Jump to content

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!
Romualdas_Omfg

Peikiu Absolut_Jokse

Recommended Posts

1. Pažeidimą įvykdžiusio administratoriaus Vardas_Pavardė (@Vardas_Pavardė): @Absolut_Jokse
  2. Pažeidimo aprašymas: Stumem viens ant kito tai dejo mute tai tegul deda visiems mute o ne man vienam. O Nobody_Ellse net norejo deti forumo isp.
  3. Pažeidimo įrodymai (foto/video): *įrodymų nuotraukos nuoroda*https://imgur.com/a/VaaUvwJ
  4. @Mantas_Sviderskas
  • Cha Cha 3

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Ne, Romualdai, tu esi visiškai neteisus. Mes nestūmėm vienas ant kito, pusė žaidėjų tavęs prašė liautis, nes įžeidinėjai visus iš eilės, tiesa, pusei tavo žodžių negalima buvo pritaikyti mute bausmės, tačiau parašei sakinį, kuris mane įžeidė, dėl to ir gavai mute. Įrodymai

• Patinka 2

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Ojojoj matau ir mane įkišai į šį papeikima haha

31 minutes ago, Romualdas_Omfg parašė:

O Nobody_Ellse net norejo deti forumo isp

Tu juokus supranti? haha :DDD Ar numest definitiona ką tas reiškia lol

• Patinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

52 minutes ago, Absolut_Jokse parašė:

Ne, Romualdai, tu esi visiškai neteisus. Mes nestūmėm vienas ant kito, pusė žaidėjų tavęs prašė liautis, nes įžeidinėjai visus iš eilės, tiesa, pusei tavo žodžių negalima buvo pritaikyti mute bausmės, tačiau parašei sakinį, kuris mane įžeidė, dėl to ir gavai mute. Įrodymai

Netiesa o buvo taip kad puse zaideju stume ant manes o as po viena atsisaudineju ir sakei baigti ir as parasiau paprasta neizeidzianti sakini ir dejai mute man vienam tai visiem dek

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

2 minutes ago, Romualdas_Omfg parašė:

Netiesa o buvo taip kad puse zaideju stume ant manes o as po viena atsisaudineju ir sakei baigti ir as parasiau paprasta neizeidzianti sakini ir dejai mute man vienam tai visiem dek

Atsiprasau kad isiterpiu bet viskas nebuvo taip.     Tu visus izeidinejai ir stumei ant tevu :) Tai mes pasakem baigti ir tu pradejau stumti ant visu ir gavai mute :/

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.