Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Alan_Paradox

Nauji Medikų ir Cosa Nostra direktoriai.

Recommended Posts

Animated GIF

Nauja savaitė, nauji direktoriai

Sveiki. Kadangi vienu metu yra išrenkami du direktoriai, du vadovai, ir vėl gavau progą skelbti bendrą analizę. Trumpas komentaras apie rinkimus - jie parodė, kad nėra tikslo organizuoti ilgų rinkimų, nes visi stipriausi kandidatai atsiranda iš anksto. Turbūt tai bus paskutiniai tokios trukmės rinkimai, nes ilgesnis laiko periodas neatnešė tokios naudos, kokios tikėjausi. Nepaisant to, abu rinkimai buvo įdomūs - vieni rinkimai turėjo labai daug perspektyvių kandidatų, tuo tarpu kiti rinkimai buvo iš vieno žmogaus. Dėl abiejų rinkimų rezultatų tikrai reikėjo pasukti galvą, įvertinti daug faktorių, tačiau manau, jog mano priimti sprendimai yra geriausi, kuriuos šiuo metu galėjau priimti.

O dabar galime eiti prie abiejų rinkimų rezultatų!

Medikų atrankos analizė

Patys rinkimai į medikų direktorių, nors ir tikrai užsitęsė (atrankos užlaikymas ilgiau nepasiteisino taip, kaip norėčiau). Bet prieš pačią analizę, trumpas komentaras kodėl turėjome asmenį, kuris buvo analizuojamas kaip kandidatas, nors ir nepraėjo apklausos. Kiekviena apklausa buvo personalizuota remiantis klausimais, kurie kilo man asmeniškai prieš priimant sprendimą su konkrečiais kandidatais. Su vienu asmeniu buvo taip, kad jis yra kandidatas, dėl to neabėjoju, tačiau kviestis į apklausą man jo nebuvo tikslo, nes tiesiog ir taip man viskas yra ganėtinai aišku. Bet pagaliau užbaigus apklausas labai išryškėjo aiškūs rezultatai. O toliau, einam prie analizės:

Asmenys, kurie nepateko į kandidatų gretas:

John_Glory - Praeitą kadenciją medikų direktoriaus poste (kas įvyko visai nesenai) buvai įrašytas į grubių pažeidimų sąrašą. Įrašas vis dar validus. Atmestas nenagrinėjant. Seriously, prieš tris mėnesius pardavinėjai pavaduotoją, dabar manai, jog būtų protinga kandidatuoti vėl į tą patį direktorių...

Baila_Lameo - Tavo kandidatūra buvo labai nerišli. Toks vaizdas kad papunkčiui atsakoma į mano reikalaujamus kriterijus. Labai smarkiai šuoliuoja mintys - pradėta nuo tavo veiklos projekte, pereita prie poros veiklų, kurias organizuotum medikams, tada tavo darbas medikuose, kaip rinksi darbuotojus ir pačiam gale sugalvojai vėl pasakot apie save. Tiesiog nėra jokio įtikinimo, jog būtum stiprus kandidatas. Mano akimis reikėtų pasiekti pavaduotojo postą, įgyti patirties, turėti sau pagrindą ir patobulėjus bandyti iš naujo, nes šiuo metu vienintelis dalykas ką galima akcentuoti tavo kandidatūroje yra tai, jog tu paorganizuosi eventus savo darbuotojam.

