Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Gintare_Smk

like ir nuomone

Recommended Posts

Smagi idėja, ačiū Tau už ją! <3

Dar ne vakaras: pirmi tarybų rinkimai praėjo, tai pirmas blynas visai nieko, tik saldaus padažo pritrūko :D o toliau tik į priekį! Šiandien apsigyniau baigiamąjį darbą, tai atsiveria nauji vartai į kitas galimybes.

O sampas laisvalaikiui, kai tokio yra..

Džiaugiuosi už Tave labai dėl to, kuo šiuo metu užsiimi - tai yra be galo, be galo svarbu! Neprarask užsidegimo, prašau. O tada kada nors premiją tau paskirsiu iš prezidentūros 🌟

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

33 minutes ago, Džioraldas_Golden parašė:

Smagi idėja, ačiū Tau už ją! <3

Dar ne vakaras: pirmi tarybų rinkimai praėjo, tai pirmas blynas visai nieko, tik saldaus padažo pritrūko :D o toliau tik į priekį! Šiandien apsigyniau baigiamąjį darbą, tai atsiveria nauji vartai į kitas galimybes.

O sampas laisvalaikiui, kai tokio yra..

Džiaugiuosi už Tave labai dėl to, kuo šiuo metu užsiimi - tai yra be galo, be galo svarbu! Neprarask užsidegimo, prašau. O tada kada nors premiją tau paskirsiu iš prezidentūros 🌟

Sveikinu apsigynus! Ir labai smagu matyti, jog neišblėso Tavo veržlumas, taip ir toliau!<3

Ir ačiū labai, aplankysiu Tave toje prezidentūroje būtinai:D

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

sveika atvykus jei reikes pagalbos ties pasiekimais arba pinigu ant dvirkos ar sultano kreipkis

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 4 valandų, Andrius_Crazy parašė:

tai tipo downgrade soviau....

arba suaugai tiesiog, arba andrew tate prisiziurejai...tikiuosi pirmas variantas

prieš 1 valandą, Josh_Hokage parašė:

bombastika tema, o apie baltapuki gerai arba nieko

kada blogas tox pat 

po 5 metu tiketina

prieš 1 valandą, Mark_Bellarus parašė:

Prisizaidei

aj prisiminiau ir apie tave dabar. Kai balsas mutavo, issigandau, kad tevas acc tavo nukele...

18 minutes ago, Toyo_Yello parašė:

BOMBASTIC SIDE EYE. VISADA GALIM BUT KARTU GINTARE, AS TAVE MYLIU

zinojau, kad visada liksiu tavo sirdyje...

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 7 valandų, Gintare_Smk parašė:

@Egis_Nike– Egidyy kur tu dinges?? Jau išlaikei teises??

issilaikes gurwa jau slywa nusipirkt spejau ir supist...... rajonski bahurai supras pagal panetkes ce wiskas...
@Gytiz_Kwebpalaikys si mano issireishkima
o tu geriau paaishkink ka darai issidazius kraujais kauno centre kazhkur.... vps apsvaiges likau pamates tiktoke

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Dabar, Egis_Nike parašė:

issilaikes gurwa jau slywa nusipirkt spejau ir supist...... rajonski bahurai supras pagal panetkes ce wiskas...
o tu geriau paaishkink ka darai issidazius kraujais kauno centre kazhkur.... vps apsvaiges likau pamates tiktoke

aj biski hihihaha ten, verslo reikalais...

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

1 minute ago, Eva_Moon parašė:

palaaikinau ghalimya nuomonene?!!!!!?!?!?!??! bet kartu su @Ray_Allen

kaip buvai bff, taip ir likai. kada alko nupirkt??

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 1 valandą, Gintare_Smk parašė:

kaip buvai bff, taip ir likai. kada alko nupirkt??

REIKES PRIES GIMSIOKA BET JEU PAC GALESIU PIRKT!!!

