Jump to content

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!
Tony_Pool

Andriuas_Crazy Free mute

Recommended Posts

1. Pažeidimą įvykdžiusio administratoriaus Vardas_Pavardė (@Vardas_Pavardė): @Andrius_Crazy
  2. Pažeidimo aprašymas: Vienu žodžiu mes ejo 1v1 as rasileidau ir dejo mute už žaideju ižd
  3. Pažeidimo įrodymai (foto/video): https://imgur.com/4tkQAWY

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

sveikas baseine, neslepsiu tavo isdavyste musu saikoj tikriausiai labiau kirto i sirdi nei viercho, su tavimi turejome tiek daug momentu gyvenime, visa laika atsimindavau tave kaip viena is rimciausiu musu sudeties asmenu, tavo ryztas buvo geriausias, norejimas uzsidirbti ir prasymas "darbelio" visada pralinksmindavo visus o dar tas kartas kai ejai vienas ant vieno pries maroza legalu bazaru kovose buvo tikrai stipru is tavo puses, taciau kas turi pradzia tas turi ir pabaiga zinai kaip filmuose buna, todel si karta jau veike man visas kompas normaliai ne taip kaip senesniuose papeikimuose turiu tuos irodymus tik labai gaila kad is tokio perspektyvaus zaidejo gaunu papeikima ir realiai net nepagrysta jokiais faktais, as suprantu baseinas kad jum tai buvo sunku suprasti kad zmones nemegsta kai juos vadina "botais", taciau man kai as ir kartu aplinkiniai, kurie taip pat isizeide patiriam ivairias traumas gyvenime kai esame izeidinejami ir negalime atsakyti tuo paciu del jegu skirtumo, tai tikrai skaudina kai tai pamatai ir zaidime, nors tave ir nusoviau tavo issireiskimas i mane kaip i bota tikrai mane sutrikde as tikiuosi kad is sios situacijos sugebesim abudu pasimokyti baseine ir galbut net po kurio laiko kai jau ugnis nuslugs galesime ir vel kadanors padirbeti kartu kaip seni geri draugai, bet iki siol tik noriu pasakyti kad esate irasytas i keliu priz bei gaisrines nalogus, jus pamate darbuotojai sunaikins, todel visada turekite kuo apsiginti nes mes esame istrenirave rimtus karius, vakar testavome ju jegas tai supratome kad jei lygiais skaiciais kovotumem kaip ir lviniu saikai nebutu sansu, taigi kaip ir minejau mano keliu priziuretoju direktoriaus andrius_crazy bei gaisrininku direktoriaus vincente_delboske sprendimu esi irasytas i naloga, is jo kad ir kaip bebutu gaila tai tau sakyti iseiti galesi tik po savaites saudymo uz 1milijona valiutos arba po rls5 abiem direktoriam, tikiuosi suprasi si sprendima baseine ir daugiau nebekils tarp musu kivircu siam serveryje, o apie kivircus forume tai isvis net neminesiu mano nickname sukurtas 2013metais o ji pavadinti andriuas_crazy tai yra didziausia nepagarba kuria galetu man zmogus parodyti, nesuprantu isvis kodel as atsakineju i sita papeikima kai matosi zmogaus negatyvas net papeikimo pavadinime, esi visikai pasitkeites tony ar tai pinigai kuriuos mes tau mokejom tave pakeite ar del karantino cia toks nervuotas, bet jei gali paaiskink kas leme tavo toki pasikeitima serveryje, nes tikrai nesmagu ziureti zmogaus kuri tu kazkada vadinai bratuha pasikeitima ir stojima pries tave ir kitus serverio zaidejus taip agresyviai, o kad ta mutes valanda neprailgtu siulau eiti susirasti kokiu sargybiniu nes kai baigsiu rasyti sita atsakyma duosiu savo darbuotojams nurodyma tave saudyti pamacius kad situacijos su papeikimas nepasikartotu. taigi baseine linkiu tau sekmes, tikiuosi neprailgai skaityti mano pranesimo ir stai irodymai: 

sLhhDmE.png

• Cha Cha 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

MUTE UŽ "ATSIPISKIT BOTAI" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD WTF XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD O DIEWAI, JOKIOS ZODZIO LAISVES CIA NEBERA, DEL VISKO MUTINAT IS EILES ;-DDDDDDD

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

3 minutes ago, Ridas parašė:

MUTE UŽ "ATSIPISKIT BOTAI" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD WTF XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD O DIEWAI, JOKIOS ZODZIO LAISVES CIA NEBERA, DEL VISKO MUTINAT IS EILES ;-DDDDDDD

tau gal tai yra tik "atsipiskit botai" man tai yra dar 2 savaites psichologu paslaugu bei bemiegiu naktu.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.