Aka_Gamka - Turbūt sunkiausiai įskaitoma anketa šiuose rinkimuose. Turim vieną didelį teksto bloką, kurį skaityt man akis šiek tiek paskaudo. Tavo kandidatūroje man labai smarkiai trūko aktualaus turinio. Trečdalį tavo kandidatūros sudaro tavo praeitis su pavaduotoju - abu kartus išbuvai po 8 dienas ir papasakojai tiek su armija, tiek su TAXI tą patį. Klausimas ar su direktorium nebūtų panašiai, jog viskas pasibaigtų praėjus trumpam laiko tarpui?  Toliau peržvelgei tris idėjas, kurias gali paminėti visi - abstrakčiai apžvelgta algų sistema, kuri iš esmės yra premijos už atliktus darbus, tik vis kitu pavadinimu; naujokų apmokymai, kas ir taip darbe turėtų būti privaloma, nėra čia kažkas naujo - darbuotojus privalot apmokyt, negalima to daryti kaip "inovacijos", nes tai yra pareigybė.  Tiesiog trūko įdomaus turinio, nebuvo įmanoma ant nieko užsikabinti, kad galėčiau pasakyti "va, šita mintis man patinka, galima judėti toliau". Also: niekada nerašyk tokių, kaip "sunku sugalvoti, bet kažką sugalvočiau". Jau geriau tada iš viso nerašyti.

Sun_Day - Treti rinkimai iš eilės, ir vėl kandidatuoji. Iš esmės tai parodo, jog tu nesi nusistatęs kažkokio konkretaus tikslo ir kandidatuoji ne dėl to, kad tai medikai, o dėl to, kad tai direktorius. Tiesiog rekomenduoju tau nusistatyti vieną konkretų tikslą ir jo nuosekliai siekti, nes šiuo metu tiesiog nematau tavęs kaip direktoriaus. Kalbant apie tave patį kaip kandidatą, tai tavo charakteris abejoju ar tinka direktoriaus postui. Dėl to, jog susipykote su buvusiu medikų direktoriumi, pradėjai konfliktą, direktoriaus provokacijas, išprovokavus direktorių rašyt papeikimus ir džiaugtis "OBA, SAUDE SU APRANGA". Dėl to, kad tu šaudai į asmenį ir jis atsišaudo atgal niekas iš pareigų nešalina. Ar tu būtum lygiai toks pat konfliktiškas ir neišlaikytum šaltų nervų su direktoriaus pareigom? Pati anketa manęs visiškai neįtikino. Trumpiausia kandidatūra. Jau galiu prisikabinti prie tavo teigiamos sąvybės: "šaltų nervų". To tiesiog nėra. Toliau iš esmės matau medikų apibrėžimą ir idėjas. Būtų atsižvelgta į dirbančius naktine pamaina darbuotojus renkant pavaduotoją? Atrodo šiek tiek kvaila, kad naktimis (kai online mažiausias, mažiausiai veiksmo) žaidžiantys asmenys turėtų pliusą ant savo kandidatūros. Karo medikai ir taip yra egzistuojantys ir jų įgyvendinimas labiau yra ne "jog aš tai padarysiu" o "kaip tai padarysiu". Tu parašei vieną sakinuką. Ant kitų idėjų nebuvo ko kabintis. Kai bandai įtikinti mane, kad esi stipriausias kandidatas, vėl, parašai du sakinukus (kas iš tikro pakeitus tašką į kablelį būtų vienas sakinys). Tau trūksta patirties ir stipraus pagrindo kandidatuojant.

Kandidatai:

Grazvys_Nfs - Be abejonės viena iš stipriausių kandidatūrų tiek raštu, tiek pakalbėjus dėl man kilusių klausimų skaitant ją. Tavo esminis bruožas buvo tas, jog labiausiai mane įtikinai, jog tu kandidatuoji ne tiek dėl to, kad tai direktorius, kiek dėl to, jog tai medikai. Tokių žmonių visada labiausiai noriu savo komandoje - kurie turi užsibrėžtą tikslą ir konkrečiai jo siekia. Kol kiti žmonės kalbėjo apie neutralius darbus ir neutralių darbų pliusus prieš teisėsaugą/mafijas, tu išskyrei būtent medikus. Tas man labiausiai patiko. Išanalizavus tavo praeitį, taip, tu visą laiką buvai direktorius, tačiau buvai labai standartinis direktorius. Šiuo metu medikam reikia kažko, kas užtikrintai įneštų į įmonę gyvybės. Vienintelis klausimas kuris lieka tai ar tu sugebėtum įnešti gyvybės.

