Jump to content

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!
Vikarijus_Finger

Peikiu Lithuania_Auksini

Recommended Posts

ANKETA:

1. Pažeidimą įvykdžiusio administratoriaus Vardas_Pavardė (@Vardas_Pavardė): @Lithuania_Auksini
  2. Pažeidimo aprašymas: Free /jail. Pasak jo, jis važiavo su policijos direktoriumi į policijos atranką, bet tai visiškai neatleidžia nuo įtarimų. Turi įtarimus - tai ir atsėdėk už juos, arba sumokėk baudą. Dabar dėjo jail už atrankos trukdymą. Koks atrankos trukdymas gali būt, jeigu aš jį paimiau ne iš policijos ofiso, o tiesiog nuo kelio? Jeigu būčiau atvažiavęs ir paėmęs iš atrankos vietos, iš policijos ofiso jį - suprantu, tačiau dabar jį paėmiau ne iš ofiso. Mano akimis, persona per daug sau leidžia su administratoriams privilegijomis.
  3. Pažeidimo įrodymai (foto/video): CxvxTni.png

Redaguota . Redagavo Vikarijus_Finger
  • Patinka 1
  • Nepatinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

oi sakiau kiek kad atrankoj ir jei butu norejas butu pats carteris nuvezes gali @Edvis_Carter paliudit kad atrankoj buvau bet toj ss

https://imgur.com/gallery/HD8tMhH  yra fotke kur surakino ir kur baige atranka :)

p.s cia per kita acc forume nes ten mute :D

Redaguota . Redagavo Suboske_Suboske
  • Pasimetęs (-usi) 2

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

1 minute ago, Suboske_Suboske parašė:

oi sakiau kiek kad atrankoj ir jei butu norejas butu pats carteris nuvezes gali @Edvis_Carter paliudit kad atrankoj buvau bet toj ss

https://imgur.com/gallery/HD8tMhH  yra fotke kur surakino ir kur baige atranka :)

p.s cia per kita acc forume nes ten mute :D

Labas. Kaip ir rašiau viršuje, tu buvai paimtas ne iš atrankos, o tiesiog nuo kelio, bevažiuojant. Tokioje situacijoje tu atrankoje DAR NEDALYVAVAI, tad ir /jail dėti negalėjai, nes paprasčiausiai, jokio trukdymo atrankai nebuvo. Tikiuosi paaiškinau.

O įrodymai tai iš vis be ryšio. Kam varginaisi dar į imgur kelt, jeigu jie nieko neparodo.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

6 minutes ago, Suboske_Suboske parašė:

Sv, yra ss as su PD Drk buvau jis mane klause dar mato kad klausineja tai atranka as pas jo g buvau :)

Policijos direktorius, matydamas visą šią situaciją neparašė į bendrąjį pokalbių chat'ą, ar į /rt nei žodžio, kad tu esi apklausinėjamas, o tai reiškia, kad:

• Aš nebuvau informuotas, kad vyksta apklausa ne ofise, o tiesiog važinėjant keliu (kaip buvo dabar).
  • Nebuvau informuotas, kadangi tavo komentaras „aš į atranką“ nieko neįtikina ir nereiškia, tai nepateisina nuo bausmės. Būtų pats direktorius pasakęs, kad tu jau dalyvauji apklausoje - viskas būtų tvarkoj.
  • Dabar direktorius jokio žodžio neištarė, kad vyksta apklausa, tad aš ir dirbau savo darbą, o tu prieš mane administratoriaus komandų naudot negalėjai.

Prie to paties, kad situacija Mantui būtų aiškesnė, pridėsiu ir vaizdo įrašą, kuris patvirtins mano žodžius.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

24 minutes ago, Vikarijus_Finger parašė:

Policijos direktorius, matydamas visą šią situaciją neparašė į bendrąjį pokalbių chat'ą, ar į /rt nei žodžio, kad tu esi apklausinėjamas, o tai reiškia, kad:

• Aš nebuvau informuotas, kad vyksta apklausa ne ofise, o tiesiog važinėjant keliu (kaip buvo dabar).
  • Nebuvau informuotas, kadangi tavo komentaras „aš į atranką“ nieko neįtikina ir nereiškia, tai nepateisina nuo bausmės. Būtų pats direktorius pasakęs, kad tu jau dalyvauji apklausoje - viskas būtų tvarkoj.
  • Dabar direktorius jokio žodžio neištarė, kad vyksta apklausa, tad aš ir dirbau savo darbą, o tu prieš mane administratoriaus komandų naudot negalėjai.

Prie to paties, kad situacija Mantui būtų aiškesnė, pridėsiu ir vaizdo įrašą, kuris patvirtins mano žodžius.

Tai tau neišku jis jei butu neklausinejas butucpats mane vezes i jaila o to napdare tad nefreepostink

• Cha Cha 2

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 3 valandų, Vikarijus_Finger parašė:

Visų pirmą akinukus nusiperkam, tavo pačio video matosi, jog PD direktorius @Edvis_Carter į /rt parašo, jog apklausiu aš žmogų, gero vakaro, taloną prie akių daktaro gali gauti pas šeimos gydytoją, ate. 

• Patinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 1 valandą, Dwayne_Moretti parašė:

Visų pirmą akinukus nusiperkam, tavo pačio video matosi, jog PD direktorius @Edvis_Carter į /rt parašo, jog apklausiu aš žmogų, gero vakaro, taloną prie akių daktaro gali gauti pas šeimos gydytoją, ate. 

Gerai, mano klaida, nepastebėjau.

Redaguota . Redagavo Vikarijus_Finger

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.