Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Tom_White

Naujasis Armijos direktorius!

Recommended Posts

military army GIF by Benjamin Booker

Netradiciniai rinkimai. Nesu dar matęs tiek anketų, kurios net nevertos analizavimo, žmonės tapo visiškai nebesavikritiški, kad net nesugeba perskaityti ką parašę? Patariu išsiugdyti šį refleksą visada perskaityti bent po 2 kartus, nes tai egzaminų metu labai labai padės, kalbu iš patirties. Bet nieko, ši diena yra tikros kalėdos, nes buvo medžiagos iš ko daryti perliukus, hehe.

L5FmtPt.png

Rinkimuose tebuvo du kandidatai:

Lukas_Svr ar Invision_Power? Iškarto norėčiau pranešti, kad prie šių rinkimų prisidėjo ir TPV, todėl galutinis rezultatas nėra DP atskira nuomonė. Abu kandidatai turėjo savo stiprių, labai stiprių pliusų, ir taip pat, stiprių minusų. Galutiniam verdiktui teko panaudoti netgi SSGG analizę, ko RLS‘e dar nesu daręs, bet buvo cool pabandyt. Abu kandidatai anketas moka rašyti puikiai, ir tą jie žino. Ką jie dar žino, kad koją jiems pakiša išoriniai veiksniai, tokie kaip aktyvumas žaidime, pasyvumas pareigose, praeities juodosios dėmės bei reputacija. Nežinau, ar noriu labai smulkiai analizuoti tai, ką šiandien dariau visą dieną, vietoj to, kad ruoščiausi ateinančiai sesijai, ar tiesiog trumpai apibendrint ir pasakyti DP verdiktą. Davai, paimam antrąjį variantą, ir tada praskraidinti vakarui – bus perliukai. Svarkės pagrindiniai minusai buvo tokie, kad jis po kiekvieno direktoriaus išeidamas praneša, kad fsio, nebeims direktoriaus, mes gert, pradės sportuot ir daryt budizmo ritualus bemedituojant (sr svrXD), o tai privedė prie išvados, kad po pirmųjų savaičių direktoriavime jam tiesiog atsibos, ir firmą laikys pavaduotojai. Nesakau, kaip taip būtų ar buvo, bet tokias išvadas padarėme, remdamiesi jo praeities direktoriavimais. Tuo metu, Invision‘o minusai buvo idėjos, ypač tai, kad į 15y/o samp‘o GRP serverį norima įnešti puse konstitucijos įstatymų. Ar nepasikartos Džioraldo klaidos? Bet kita vertus, tai tik parodo jo rimtą požiūri į šiuos rinkimus, kaip ir anketa, kuri buvo geresnė, nei Luko. Žaidime taip pat pražaidė daugiau, nei Lukas, kas davė pliusą šioje dvikovoje dėl direktoriaus. Skaitant jo anketą man kilo galvoje iškarto rizikos, kad papildomų paragrafų taisyklėse įvedinėjimas, visko ėmimas rimtai, labai labai labai rimtai, gali būti tuo pačiu ir blogai. Užmetus į archyvą mačiau panašią situaciją Džioraldo policijos direktoriavime, kai viskas buvo labai rimta, labai remtasi IRL situacijomis, bet čia sampas, čia nėra IRL, todėl netgi tai žlugo ir nepasitvirtino. Tikimės, kad būsimasis direktorius į viską žiūrės ne tik kaip į DARBĄ, rimtas taisykles, įpareigojimus ir nusistatymus, bet kaip į žaidimą, kurio tikslas atnešti malonumą visiems – ir baudžiantiems, ir baudžiamiems.

L5FmtPt.png

Perliukai:

