Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Tom_White

Naujasis Armijos direktorius ! ((analizė by new dpkt?))

Recommended Posts

72e2SY.gif

Sveiki, šįkart buvo renkamas Armijos vadovas.

Atmesti už kriterijų ir rinkimų taisyklių nesilaikymą:

Nedas_Avatar  neaptarta Armijos veikla, nėra idėjų(vieną bandai pasakyt, bet nei kaip ji veiks, nei kokia iš jos nauda – nepasakai, todėl neskaitau to kaip idėjos).

Eimas_Good  neaptarta veikla, nėra idėjų, nėra xp lentelės. Aš Rusijos prezidentas(įrodymų negausi, susirask pats).

Lukas_Pancia  irgi neaptarta veikla, „Žodžiu esu kupinas idėjų“. Kokių? Taip pat neredaguota anketa(o redaguot tikrai yra ką).

Eligijus_Nike  neišskirtos taisyklės. Nors ir sakai, kad visos taisyklės yra svarbios, bet išskirt jas reikia. Kas ten žino, gal tu jų gyvenime nesi skaitęs. Tavo pasiūlyti šauktiniai, tai realiai pieva kažkokia. Logiškai pagalvok, teisėsaugininkai visada turi dirbti vieningai ir padėti vieni kitiems, ta prasme gal ir būtų gera idėja, jeigu būtų kitoks pavadinimas, nes dabar su šauktiniais tai visiškai nesiasocijuoja.

Kandidatai:

Dainius_Raketa(3). Sveikas, Dainiau. Trečiuoju kandidatu lieki todėl, kad esi per mažai patyręs teisėsaugoje(turiu omeny vadovaujant jai) ir todėl, kad po to, kai buvai nušalintas nuo taksi direktoriaus pareigų – nemačiau tavęs jokiam poste. Tapk bent neutralaus darbo pavaduotoju, parodyk, kad pasitaisei. Į valdžios juodąjį sąrašą buvai patekęs net du kartus, tuo tarpu, kai Auris nepateko nei karto(į valdžios ta prasme). Kitas dalykas, kuris man nepatiko – trumpink anketas. Labai daug išsipleti, kai to visiškai nereikia. Sukonkretizavus tavo anketą – ji taptų trumpesnė kone perpus. „Bėgimo treniruotės bus taikomos tada kai darbuotojai bus nusižengę ar nepaklusnūs” čia ne treniruotė, čia bausmės atlikimas. Žodžiu, tau dar nemažai stengtis.

Rls_Auris(2). Sveikas, Aurimai. Realiai, labai daug svarsčiau ar tave, ar Dainių palikt antroje vietoje, bet galutinį sprendimą nulėmė tai, jog tu esi labiau patyręs teisėsaugoje ir mažiau „apsišikęs“. Anketa skaitėsi nei lengvai, nei sunkiai, bet su kableliais ir šiaip gramatika reiktų pasistengt. Na, direktoriumi skirti negaliu, nes Haroldas yra žymiai pranašesnis tiek anketa, tiek patirtimi už tave. Nenusimink, stenkis ir toliau. Sėkmės!

Haroldas_Drift(1). Sveikas, Haroldai. Vienintelė anketa, kuri taip smagiai skaitėsi. Kableliai ir gramatinės žinios pas tave tikrai yra nemenkos. Išties esi labai patyręs teisėsaugoje, tau tas duoda didelį pranašumą. Paskutiniame direktoriaus poste pasirodei tikrai neblogai, gerai tas, kad netempei gumos ir matydamas, kad negali būti aktyvus – palikai pareigas. Anketa trumpa, bet aiški, viskas aptarta pakankamai pilnai. Labai norėčiau, kad idėja „Apdovanojimai“, nebūtų tušti pažadai, o būtų panaudota ir praktikoje, nes man, ji pasirodė gana įdomi. Tarp kandidatų, mano nuomone, esi vienintelis, kuris galėtų padaryti didelį šuolį teisėsaugos naudai. Nieko nelaukdamas, skelbiu tave naujuoju Armijos direktoriumi, sėkmės!

Haroldui neišbuvus 14 dienų poste – direktorius atiteks Rls_Auriui.

Ši analizė buvo pilnai rašyta (tik mano pakoreguota) neoficialaus DPKT pagalbininko, kuris yra vienas iš kandidatų į būsimąjį DPKT. (jeigu paliksiu postą aš - padės Briusui, jeigu Briusas - padės man.) Kas jis - neatskleisiu, todėl komentaruose galit taip pat išreikšti savo nuomonę apie analizę, jam manau bus labai įdomu pasiskaityti juos ! Sėkmės Haroldui ((nors jam jos nereik, jis ir taip žvėris)) ir slaptąjam šios analizės autoriui !

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Kitų serverių analizes yra kažkas wow, ten tiek yra prirašoma, matosi, kad yra įdėta darbo, o čia tai net nėra ką lyginti, kaikurie direktoriai parašo geresnę analizę į darbus.

Sveikinu, Haroldai.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Sveikinu Haroldaii (gal paw) ? :) 

Hm pagal mane tai čia rašė analizę Ridas. ? xD 

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

2 minutes ago, Rls_Auris said:

Sveikinimai.

Svkn ir tave :) nenusivilk, galbūt dar Haroldas ir neišbus 14 dienų. Na, o jeigu ir išbus, yra daug kitų drk į kuriuos tu puikiai gali pretenduoti :)

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

14 minutes ago, Don_Black said:

Svkn ir tave :) nenusivilk, galbūt dar Haroldas ir neišbus 14 dienų. Na, o jeigu ir išbus, yra daug kitų drk į kuriuos tu puikiai gali pretenduoti :)

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Sveikinu Haroldai, sėkmės direktoriaujant tau, sėkmės ir darbuotojams :)

Redaguota . Redagavo Donatas_Vait

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.