus ir tenka pripažinti, kad to priežastis esu aš. Nelabai paslaptis, kad esu "dingęs", kuo toliau, tuo labiau sunkiai pasiekiamas ir to priežastis nelabai jau kam ir paslaptis - neužilgo gimstantis pirmagimis, būsto remontai, naujas darbas. Akivaizdu, kad šeimos ir profesinės ateities dėl SA:MP projekto nelabai aukosiu, tačiau nesinori, kad dėl to strigtų progresas čia, kuriam dar tikrai yra vietos ir galimybių, tiesiog tampu tam stabdis. 

Nenorint tempti gumos ir atvest situacijos, kai visa komanda ir jos lyderis yra neefektyvūs ir dėl to kenčia viskas, priimtas sprendimas, kuris turėjo būti priimtas žymiai anksčiau - perleidžiu savo atsakomybes kitam žmogui ir pats išliksiu patariamoj pozicijoj, kad pagelbėt įsivažiuoti, bet toliau aktyviai projekto veikloje (dėl manau akivaizdžių priežasčių) nefigūruosiu. Tai buvo iš anksto planuotas sprendimas, buvo ieškomas pakeitimas, tikėtasi perleisti praeitam pagalbininkui, tačiau tas projektas nepavyko. bet dabar yra žmogus kuris ne tik nori, bet ir gali šioje pozicijoje padaryti daug - žymiai daugiau negu aš galiu dabar, ir turbūt žymiai daugiau, negu būčiau galėjęs apskritai.

Pasikeitimai:

Mano poziciją nuo šiandien užims dabar jau buvęs klubų prižiūrėtojas Feat_Thompson. Manau nereikia šio asmens daug pristatyti, prisilietęs prie visų projekto vietų, visų komandos sferų ir ilgą laiką figūruoja kaip ne tik aktyviausias ir iniciatyviausias komandos narys, bet ir neformalus jos lyderis. Jeigu norės, manau pats pasikurs temą ir papasakos apie save ir ką planuoja nuveikti, bet neabejoju, kad su šiuo žmogumi prie komandos vairo projektas išspaus žymiai daugiau nei su manim. Pats projektas tikrai turi daug galimybių judėti į priekį, ką parodė klubų atnaujinimas, ir toliau dirbant su ta sritim galima pasiekti tikrai daug. 

Artimiausiu metu aš dar būsiu, bet labiau patariamoj rolėj Mindaugui, kad įsivažiavimas būtų sklandus ir nestrigtų sprendimai esant abejonėms. Džiaugiuosi tuo, ką pavyko pasiekti per nepilnus metus, dabar yra pakloti gan tvirti pamatai judėjimui į priekį ir belieka tikėtis, kad tai bus išnaudota. 

Final note:

Ačiū už laiką kartu, ačiū visai dabartinei ir buvusiai mano komandai už darbą ir rezultatus, ačiū Andriui už progą "sužibėti" (arba ne), protarpiais užsuksiu pasižiūrėti kaip gyvenate (jei dar gyvensit ofc.).

Iki kitų kartų. :) 

• Patinka 14
  • Dėkingas (-a) 4
  • Cha Cha 2
  • Pasimetęs (-usi) 3

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Frustrated Video Game GIF 

svkn feat, worth.

Redaguota . Redagavo Justas_Ses
  • Cha Cha 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Alanui sėkmės, indėlis į projektą didžiulis, o dėl Mindaugo, kaip ir buvau jau sakęs anksčiau, džiugu, kad toks žmogus, kokio projektui ilgą laiko trūko, atsirado ir yra čia tada, kada to reikia labiausiai – sėkmės taip pat!

Redaguota . Redagavo Vikarijus_Finger
  • Patinka 2
  • Dėkingas (-a) 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

siauliai nesnaudzia ir toliau po truputi uzkariauja rlsa. featas vienareiksmiskai nusipelnes tokiu pareigu, yra motyvuotas ir turi dideli potenciala, sveikinu ir sekmes.

• Patinka 2

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Featas vienintelis dar palaiko serveri, jeigu featuj nebus mokama pakankamai, taip ir zinokit

• Patinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

2 minutes ago, Toyo_Yello parašė:

Featas vienintelis dar palaiko serveri, jeigu featuj nebus mokama pakankamai, taip ir zinokit

dabar su tokiu stogu sutvarkysim ta tavo klana vaikas

• Patinka 4
  • Dėkingas (-a) 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

1 minute ago, Andrius_Crazy parašė:

dabar su tokiu stogu sutvarkysim ta tavo klana vaikas

uzdariau klana - uzdariau klubu veiksmus visam rlse

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

linkiu featui islaikyt gyva serva kol alano sunus/dukra uzaugs ir perims valdzia

• Patinka 1
  • Cha Cha 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Prie donta buva geriau

• Patinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Sveikinu, bei sėkmės auginant pirmagymi linkiu sveikatos, bei ramių naketliu tau ;)

• Dėkingas (-a) 1
  • Cha Cha 2

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.