Jump to content
⚠️⚠️ Atsisakome SMS mokėjimų! ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!

Jason_Costello

Narys (-ė)
  • Pranešimų skaičius

    1.603
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

  • Laimėta dienų

    16

Visas forumo dalyvio Jason_Costello turinys

  1. Vienas kanditatas į taksi direktoriaus postą. Vienas fckin' kandidatas į vieną populiariausių darbų serveryje. Tie, kas galvoja, kad servas nemiršta - pagalvokit iš naujo. Naujasis taksi direktorius - Jonas_Pain. Atsedėk ilgai ir sėkmingai. Sėkmės tau ir tavo komandai. 

    1. Rodyti daugiau komentarų  20 more
    2. Rytis_Gun

      Rytis_Gun

      Seni................

    3. Jason_Costello

      Jason_Costello

      Taip, jis didelis ir sėdi prie klavietūros kartais, o kas čia blogo? 

    4. Rytis_Gun

      Rytis_Gun

      Costello, pamiršai pridėt savo senus gs rinkimus.... Riteri...

  2. Nu sv direktoriai. 

     

    1. Rodyti daugiau komentarų  1 more
    2. Turbo_Butch

      Turbo_Butch

      Kdl as bedarbiu dyrekas bet man nerodo ka te numetei?

    3. Vilius_Unsafe

      Vilius_Unsafe

      Taigi palauk geguźes *keiksmai* susicriptink ta aktyvuma

    4. Vikarijus_Finger
  3. Kaip ir dažniausiai nutinka pastaruoju metu, vienintelis kandidatas ir naujasis armijos direktorius - Tekashi_Xdd. Visų rinkimų metu buvai armijos pavaduotojas. Su pareigomis matosi, kad moki tvarkytis, tad manau sunkumų nebus. Sveikinimai.

    1. Rodyti daugiau komentarų  21 more
    2. Laimis_Over
    3. Justas_Ses

      Justas_Ses

      mano tikslas ir nebuvo tavęs įtikint jog aš geras pasirinkimas,padariau tiek kiek pats galėjau del savęs ir del to džiaugiuosi. 

    4. Edvinas_Minges
  4. Naujasis apsaugos direktorius - Hero_Master. Tiek daug kartų pildei, bet vis nesigaudavo. Analizė tikiuosi šiandien vakare. Sėkmės, prašau nenuvilk. 

  5. Vienintelis kandidatas, kuris ir gauna FTB direktoriaus pareigas. Sveikinimai, Karoli. Mes visi dabar meete, tai ryčka kai pasijungs kompiuterį uždės pareigas. @Karolis_Ispanas

    1. Rodyti daugiau komentarų  5 more
    2. Matthew_Kiwi

      Matthew_Kiwi

      Sveikinu, sutvarkyk ftb dir. paleva

    3. Matas_Matt

      Matas_Matt

      Sveikinu savo drauga ispana

    4. Rokas_Baranauskas

      Rokas_Baranauskas

      @Karolis_Ispanas swkn kaimynas, atkrapštyk ftb 

  6. Pažeidimą įvykdžiusio administratoriaus Vardas_Pavardė (@Vardas_Pavardė): @Rolandas_Fordas Pažeidimo aprašymas: gal jau laikas rimčiau baust tokius? Pastovūs free jailais, free mutes ir t.t. Prieš tai prarado adminą su Fordu, dabar siaučia su Samsungu. Pažeidimo įrodymai (foto/video):
  7. FTB direktorius perleidžiamas serverio baudžiauninkui Dovis_Elemo. Dėkui Matthew už darbą, gaila, kad taip išėjo. 

    1. Rodyti daugiau komentarų  10 more
    2. Pro_Nikas

      Pro_Nikas

      NĖRA , taigi čia ne taisyklė, visur pabreže kai yra 2 rimti kandidatai į Direktoriaus postą vienam neišbuvus 14 dienų iškart yra perleidžiama kitam kandidatui. KAM TAISYKLĖS KĄ ???????? Žmogau rašyk PPK bus atsakyti kaip jason sakė, kitu atveju autistas esi. 