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

1 minute ago, Lukas_Svr parašė:

Ka zinau dirbau lidle

dabar vadovauju lidle

gyvenu su boba

meciau tusinima

gyvas ramybes zenklas

o tu siemka kaip ka

kaip greit auga visi...as tai nieka, baigineju pirma kursa, gyvenu viena, kuriu versliuka, istikima baru lankytoja..nu zinai, jaunyste, turbut prisimeni tuos laikus..

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

3 minutes ago, Gintare_Smk parašė:

kaip greit auga visi...as tai nieka, baigineju pirma kursa, gyvenu viena, kuriu versliuka, istikima baru lankytoja..nu zinai, jaunyste, turbut prisimeni tuos laikus..

dziaukis kiekviena akimirka kuria tau sis gyvenimas suteikia, bei tusink tol kol kepenys leidzia, senas mano moto... bet *keiksmai* visi suaugo visi savais keliais nueja, gal da kada gyvenime suves likimas visus prie vieno stalo isgert alaus bokala o gal ir geriau

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

44 minutes ago, Lukas_Svr parašė:

dziaukis kiekviena akimirka kuria tau sis gyvenimas suteikia, bei tusink tol kol kepenys leidzia, senas mano moto... bet *keiksmai* visi suaugo visi savais keliais nueja, gal da kada gyvenime suves likimas visus prie vieno stalo isgert alaus bokala o gal ir geriau

kuo ilgiau lauksim to likimo suvedimo, tuo daugiau aukliu tures cia visi samdytis vakarui man atroda...

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

5 minutes ago, Gintare_Smk parašė:

kuo ilgiau lauksim to likimo suvedimo, tuo daugiau aukliu tures cia visi samdytis vakarui man atroda...

tai o kam gimdytojos sukurtos

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 1 valandą, Lukas_Svr parašė:

Kada i pliusus?

Jau db pats galesiu pirkt, nereiks tawes prashyt...

Redaguota . Redagavo Egis_Nike

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 21 valandų, Egis_Nike parašė:

bl egyda as tau gi vakar pasakojeu kad db tokios temikes vaikshto supranty ne tokioi vietoi sneketi ce normalej susedus buteliuzas ant stalo po stopke ishowei ir kalbiesi db kitoke biski laikai ramei nepabusi ;d

@Gintare_Smko zn gintariuzai kaip karoce yra sakoma boba neboba jeigu yra uz ka galima ir ipist tai va karoce takie dila nk naujo karoce o kaip pati kaip issilaikius ka ten girdejau biski kazka kazka ane? ;d nu nieko visiem buna visko reikia ;d

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 1 valandą, Gytiz_Kweb parašė:

bl egyda as tau gi vakar pasakojeu kad db tokios temikes vaikshto supranty ne tokioi vietoi sneketi ce normalej susedus buteliuzas ant stalo po stopke ishowei ir kalbiesi db kitoke biski laikai ramei nepabusi ;d

@Gintare_Smko zn gintariuzai kaip karoce yra sakoma boba neboba jeigu yra uz ka galima ir ipist tai va karoce takie dila nk naujo karoce o kaip pati kaip issilaikius ka ten girdejau biski kazka kazka ane? ;d nu nieko visiem buna visko reikia ;d

As jo biski suku varkes krc ryt per lrt pamatysit mane bet neziurekit net, geda pries sampinius man telike sedet

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 7 valandų, Gintare_Smk parašė:

As jo biski suku varkes krc ryt per lrt pamatysit mane bet neziurekit net, geda pries sampinius man telike sedet

clipa nepamirsk numest

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 9 valandų, Siaip_Sau parašė:

clipa nepamirsk numest

pasikeite planai, nesedejau telike, per radija pasnekejau, tai lafa

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Atsakyti...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą..   Pašalinti teksto formatavimą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuoroda buvo įterpta automatiškai.   Įterpti kaip paprastą nuorodą

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Kraunasi...

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.