Domis_Bass - Esi ganėtinai jaunas žmogus, kas nulemia tavo inovatyvumą, aktyvų mąstymą, tačiau tavo didžiausias minusas yra tas, jog pas tave nėra užtikrintumo ir apart savo idėjų, daugiau nelabai turi ką pasiūlyti. Per mūsų pokalbį kiekvieno klausimo metu visas kortas statei ant idėjų. Nesakau, kad idėjos yra blogai, tačiau kai tam pačiam klausime tris kartus jau pradedi pasakoti tą patį, nes be idėjų nėbebuvo daugiau ką pasakyti, iki tiek, jog teko pertraukti ir pasibaigė visas atsakymas. Žinoma, visos idėjos yra gerai, jos tikrai gali atnešti pliusų, tačiau direktorius visų pirma turi būti solidi asmenybė, kuri turėtų daugiau ką pasiūlyti. Manau šiuo metu, iki kol sutvirtėsi pats, tau geriausias kelias yra rinktis pavaduotojo postą. Šiuo metu yra per daug stiprių perspektyvių kandidatų į neutralius darbus, o po pokalbio tiesiog buvo aišku ,kad ne - niekaip.

Jerry_Stars - Iš tiesų pasimečiau pamatęs tavo kandidatūrą. Visada mačiau tave kaip žmogų, kuris yra teisėsaugoje. Kadangi momentais net per daug dėmesio skirdavau jai, kai pabendravome, labai aiškiai buvai nurodęs motyvaciją dirbti būtent teisėsaugoje ir prisidėti prie jos stiprinimo. Dėl tokio mąstymo buvau labai patenkintas ir mačiau tave kaip potencialų visos teisėsaugos vedlį, tačiau pasitaikius progai į neutralų darbą, iš karto matau kandidatūrą. Po pokalbio buvo aišku, jog taip, tu pats asmeniškai nori krypti į neutralių darbų pusę, bet mano akimis dabar tu esi tiesiog pasimetęs ir nežinai kur toliau progresuoti - nėra jokio tvirto apsisprendimo, o kandidatuoji ne tiek dėl to, kad tai medikų direktorius, o dėl to, kad tai direktorius. Tau reikia vietoj blaškymosi nuspręsti konkrečią sritį, į kurią nori orientuotis ir tada kryptingai dirbti į tą pusę. 

Tonny_Corleone - Vienintelis kandidatas, kurio anketą nagrinėjant man nekilo jokių klausimų. Kol stebėjau medikus, tavo slapyvardį vis užmatydavau, nors ir labai aktyviai nesireiškei (bent kiek mačiau). Viskas atsakyta aiškiai, pamačiau tą, ko norėjau matyti. Iš esmės gavau viską ko man reikėjo kad galėčiau tave pilnai įvertinti kaip kandidatą. Labai trumpa, konkretu, bet tuo pačiu ir argumentuota, Džiugu, jog matei ne tik medikų problemą, kuri buvo praeito direktoriaus vadovavimo laikotarpiu, bet tuo pačiu ir pateikei sprendimus kuriuos esi numatęs pats. Tikrai esi solidus, perspektyvus kandidatas, tačiau aš nemačiau kažkokios ugnelės - viskas atsakyta paprastai, konkrečiai, aiškiai. Kiti kandidatai labiau siekė būtent medikų direktoriaus, tuo tarpu tavo kandidatūra buvo labai standartinė. Iš esmės tai ir yra tavo minusas - viskas protingai, aiškiai, konkrečiai, bet nėra to užsidegimo. 

