Jump to content

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!
Rls_Airidas

Peikiu Erlandas Kileris

Recommended Posts

1. Pažeidimą įvykdžiusio administratoriaus Vardas_Pavardė (@Vardas_Pavardė): @Erlandas_Kileris
  2. Pažeidimo aprašymas: Mutė 4 fri (dar insta kicka gavau kai gryžau žr suboomino car ir tik apsisukai bum kickas)
  3. Pažeidimo įrodymai (foto/video): 5aaa78ee2893781ccb999e799f75f63f955.jpgc271091b9dec42f53a2f083f364e0b893.jpg
Redaguota . Redagavo Rls_Airidas
  • Patinka 1
  • Nepatinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Sveikas narsuoli pats prikibai ? tu pradejai visaip vadinti, as nemutinau tik pavadinau taipat kaip tu mane pavadinai, ir tu mane surakinai ir davei star nes isizeidei ? kodel as negaliu tadar isizeisti ir tau mute doti nes tu tai galejai isizeisti ????? https://imgur.com/a/1wMuWoN del kick va suboominau nes trugde ant kelio ir iskickinau :) 

Redaguota . Redagavo Erlandas_Kileris
  • Nepatinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

37 minutes ago, Erlandas_Kileris parašė:

Sveikas narsuoli pats prikibai ? tu pradejai visaip vadinti, as nemutinau tik pavadinau taipat kaip tu mane pavadinai, ir tu mane surakinai ir davei star nes isizeidei ? kodel as negaliu tadar isizeisti ir tau mute doti nes tu tai galejai isizeisti ????? https://imgur.com/a/1wMuWoN del kick va suboominau nes trugde ant kelio ir iskickinau :) 

įdomus esi matau, sakai, kad aš pradėjau nors jau prie zonos verkei, įrodymus pats pateikei, kad snarglium išvadinai, o ne vaiku...

• Patinka 1
  • Nepatinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

1 minute ago, Rls_Airidas parašė:

įdomus esi matau, sakai, kad aš pradėjau nors jau prie zonos verkei, įrodymus pats pateikei, kad snarglium išvadinai, o ne vaiku...

Zmogau snarglis ir vaikas yra taspats jaunimo zodyne :) p.s tu pirmas pavadinai as atgal tuopaciu tu star dejai uz izeidima as susimokejau bauda ir daviau mute nes izeidei mane ir kas neaisku ? kaip tu taip ir as p.s eik grubu atsakyk  xddd

• Nepatinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

10 minutes ago, Erlandas_Kileris parašė:

Zmogau snarglis ir vaikas yra taspats jaunimo zodyne :) p.s tu pirmas pavadinai as atgal tuopaciu tu star dejai uz izeidima as susimokejau bauda ir daviau mute nes izeidei mane ir kas neaisku ? kaip tu taip ir as p.s eik grubu atsakyk  xddd

Aš narglys nesnarglys gavai starų už įžeidimą tai gavai pavadinai snargliu, o ne vaiku. Už vaiką nebūčiau dėjas starų.

9f39d3c1dde81f967b79eff7abbd782d190.png

• Patinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.