Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Darius_Blogizzz

Kokia daina jūs įtraukė į žanrą?

Recommended Posts

Viskas paprasta, tarkim - Aš pradėjau klausyti lietuviško RAP'o būtent nuo šitos dainoa ar freestyle, kaip pavadinsi taip nepagadinsi, esmę pagavot, įdomu senų gabaliukų pasiklausyt 

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Kalbant apie repą tai jaučiu šitas viena iš pirmiausių repo dainų užvilkusių kadaise kai buvau mažas dar :D

Redaguota . Redagavo Donatas_Vait
  • Patinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Ojjj, repas prasidėjo žiauriai seniai (11metų būdamas pradejau klausyt gal :?) tais laikais kai pradėjau klausyt, nebuvo tokių repo skambesių kaip dabar (trapas, scream repas, tt.) O, pradėjau kaip ir dauguma - nuo to pradinio repo (Eminemas, 2Pac'as), poto ėjo lietuviškas repas, čia irgi prieš nemažai metų (ade, karpiz, senas lilas, shamanas, shiluminis punktas, MOG, ir t.t). Prieš ~2-4 metus teko išgirst Micro, Erkę, šitie užsiliko iki pat dabar ir dar ilgai užsiliks, manau :D vienas lyrinis dievas, kitas technikos karalius. Taip pat, iš lietuvių dar žiauriai geri: Stygle, Darkest Sun (alter ego), Tyfaz, daug kitų.  Also, teko atrast soundcloud artistus, ir geras jausmas, kai paėmus kokį X pavyzdžiui, jį pradėjus klausyt nuo 30k followerių soundcloude, dabar matai vos ne kaip mainstream reperį :D O daaaabar, klausau visko, neapsiribojų tam tikrais kriterijais, kaip lyrinis repas, oldschoolinis repas ir panašiai, klausau visko, įeina ir trap'as, gerai sueina būnant gerai nuotaikai, paklausau net ir mad money wake n bake gabalo, nes skambesys geras, o pagal daugelį, turėčiau stumt ant to gabalo. Pats MM man nelabai patinka, bet negalima smerkt už tai, kad pisa trapą :D Yra tie, kuriems tai nepatinka, yra tie kuriems zjbs. Dauguma verkia, kad lyricų nėra, bet trape lyricos ir nėra svarbios, kaip pvz. galima paimt Lil Pumpą, gali kartot Gucci gang 3k kartų, o rezultatai:  bf047e963af8d76846ac34e7e24dfcfa625.png

• Patinka 2

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Gaila kad puse nesuprato temos reikšmes, RLS, nenuostabu.

prieš 4 valandų, Donatas_Vait parašė:

Kalbant apie repą tai jaučiu šitas viena iš pirmiausių repo dainų užvilkusių kadaise kai buvau mažas dar :D

Šita tai jeez, kai nostalgija <3

prieš 4 valandų, Gogoladze_Zaza parašė:

Nežinau, matęs filma ar ne, bet kai pažiūri filmą, šita daina reikšmę belenkokią įgauna 

prieš 20 valandų, Jeremy_Anthem parašė:

Če pl face tai rusiškas lil pumpas ? xD

į repą tai

ir 

ai dar šita

https://www.youtube.com/watch?v=VC6Dpo7f5Tc

Face čia rusiško rap'o cancer

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Kalbant apie repą, pirmasis mano klausytas kūrinys būtu Tupaco I Get Around. Tuo metu kai klausiausi, aš buvau 6okas(11-12 metų pradėjau). Po Tupaco perėjau prie Dr. Dre, Snoop Doggų, Eminemų ir pnš. Tais laikais, kai klausiausi, net neteko girdėti ir man atrodo nelabai ir buvo šiuolaikiško repo(kai tu nesupranti ką jie repuoja(ir vpš atrodo, kad jie bamba o nerepuoja xdd)). Aišku, yra mėgstamų šiuolaikiškų reperių, kuriuos pats klausausi. Pvz. Travis Scott, Post Malone, 21 Savage, Kendrick Lamar ir daug daugiau.

Apie lietuvišką repą galiu pasakyti tiek: anksčiau buvau laaaabai didelis fanas, bet laikui bėgant nustojau jo klausytis ir vpš dabar nelabai ir domina lietuviškas repas. Anksčiau ko teko labai klausytis man, tai Domo, Karoonos, Ades, Garazhe nerukoma, Starkaz(jei neteko klausytis Starkaz, patariu, bet su juo yra labai liūdna istorija...)

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.