    3. Matas_Matt

      Matas_Matt

      GERAJ AS SWARCIKAS O KAXDXDXDXD

    4. Jason_Costello
  8. Toyo_Yello yra nušalinamas nuo policijos direktoriaus posto už 3 įspėjimų surinkimo. Jau matėsi, kad kuo toliau, tuo labiau dingsta motyvacija direktoriauti. Dėkui tau už didžiules pastangas, visus grobimus, gerai surinktą komandą ir pastovų aktyvumą ( nu nedingdavai bent keliom dienom ). Paskutinis įspėjimas už žmogaus priėmimą be atrankos. Per atnaujinimą buvo įvesta nauja taisyklė, o Emilis dar ją papildė, kad reikia darytis įrodymus, bet vienas tavo pavaduotojo klaida atėmė tau direktorių. Dar kartą dėkui tau. Rinkimai tuoj.

    1. Rodyti daugiau komentarų  14 more
    2. Barrio_Guerilla

      Barrio_Guerilla

      Armija jau seniai mirus :D 

      Šiaip dar galėjo palikt Toyo, nes ir taip ta tssg vos ne mirus, dvi frakcijos bando ir bandė tempt, tai FTB ir PD, jeigu nieks nepasiims iš normalių pd/armijos direktorių tai teisėsaugai iš viso gg. :) 

    3. James_Rowling

      James_Rowling

      visus salinkit uz neaktyvuma neaktyvus vps

    4. Lukas_Cola
  9. TAI KAIP JAU IR PATS ŽINAI, PAPEIKIMUI VISADA LAIKO YRA :DDD IR NEBEDĖK TŲ ŽVENGŲ, NES BAISU :DDDDDDDD
  10. Kiek dar tau reiks aiškint? Skaitai bent jau ką aš parašau ? Fsio nebefreepostink
  11. Medikų direktorius perleidžiamas Saškai_Finazonik. Sėkmės, nenuvilk plz.

    1. Rodyti daugiau komentarų  4 more
    2. Skirmantas_Pro
    3. Matthew_Kiwi

      Matthew_Kiwi

      Featas sako gal ateisiu, veliau drk pasieme, Saska sako uz savaites gal ateisiu irgi drk pasieme, nesuprantuo.o gl hf

    4. Feat_Thompson

      Feat_Thompson

      ;-ddD kaip Kiwiui nesiseka, taip nesiseka :(

  12. Tai jeigu galim, kodėl kiekvienam beveik sakiny pas tave yra užsiminta, kad aš šaudau ? :d Koks piknaudžiavimas? Aš turiu tokią privilegiją, aš ja ir galiu naudotis. Man nėra nustatytos taisyklės kada aš ją galiu naudot, kada ne. Išsijungiu nebent tada, kai vežu maišą ar tiesiog per grobimus, nes tai nėra sąžininga. Healinu mašiną, ką blogo darau ?:D Aš išsimiegojau puikiai, nusiprausiau, kavutės atsigėriau, pavalgiau ir dabar gaištu laiką skaitydamas tavo nesąmones. Taip kliudžiau. Dabar dar labiau laiką gaištu karpydamas tavo seną nuotrauką, kad tau tik palengvėtų... Sveikas, matai antrą žmogų, kuris sėdi priekyje, keleivio sėdynėje? Ir ar matai jo ginklą? Jeigu norėsi, galėsiu dar priartint. Nu ir dar pridėsiu prie ano mano atsakymo apie Win_Night - ištrauka iš Bendrųjų Teisėsaugos Taisyklių. 12-as punktas teigia:
  13. SVEIKINU PLAJPA. KADA Į PANEVĖŽĮ? KAS YRA? SKIRSTOTĖS

