Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Alan_Paradox

Medikų direktoriaus rinkimų apžvalga

Recommended Posts

Medikų rinkimų apžvalga

Gera vakara.

Džiaugiuosi, jog sulaukiau rinkimų, kuriuos realiai galima analizuoti - kandidatų tikrai buvo daugiau, negu buvo tapę įprasta ir teko gerokai pamąstyti tarp trijų pagrindinių kandidatų. Džiaugiuosi, jog kandidatai buvo konkurencingi ir neabėjoju, jog su kiekvienu iš šių trijų žmonių būtų galima pasiekti aukštus rezultatus medikų firmoje, ko pastaruoju metu tikrai trūksta. Ačiū visiems už jūsų kandidatūras ir einame prie apžvalgos:

Individualios kandidatūrų apžvalgos:

San_Aivaras

Daugiau minusų, nei pliusų. Vis dar atsimenu sudėtingą tavo savarankišką firmos vadovavimą kai turėjai laikiną po Gražvio atsistatydinimo. Taip pat kiek skelbiau direktorių rinkimus, kuriuose dalyvavai, tiek tu talpini tą pačią anketą (tik šį kartą, labiau išmėtytai ir perstruktūrizuotai, bet mintys tos pačios). Negi per daugiau nei pusę metų pas tave visiškai nepasikeitė mintys, požiūris į konkrečius klausimus? Taip pat aišku figūruoja ir tas dalykas, kai prieš mėnesį laiko labai vokaliai reiškeisi prieš serverį. Žinoma, mažai kas tikėjo jo atsistojimu ant kojų, bet sakyčiau tu tikrai peržengei lazdą, kad dabar ramia sąžine kaip niekur nieko eiti į direktoriaus pareigas. Aišku, vien dėl to neatmečiau tavo kandidatūros, bet tai buvo stambus faktorius kodėl tu šiuo metu nesi tinkamas žmogus patapti direktoriumi - šiuo metu ant tavo reputacijos yra dėmė ir turėsi aktyviai dirbti, jog įrodyti, kad čia turi perspektyvų. Direktoriaus pareigos tikrai tau dabar nenusimato ir nenusimatys artimoje ateityje, bet jeigu tai tavo tikslas, linkiu aktyviai dirbti su savo reputacijos sutvarkymu ir rekomenduoju siekti pavaduotojo posto, kad įrodyti savo kompetenciją. Bus sunku rast kas tavimi galės pasitikėti, bet manau, kad su laiku tau pavyks pasiekti šį tikslą.

Husq_Varna

Nagrinėjant tave kaip kandidatą kilo daugiau klausimų negu atsakymų. Nesu tavęs matęs reiškiantis jokia forma, išskyrus eilinis darbuotojas, kuris tiesiog dirba savo darbą. Siekiant direktoriaus reikia būti pastebimam, asocijuotis su ta sritimi arba būti akivaizdžiai išsiskirinčiu konkrečiais savo bruožais. Liko nagrinėti tik tavo raštišką aplikaciją, kuri didelio įspūdžio taip pat nepaliko. Aprašai savo charakterio bruožus, bet renkiesi "Galiu pasigirti". Ar reikia girtis dėl savo asmeninių savybių? "Ką daryčiau kitaip negu buvęs direktorius" - kaip tu atsižvelgsi į darbuotojų gerovę, jų nuomonę? Ką konkrečiai darysi, kad matytųsi rimtesnis požiūris į darbą? Kaip prižiūrėsi darbuotojų algas? Kodėl prieš tai buvo priimami atmestinai? Ką darysi kitaip, konkrečiai? Kaip organizuosi savo atrankas? Ar yra kažkas konkretaus iš veiklų, kas yra susieta su medikais, o ne gali būti pritaikyta bet kur ir ko nesu skaitęs 79 kartus? Kodėl atitinki vadovo bruožus? Kokie jie yra? Kodėl esi susidomėjęs būtent medikais nuo pradžios? Kas trukdė pasireikšti anksčiau? Kas tave motyvuoja? Kaip išlaikysi geriausią formą? Kai tiek klausimų kilo, tiesiog nemačiau prasmės svarstyti tavo kandidatūros toliau.

Tomas_Toreno

Praktiškai tas pats, kas ir Husq_Varna, tik mažiau turinio ir daugiau klausimų. Nėra argumentų, nėra konkretumo, neįtikinai visiškai manęs.

Bad_Laimis

Praktiškai tas pats, kas ir Husq_Varna, tik mažiau turinio ir daugiau klausimų. Nėra argumentų, nėra konkretumo, neįtikinai visiškai manęs.

Fixas_Hyper

Welcome back. Ilgai galvojau apie tavo kandidatūrą ir kur tave dėti šiuose rinkimuose. Faktas, jog esi vienas iš trijų pagrindinių kandidatų, bet manau kad šią minutę tavo perspektyvos iš trijulės mažiausios. Kaip ir kiti du kandidatai, vėl apsireiškei ne taip ir senai, tačiau man asmeniškai iš visų trijų buvai mažiausiai pastebimas. Taip pat atsimenu tavo sudėtingą direktoriavimo laikotarpį, kai teko daug bendrauti ir ieškoti priežasčių kaip tau atsitiesti. Taip, esi buvęs medikų direktorius, bet direktoriavimas nebuvo labai sklandus. Nors manau, kad praėjus ilgokam laiko tarpui nuo tavo paskutinio direktoriavimo dabar būtum šviežias ir labiau motyvuotas, šią minutę matau perspektyvesnius kandidatus kuriais šiuo momentu esu labiau užtikrintas ir jie šią minutę turi didesnę tikimybę atnešti geresnius rezultatus. Tikrai lauksiu tavęs sugrįžtant į darbų valdžią, tačiau šie rinkimai yra ne tas momentas ir norėčiau tave pamatyti pavaduotojo poste.