Turbo_Butch - Mes ir vėl susitikom. Kandidatūra tikrai viena iš stipresnių, tiesiog yra du kabliukai prie kurių prisikabinau: Pirmiausia teigi, jog negali savęs kelt aukščiau kitų, nes visi yra lygūs. Jeigu visi būtų lygūs, tada visiem turėčiau duoti direktorių? Jeigu žmogus pats netiki, jog yra geriausias kandidatas, tada kaip tuo galiu tikėti aš?  Pavyzdys iš realaus gyvenimo: darbo atranka į skyriaus viršininko pareigas, kandidatuoji, motyvacinis pokalbis, gauni klausimą: "Kodėl tu esi geriausias žmogus šiam darbui?". Toks atsakymas tokioje situacijoje iš esmės reikštų, kad pats žmogus netiki, jog jis yra tinkamiausias tam darbui. Kaip tada tuo gali tikėti kažkas kitas? Antras mano kabliukas išryškėjo apklausoje. Kaip ir dalis kandidatų, kandidatuoji dėl to, kad tai yra neutralaus darbo direktorius, o ne dėl to, jog tai yra medikai. Visada stengiuosi teikti prioritetą žmonėms, kurie atkakliai siekia konkrečių pareigų, jie tada būna žymiai labiau motyvuoti siekti itin gerų rezultatų. Nėra toks siekis vadovauti būtent medikams, kiek turėti direktoriaus postą. Tave vertinant iš esmės reikia žiūrėti į visus pliusus ir juos sverti prieš šiuos du kabliukus.

Jeff_Roman - Tokia gera anketa, toks prastas pokalbis. Pirmas dalykas vertinant tave kaip kandidatą yra tavo patirties taškų kiekis medikuose - tai yra kriterijų neatitikimas Žinoma, galima padaryti logišką išimtį, jeigu būtum labai stiprus kandidatas, bet būtent žinios apie medikus būtent čia smarkiausiai tau pakišo koją. Tave skiriant direktoriumi gautųsi taip, jog turime direktorių, kuris mažiau žino apie savo darbą negu jo darbuotojai. It doesn't make that much sense. Klausiant kodėl manai, jog esi tinkamas, kalba nuėjo iki to, jog šią savaitę būsi neaktyvus, bet kitą jau aktyvus. Net nežinau kaip iki to nuėjom. Tai buvo bendras požymis visame mūsų pokalbyje - palaipsniui labai labai smarkiai nukrypdavome nuo temos. Pripažinsiu, momentais kai nukrypdavom nuo temos visiškai į lankas, tiesiog nustodavau klausytis. Mūsų pokalbis visiškai nužudė mano susidomėjimą tavimi kaip į kandidatą. Siūlau tau užsibrėžti konkretų tikslą ir būtent jo siekti nuosekliai.

Skirmantas_Pro - Ta pati problema, kaip ir su daugeliu - neturi visiškai motyvacijos siekti medikų direktoriaus. Pildai tam, kad pildyti į direktorių. Toliau, tai esi labai standartinis kandidatas. Nematau kažko labai blogo, bet tuo pačiu nematau nieko labai gero, kas tave paverstų stipriausiu kandidatu, Žinoma, tavo patirtis yra labai didelė, bet mano nuomone tai tau galėjo ir pakišti koją - per didelis pasitikėjimas savimi gal nulėmė mažiau skiriamo dėmesio savo kandidatūrai? Apklausoje tikėjausi išgirsti kažką daugiau, kas galėtų tavo kandidatūrą sustiprinti, bet tiesiog tai buvo tas pats kas ir tavo anketa - trumpi, nuspėjami atsakymai. Matau nulį užsidegimo, mažai noro būti būtent medikų direktoriumi. Ką galvojau perskaitęs anketą, tą patvirtino apklausa ir tiek.