    1. Gabis_Plaipa

      Gabis_Plaipa

      sweikas kada pakwiesi

      aciu vileu

  14. Labas, Malborke. Su šiuo žmogum buvau ts, jam reikėjo išeit, o jis buvo surakintas. Tavęs prašiau, nes buvau toje pačioje mašinoje - paignorinai, o va kai reikia rašyt papeikimą tai pats pirmas bėgi ;dd Taip pat pridursiu, kad tam žmogui, kurį paleidau, buvo sudėti neteisingi starai Jeigu tu nežinai kas yra mafijos ir ką jos turi daryt, nefreepostink prašau, nes durnai atrodo ;d Prašau nešmeižk dėl to, ko nežinai pats. Įrodymuose šaudau į policininką, kuris buvo už tavęs. Neneigsiu, galėjau pataikyt ir į tave, bet woow ;d Antra nuotrauką nežinau kodėl įkėlei, turbūt ir pats nežinai. Tai pala, jeigu esu DP, tai nebegaliu žaisti kaip ir seniau žaidžiau? :DDDDDD *keiksmai* atsibuskit iš savo sapnų arba eikit naktim miegot, nes nuprotėsit, atsakau. KAM MAN NUSIIMT TAS PRIVILEGIJAS? KAS YRA? NEPAVYZDYS? ?????????????? Man forumas rodo, kad tame žodyje yra klaida....... KAI BŪSI ŽAIDIME, PASIŽIŪRĖK Į MANO INFO LENTELĘ, AŠ ESU RUSŲ MAFIJOS NARYS, TODĖL TURIU PILNĄ TEISĘ ŠAUDYTI Į TEISĖSAUGININKUS. SENI BAIK noriu Rimtai, baikit. Kaip ir rašiau, eikit anksčiau miegot. Normaliai išsimiegoję gal suprasit, kad mafijozas gali šaudyti į teisėsaugą. O dėl atrakinimo parašiau irgi viską viršuje. Sėkmės
  15. Rinkimai į The Ballas lyderio pareigas nutraukiami. Tpabai atsisakius Grove Steet gaujos boso, abi (Ballas ir Grove) gaujos yra užšaldomos. Į gaujų direktorius niekas nebepildo, reikia vos ne maldaut, kad užpildytų. Praeituose rinkimuose ( kai karteris gavo ) jau buvom gavę leidimą, kad duodi kažkam net be rinkimų ( wtfff ). Seniau gaujos valdydavo serverį, kasdien darydavo įvairius grobimus prieš teisėsaugą bei priešininkus, o dabar kai visi gaujose sėdi tik su antrais accountais ir ateina tik ant zonų, gaujų atstovų serveryje iš vis nebeįmanoma pamatyt. Taip pat su šiuo mini update pradedam ruoštis mafijų update'ui, o ateity ir gaujų. Dar nežinom kada, kas bus, bet patikėkit patiks. 

    1. Rodyti daugiau komentarų  9 more
    2. Armis_Txx
    3. Vincente_Delboske

      Vincente_Delboske

      Dar po apsaugos planavau į gaujas grįžt ;//

    4. Vilius_Unsafe

      Vilius_Unsafe

      @Ridas gaujoms pasiųlymų esu prirašęs daugiausiai iš serverio žaidėjų, viską paderinus su kitais, apšlifavus galima bandyti išgauti rezultatą ;)

  16. Pagirkit ir dariuko logo, prašau.. o šiaip tikrai geri atnaujinimai
  17. tu nepatikimas kalbant apie tokius dalykus, sėkmės. O eventas nusimato geras, ruoškit jau mašhinas savo
  18. @Pitbull_Terjeras @Lukas_Cola įkelkit aktyvumo ir /visidarbuotojai nuotraukas. Iki rytojaus, 00:00h galit sukelt. 

     

     

  19. Sweikas, wiskas geraj ?? O šiaip, praėjimo, jeigu dar nežinojai, užstatyt negalima banko metu, tad irgi, swekas??? https://imgur.com/a/rrFkgm7

Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.