Jump to content
⚠️⚠️ Atsisakome SMS mokėjimų! ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!
Gameris_Proltu

Čyt

Recommended Posts

Sveikas,

Iš tokio atstumo šaudant, aš neįžvelgiu aim'o ar extros.

 

Paaiškinsiu kodėl: 

1. Trumpas atstumas - Jeigu būtų truputį didesnis atstumas, būtų daug lengviau pamatyti ar žaidėjas galimai naudoją aim'a ar nenaudoja. Matau, kad į tavo pusę atbėga nuo laiptų Samperis_Dry, ir tu su juo prasilenki dešiniais šonais, tai jeigu būtų aimas esu įsitikinęs, kad būtų užkabinę ir Samperi prie to pačio ( nes jis už tavęs buvo, o Pashka už Samperio ) ir į tave abiejų kūlkų nebūtų pataikęs, tai vėl, dėl dviejų kūlkų pataikytų į tave, kol tu pašokai į viršų ir šaudeisi su Pashka negaliu tvirtinti, kad tai tikrai aimas.

 

2. Extros naudojimas - Dėl to, kad jis pataikė į tave iš trumpo atstumo ir iš esmės tiesiai ( apart to, kai nusisukai už kampo ir pradėjai bėgt link laiptų ), tai tikrai negaliu sutikti, kad extra. Tavo įrodymuose per mažai nufilmuotos medžiagos, kad galėčiau aš jį nubausti. Tai pažiūrėjus iš šiuo metu įkeltų įrodymų mano atsakymas paprastas - Per mažai įkeltų įrodymų, nes dėl 3-4 sekundžių video, aš tikrai neblokuosiu žaidėjo kuris į tave tiesiai pašaudė. Kitą kartą siūlyčiau susirinkti daugiau vaizdinės medžiagos.

 

Ir nepradėkit vėl čia savo  ašarų kaip bobos  rodyt discorde, kad Dude šališkas, draugelius išsukinėja ir t.t, nes draugelių sampe tikrai nėra kuriuos galėčiau / norėčiau išsukinėt nuo bausmių, bšk atsigaukit, chebra, per daug sureikšminat žaidimą, lyg jis čia būtų aukso kalnas kažkoks. Ir jeigu jau patys esat stiprūs čyterių ekspertai, yra atranka į Projekto Priežiūros komandos nario kėdę, prašom, pildykit.  :D 

 

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.


Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.