Justas_Ses - Asmuo, kuris visą laiką figūruoja teisėsaugoje ir mafijoje nei iš šio, nei iš to sugalvoja eiti į neutralaus darbo direktoriaus postą. Vėl, kaip ir ne kartą minėjau aukščiau, tu ne tiek nori medikų direktoriaus, kiek neutralaus darbo direktoriaus. Nėra užsidegimo siekti būtent medikų darbo. Pagrindinis motyvuojantis kriterijus yra nuovargis nuo visų veiksmų ir tiek. Su šia motyvacija galėčiau pateisinti įsidarbinimą į neutralų darbą, nu bet nepavadinčiau to užsidegimu siekti direktoriaus. "Ai pavargau nuo mafijų, noriu neutralaus direktoriaus."  Pasidomėjus tavo praeitais direktoriavimais, visą laiką buvai standartinis direktorius kuris kažko ypatingo neatnešdavo. Kadangi tuo pačiu ir užsidegimo neturi, ką patvirtino mūsų pokalbis, nelabai dabar įsivaizduoju tave kaip medikų direktorių. Geriausia būtų nuosekliai siekti tų pareigų.

Invision_Power - Pasimetęs žmogus, kuris nežino tiksliai kur jis nori eiti. Visų pirma, tai atrodė labai kvaila iš mano pusės sutikti pasiimti pavaduotojo postą ir sekančią dieną teikti kandidatūrą į visai kitą direktorių. Taip, to norėjo direktorius, bet koks tolkas sutikti tau, jei planuoji keliaut kitur po poros dienų? Kaip ir minėjau aukščiau, visada teikiu prioritetą žmonėms, kurie aiškiai parodo savo norą orientuotis į konkrečią sritį. Vėl, kaip ir daugumai, ta pati problema, jog tu neini čia dėl to, kad tai medikai, o dėl to, kad tai direktorius. Anketoje parašęs, kad turi daug motyvacijos užimti būtent medikų direktoriaus postą, bet apklausa parodė, jog taip nėra. Žinoma, esi labai potencialus kandidatas, bet vėl, esu linkęs pareigas skirti žmogui, kuris nekandidatuoja čia tik dėl to, jog tai yra direktorius.

Rezultatai:

Matau tris kandidatus: Grazvys_Nfs; Turbo_Butch; Tonny_Corleone. Grazvys yra žmogus, kuris užtikrintai siekia būtent medikų ir vienintelis sugebėjo mane įtikinti, jog taip ir yra, jis turi didžiausią šansą įnešti gyvybės į medikų darbą. Turbo_Butch turbūt yra saugiausias pasirinkimas - be jokios abejonės labai stiprus ir perspektyvus kandidatas, tačiau lyginant su Grazvys, trūksta užsidegimo, trūksta motyvacijos. Tonny_Corleone yra kitas ekstremumas - be abejonės labai solidus, tvirtas kandidatas, su aiškia ir konkrečia vizija ką reikia daryti, tačiau nėra tos ugnelės, kurios labiausiai ieškau. Bijau, kad darbas su laiku vėl tiesiog nusistovėtų.

Viską įvertinus, manau, jog atsižvelgiant į opiausias bėdeles, kurias medikai turėjo pastaruoju metu prie Fixo direktoriavimo, protingiausia yra surizikuoti ir pasiimti žmogų iš kandidatų sąrašo su daugiausiai iniciatyvos ir didžiausiu šansu, jog jis įneš ugnelę į medikų komandą. Todėl nusprendžiau skirti į direktoriaus pareigas Grazvys_Nfs. Direktoriui neišbuvus poste 14 dienų, direktorius atitenka Turbo_Butch. Tiek antros vietos, tiek trečios vietos nugalėtojams teikiu stiprią rekomendaciją į medikų pavaduotojo postą.

