Jump to content

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!
Bad_Viski

Peikiu absoluta

Recommended Posts

1. Pažeidimą įvykdžiusio administratoriaus Vardas_Pavardė (@Vardas_Pavardė): @Absolut_Jokse
  2. Pažeidimo aprašymas: Tai jam parasiau kodel neatmutinai. Ir jis buvo uzdaves klausima  tai pirma parasiau kodel neatmutinai ir td atsakiau i klausima. Ir tipo jis isizeide nors atsakiau i klausima
  3. Pažeidimo įrodymai (foto/video): https://imgur.com/AudElW7

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

"Gi sakė atmutint " :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD žmogeli, atmutinama nepraėjus pusei laiko galima tik su tokiomis priežastimis - Free, Netyčia. Kitas dalykas - pats įkėlei įrodymus, kad pavadinai mane "medžiu".įrodymai iš mano pusės, ir daugiau tokių neberašyk, gl next year

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Dabar, Absolut_Jokse parašė:

"Gi sakė atmutint " :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD žmogeli, atmutinama nepraėjus pusei laiko galima tik su tokiomis priežastimis - Free, Netyčia. Kitas dalykas - pats įkėlei įrodymus, kad pavadinai mane "medžiu".įrodymai iš mano pusės, ir daugiau tokių neberašyk, gl next year

pacuk as puse laiko nusiimiau su kredai ir tu turejai kaip ir unmute mane nes tipo karina izeidziau ir ji man atleido zmogau . Turi 4lvl admina bet proto tai nlb

Dabar, Bad_Viski parašė:

pacuk as puse laiko nusiimiau su kredai ir tu turejai kaip ir unmute mane nes tipo karina izeidziau ir ji man atleido zmogau . Turi 4lvl admina bet proto tai nlb

Plius mano irdm matos kaip tu uzdavei klausima dar. 

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

8 minutes ago, Bad_Viski parašė:

Plius mano irdm matos kaip tu uzdavei klausima dar. 

Karina atleido ar ne atleido aiškiai matosi žaidėjo [šiuo atveju Karinos] įžeidimas.

Čia dar pakartosiu, nes matau akinių reikia:

hasduas.PNG.02323ff781cabe60d9afe487067b2760.PNG

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

1 minute ago, Absolut_Jokse parašė:

Karina atleido ar ne atleido aiškiai matosi žaidėjo [šiuo atveju Karinos] įžeidimas.

Čia dar pakartosiu, nes matau akinių reikia:

hasduas.PNG.02323ff781cabe60d9afe487067b2760.PNG

zmogau parasiau kodel neatmutinai manes cia buvo vienas sakinys o kitas buvo zodis norejau parasyt kaip atsakyma ir ciuju tau pasirode kad as tave izeidziau nors atsakiau i tavo klausima zmogauuuuuuuuuuuuuuuuuuu tai cia tau reik akiniu

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

2 minutes ago, Bad_Viski parašė:

zmogau parasiau kodel neatmutinai manes cia buvo vienas sakinys o kitas buvo zodis norejau parasyt kaip atsakyma ir ciuju tau pasirode kad as tave izeidziau nors atsakiau i tavo klausima zmogauuuuuuuuuuuuuuuuuuu tai cia tau reik akiniu

Parašei kodėl neatmutinau tavęs? Nes nėra už ką. Paprasčiausiai įžeidei Kariną, o ji man nerašė "atmutink " ir panašiai, man ji parašė: "Viski prašo atmutint" ir viskas, anyways nebūčiau jokiu būdu atmutinęs, nes jau skaitytųsi free unmute. Einam toliau - paklausei manęs kodėl neatmutinau, nes tipo prašė ir panašei, ir kitas tavo žodis "medis", tuom ir baigiam, daugiau nediskutuosiu.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Tas bairis jei būčiau karina įžeidės  labai baisei karina būtų pati dėjusi mute.  Kitas dalykas parašiau ta sakyni ir tu parašiau medis ir kodėl ji aš parašiau? ?? Ji parašiau norėdamas atsakyti į tavo užduotą klausimą kuri tu pateikei į /c. Aš nežinau jei tu pagalvojai  kad tai yra kaip tau įžeidimas  tai tu blogas 4lvl adminas. Ir dar viena dalykas koks man būtų talkas tave eit įžeidinėti iškart po to kai atsimutinau . Tu galvoji neturiu kur kredu dėt.  Ne jau ne aš turiu kur jos dėt. Ties tom baigiu pokalbį ir laukiu Manto sprendimo

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Situacija tokia kvaila, kaip ir Absolut užduotas klausimas. Galima pažiūrėti labai įvairiai: parašei pirmą žinutę, antroje žinutėje dadėjai įžeidimą arba tai dvi atskiros žinutės, kuomet antroji yra atsakymas į Absolut klausimą. Būtent todėl šioje situacijoje įspėjimą dėti yra ne logiška. Šiam kartui apsiribosiu duodamas žodinį įspėjimą, gal tai bus pamoka Joksei neuždavinėti tokių kvailų klausimų.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.