• „Sveiki esu mergina man 13m esu nelabai kalbi nes nemegstu kalbeti su nepazystamais nebent susipazintume arciau“  tuo metu pildydamas(-a?) į 4lvl admin „man yra 14metu bet esu mergina nenoriu sakysi savo tikro vardo tai duosiu brolio bet jis sake jei kas duotu man jei reiketu susisiekti FB :“ TAI 13 AR 14???
  • „visada bunu prisijunges“; „ir esu isitikines“ nors ką tik rašė, kad merga?
  • „jie priziuro serverio klaidas pvz vazinejima,trankymasi,girtuliavima“  TAI VA, ARMIJA PRIŽIŪRI SERVERIO KLAIDAS IR GIRTUOKLIUS. SVARKEALIO??
  • „Darbo unikalumas, pasizymi naujomis idejomis, atrakcijiomis saugumu, serverio platinimu“
  • „Sveikas DP Tom_Whaitai ir kiti pildantieji į partizanų direktorių“  Tai va kaip bus pervadinta armuha
  • „Mokykloje turiu gan didelį 'stogą'. Turiu vieną simpatija klasėje, bet tai tik paslaptis“
  • „man brolis pasiūlė 'rls.lt' aš prisijungiau ir nustebau 'wow' koks geras serveris čia yra RolePlay!“ Ne, čia nėra RP, ir net nėra jokių panašumų, į RP. Lol
  • „Taip prisitraukiau prie serverio“  KAD NET TAPOME SU SERVERIU VIENU KŪNU IR SIELA
  • „Aišku nepatikėsite, bet viena karta esu pabeges iš pamokų, kad galėčiau žaisti rls“  Žinau žmonių kas iš darbo išeina, kad į zoną nulėktu. Va čia tai atsidavimas!
  • „Serveryje dar nesu ragavęs jokios valdžios“
  • „Pilotai turės sumokėti 35tūkst darbo valdžiai.“  Ne darbdavys moka darbuotojams, o darbuotojai darbdaviui, lol:D
  • „Ką darysiu jei nesurinksiu komandos? Aš stengsiuos surinkti visą komandą, o jei nepavyks nenusivilsiu, bet vistiek stengsiuosi surinkti komandą.“ ??????????????????????
  • „Darbo diena armijoje - Prisijungiu pasižiuriu /dfondas jei yra pakankamai lėšų darau treniruotę kuri bus visai įdomi ir nuostabi.“  Įdomu, koks tas nuostabios treniruotės receptas?
  • „Stengsiuosi armiją padaryti šaunią, su daug nuostabių įdėjų“  Nors idėjų iš viso nėra parašyta:x
  • „Bendrausiu su darbuotojais, dalinsiuosi emocijomis.“  /R *keiksmai* KAI UZPIOS VISKASKNAXUI
  • „bet gyvenu ir Kaune, nes ten sportuoju“
  • „Tai Armija kaip ir daugelis teisėsaugos, viena iš 4 teisėsaugos sričių“  Kai naudoji seną anketą kurią rašei būdamas girtas
  • „Direktoriavimo patirties turiu manau pakankamai - Esu buvęs apsaugos pavaduotojumi. Išbuvau tik 10 dienų, nes dėl blogo elgesio buvau nušalintas“ Blea:DDd
  • „Kalbant apie šios teisėsaugos srities naudą serveryje, ji išties labai produktyvi“ Kai naudoji visus protingus žodžius, kurie pasitaiko po ranka
  • „Tai armijos veikla tikrai labai sudėtinga, tai manau armijoje turi būti labai atsidavę darbuotojai“ NEKIEKVIENAS PAKELIA TOKĮ PSICHOLOGINĮ SPAUDIMĄ, KAIP TIE, DIRBANTYS ARMIJOJE!!!!!!!!!
  • „Tai stengsiuosi būti neužsidarės armijos direktorius, bet kalbant apie veiklas, vistik norėčiau armijoje įvesti kvalifikacijos būrius.“  4 skirtingos mintys viename sakinyje, įspūdinga
  • „Tai reiks iš tam tikros vietos, pasikliaujant koordinatėmis reiks nuvesti armijos būrį į tam tikrą vietą.“  VISI TURĖS TURĖT KOMPASĄ IR MOKĖT APSKAIČIUOT AZIMUTĄ.
  • „Būtinai įvesiu savo sugalvotą - ,, Armijos Bonusai '' -  sistemą, kuri bus skirta praturtėti darbuotojams.“  SAVO SUGALVOTA. NIEKAS DAR TO NĖRA MATĘS. NIEKADA.
  • „Ir jeigu atsitiktų taip, kad niekaip nesurinkčiau pilnos komandos, tai esamą komandą“  ir čia viskas:D Ta prasme kita pastraipa su kita temaXD Čia visai kaip AŠ TURIU NUOSTABIŲ, NEMATYTŲ IR NEGIRDĖTŲ IDĖJŲ KURIOS YRA                           *pist kita pastraipa kodėl elegy turi 2 duris o ne 4*

Naujasis Armijos direktorius - Invision_Power!

L5FmtPt.png

Direktorių priežiūros komanda.

• Patinka 8
  • Cha Cha 3
  • Liūdnas (-a) 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

mldc esi tom wait

Redaguota . Redagavo Rytis_Gun

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

sveikinu naująjį direktorių, tikrai nebus lengva

Redaguota . Redagavo Benas_Offensive

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

3 minutes ago, Lukas_Svr parašė:

pagal azimutą ,galiu nustatyti ,kad šiuose rinkimuose Dovydas buvo labiau vertas, sveikinu bei sėkmės ;)

Varom su juo pasiryskint gal?

• Cha Cha 2

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.