Jump to content

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!
Eddy_Electro

Peikiu Dalton_Rose

Recommended Posts

15 minutes ago, Eddy_Electro parašė:
  1. Pažeidimą įvykdžiusio administratoriaus Vardas_Pavardė (@Vardas_Pavardė): @Dalton_Rose
  2. Pažeidimo aprašymas: Administratorius atsiteleportavo prie mano bendradarbio kai aš buvau su bėga. Iškickino.
  3. Pažeidimo įrodymai (foto/video):https://imgur.com/a/nj1tXB2

Sveikas gerai gavai /begos statusa su kuriuo buvai pagautas ir surakintas, toliau tavo bendradarbiai atvažiavo ir tave subugino ant transporto ir isveze i garaza. Garaze tu buvau su /bega ir surakintas todel prašyti tavęs išeiti buvo beviltiška, as padariau /to prie tavo bendradarbio ir atrakinau tave prasydamas taves kad tu iseitum bet toliau neklausei ir begai. 

Variantas buvo tave tiesiog garaže nužudyti bet to padaryti buvo neįmanoma kadangi dauze su transportu ir t.t Todėl buvai surakintas, nubaustas ir iskickintas.

Video medziaga :

• Nepatinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Bėgliui esant garaže jis turi iš ten pasišalinti arba kažkokiu būdu būti pašalinamas. Jeigu pats neišeina - įprastai turi būti nužudomas. Kadangi šiuo atveju nužudymo komanda "/kill" buvo neveiksminga, nes bėglys buvo surakintas ir įbug'intas į garažą, administratorius turėjo teisę atsiteleportuoti pas žaidėjus, kurie yra garaže ir rankiniu būdu jį nužudyti, t.y nušauti.

Dalton'as šioje situacijoje pažeidė dvi taisykles, t.y atsiteleportavęs prie bėglio jam sudėjo įtarimo lygius, kai tą turėjo padaryt sugavęs bėglį prie ligoninės ir taip pat išmetė (kick) surakintą bėglį be pagrindo, kai tiesiog turėjo jį nužudyti. Administratoriui skiriami 2 įspėjimai, tema rakinama.

• Patinka 1
  • Pasimetęs (-usi) 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.