Cosa Nostra analizė

Tuo pačiu galima trumpą šios temos sekciją skirti ir Cosa Nostra. Rinkimai tikrai nieko nenustebino kas liečia jų kandidatą. Tai buvo rinkimai su vienu kandidatu, kur iš esmės jis kovoja pats prieš save. Plačiau apie tai vėliau, o dabar trumpai pakalbėsiu kodėl tai rinkimai iš vieno kandidato, kai turime tik du:

Angare_Snukis - Esi visiškai šviežias žmogus projekte. Prieš porą savaičių atejai į projektą ir dabar kandidatuoji į mafijos vadovo pareigas. Tai galbūt nebūtų tokia problema mano akimis, jeigu ne faktas, jog tau tiesiog tenka spekuliuoti dėl to, kas dabar vyksta su mafija ir kokią funkciją ji atlieka. Kai kitas kandidatas visą tai žino, tu spėji. Nelabai galiu skirti žmogaus į mafijos vadovo kėdę kai jis nežino nei kaip ta mafija veikia, nei kokioje stadijoje ji yra dabar.

Kaip matote, turim vieną validų kandidatą - Smith_Juozas. Ir tikėjausi, ir laukiau šio žmogaus kandidatūros. Nors mūsų tarpusavio santykiai toli gražu nėra šilti, (visi žinom situaciją su limuzinais), žmogus tikrai yra mąstantis ir protingas. Taip, jis pažeidinėjo daug taisyklių, gavo užblokavimų už tai, trukdė naujokams mieste juos DMindamas, grobė neutralius darbus, t.t. Bet iš kitos pusės, tai yra žmogus, kuris sugeba generuoti veiksmą. Kas man labiausiai patinka, tai kad žmogus mato daugiau negu tai, kas jam prieš akis, sugeba mąstyti ne tik taip, kad mafijai būtų gerai, bet kad bendrai būtų visiems geriau, nes žmogus nors ir kandidatuoja į mafijos postą, supranta, jog teisėsauga taip pat turi būti balansuojama ir stiprinama. Vienintelis klausimas - ar "limuzinams" perėjus į CN galima tikėtis šiek tiek daugiau tvarkos laikymosi serveryje? Atsižvelgiant į bendruomenės palaikymą, jos lūkesčius, atsižvelgiant į patį žmogų, jo perspektyvumą, ką lengva pastebėti, į jo kandidatūrą, jo galimai generuojamą vertę, manau, jog pasvėrus su tuo, kas vyko prieš tai, galima surizikuoti ir pavesti žmogui valdyti Cosa Nostra. 

Suvokiu, kad tai yra rizikingas sprendimas, kuris arba atneš labai daug naudos ir vertės, arba reikš dar vienus "Cosa Nostra" rinkimus, bet pakalbėjus su Juozu, manau, kad geriausia yra surizikuoti ir žiūrėti kas bus toliau. Todėl Cosa Nostra direktoriumi skiriu Smith_Juozas. Taip pat direktorius turi teisę perrinkti "Cosa Nostra" komandą.

Sveikinimai abiems direktoriams ir linkiu rezultatyvių kadencijų!

Redaguota . Redagavo Alan_Paradox

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Įdomus pasirinkimas su medikų direktoriumi, nu bet tikiuosi savo sprendimo nesigailėsi, o taip sveikinu abu direktorius!

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Dabar, Smith_Juozas parašė:

sveikinu @Justas_Ses

aijo

pasirinko LABIAU MOTYVUOTA ZMOGU i sias pareigas. 

Sveikinu Juoza

• Cha Cha 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Sveikinu Mindaugą, tavo planas pasiteisino :DD

Sveikinu Juozuka, tikiuosi kova bus teisinga ir be pykčių.

• Patinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Nu visko mates rlse, bet kad GRAZVIS NFS RINKIMUOSE LAIMES PRIES SES, INVISION, TURBO, SKIRMA, CORLE XDDDDDD

Tikiuosi Gražvis pasikeitęs žmogus, nes jis mano akimis stebint jo žaidimą serveryje, bei analizuojant jo praeities postus iš visų atrinktų kandidatų atkrito pirmas. svkn jozai, nenuversk serverio pls

• Patinka 1
  • Cha Cha 3

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.