Oke_Boomer

Sveika sugrįžus. Iš tikro džiaugiuosi pamatęs tave kandidatuojant į šią poziciją ir buvau pasiryžęs ją suteikti tau. Tu tikrai esi stipri kandidatė į šias pareigas vien atsimenant tavo praeitą direktoriavimą - nors ir ne stebuklingas, tačiau tikrai solidus ir didelių priekaištų neturėjau, rezultatais buvau patenkintas. Viskas būtų gerai, tačiau šiuose rinkimuose apsireiškė dar vienas žmogus, kuris man labai apsunkino ir nukėlė šio sprendimo priėmimą. Su tavimi žinau, jog rezultatai bus geri ir esi mažai rizikos turinti kandidatė, bet dabar mano nuomone medikams, po dviejų silpnų direktorių ir visiškos firmos mirties reikia labiau spontaniško,  kūrybiško žmogaus, jog į šį darbą būtų atnešta daugiau gyvybės, turėtume tvirtesnį pagrindą. Nors ir būtum tikrai gera direktorė, kitas kandidatas, nors ir yra rizikingas, tačiau jis turi asmenines sąvybes, kurių šią minutę labiau reikia šiam darbui. Tikrai rekomenduoju tave rinkimų laimėtojui į pavaduotojos pareigas ir tikiu, kad jūsų kombinacija tikrai atneštų labai daug naudos dėl jūsų skirtingų spektrų ir vienas kitą galėtumėte gerai papildyti.

Feat_Thompson

Mano senas mielas CN direktoriau... Paskutinė mūsų akistata su tavimi nebuvo labai maloni. Buvome įsivėlę ir į tarpusavio konfliktus. Tačiau neslėpsiu, jog džiaugiuosi, kad tavo charakterio asmuo sugrįžo atgal ir yra suinteresuotas kažką nuveikti čia. Su šiuo žmogumi dar turbūt prieš jam svarstant apie kandidatūrą diskutavome apie tai, kas įvyko praeityje ir mano nuomone, ko trūko mums abiems labiausiai, tai efektyvesnės tarpusavio komunikacijos - jeigu tai būtų buvę įgyvendinta geriau, turbūt visus tuos minusus būtų galima buvę paversti į didelius pliusus tuometiniam direktoriavimui. Bet gana apie praeitį. Mano požiūris į daugelį klausimų pasikeitė, taip pat komandos požiūris į konkrečius klausimus todėl laikyti žmogų grubių sąraše atrodė nelogiška, tad po mūsų diskusijos priėjau prie sprendimo tave iš sąrašo išbraukti ir iš tiesų šiek tiek laukiau, kol pateiksi savo kandidatūrą, nors jos šioje srityje ir nesitikėjau. Svarsčiau ilgai tarp Gabijos ir tarp tavęs, maniau, jog būsi naudingesnis mafijose, nes ten tavo pagrindinis varikliukas, tačiau tada pradėjau svarstyti ko būtent medikams reikia, prisiminiau tavo spontaniškumą vadovaujant CN ir supratau, kad būtent šiai direktoriavimo kadencijai, norint medikus padaryti perspektyviu ir patraukliu, aktyviu darbu reikia tokio žmogaus, koks esi tu ir tai galutinai įtvirtino mano sprendimą. Žinoma, prisiimu ir rizikos su šiuo sprendimu, tačiau tikiuosi, kad praeities klaidų bus išvengta ir turėsime daugiau tarpusavio komunikacijos su naujuoju direktoriumi ir vietoj bereikalingų konfliktų turėsime aukštus rezultatus medikuose.

Paskutiniai komentarai ir rezultatai

Ačiū visiems už kandidatūras ir neačiū už tai, kad apsunkinote man galvą - iš tikro senai reikėjo sudėtingai svarstyti ir spręsti kas būtų geriausias kandidatas, kai turime daugiau negu vieną stiprų žmogų. Nors ir šiek tiek neramu, bet tikiu, jog mano priimtas sprendimas yra teisingas ir nors su šiek tiek rizikos, turime daugiausiai perspektyvų atgaivinti medikų direktorių su būtent šiuo žmogumi. Todėl sveikinu Feat_Thompson nugalėjus medikų rinkimus ir patapus naujuoju direktoriumi.

Jeigu direktorius neišbus pareigose 14 dienų, direktoriaus postas atitenka Oke_Boomer. Taip pat rekomenduoju apsvarstyti Gabiją kaip perspektyvią pavaduotoją.

Sėkmės!

Redaguota . Redagavo Alan_Paradox
nemoku rašyt
  • Patinka 6

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

sveikinu tave su direktoriaus pareigomis tikiuosi busi geras drk o ir padarysit gal gera kombinacija medikuose ir busit geriausi medikai serveryje. sekmes!!!!!!!!!!???

• Patinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.