Jump to content

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!
Pink_Nightmare

Peikiu Andrius Winter

Recommended Posts

ANKETA:

1. Pažeidimą įvykdžiusio administratoriaus Vardas_Pavardė (@Vardas_Pavardė): @Andrius_Winter
  2. Pažeidimo aprašymas: Buvau užsakyta mafijos narių padėti jiems banko grobime, kadangi esu medikė. Kadangi buvo paimtas maišas, o aš, kaip mafijos padėjėja, buvau suinteresuota visapusiškai jiems padėti. Tokiu atveju, UŽBLOKAVAU* maišą nešantį teisėsaugininką, jis man panaudojo /kill komandą. O kadangi aš nebuvau pašalinis asmuo, taipogi nenaudojau šaunamųjų ginklų, naudoti šios komandos jis negalėjo.
  3. Pažeidimo įrodymai (foto/video): https://imgur.com/a/r65C2nF
Redaguota . Redagavo Pink_Nightmare
  • Patinka 3
  • Cha Cha 1
  • Nepatinka 2

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

"Draudžiama grobimo metu specialiai trankyti grobėjus naudojantis tr. priemonėmis"
Tai nebuvo specialus nutrenkimas, kadangi įsukau tiesiai į tą gatvelę. Jei tai būtų specialus, nemanai, kad tai pasikartotų antrą kartą arba būčiau palikus tave po savo mašina po šio partrenkimo? Mano manymu, nereikėjo taip skubotai ir stipriai priimti šio mano poelgio.

• Nepatinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

1 minute ago, Pink_Nightmare parašė:

"Draudžiama grobimo metu specialiai trankyti grobėjus naudojantis tr. priemonėmis"
Tai nebuvo specialus nutrenkimas, kadangi įsukau tiesiai į tą gatvelę. Jei tai būtų specialus, nemanai, kad tai pasikartotų antrą kartą arba būčiau palikus tave po savo mašina po šio partrenkimo? Mano manymu, nereikėjo taip skubotai ir stipriai priimti šio mano poelgio.

Cituoju is tavo ppk " o aš, kaip mafijos padėjėja  buvau suinteresuota visapusiškai jiems padėti.  Tokiu atveju, partrenkus maišą nešantį teisėsaugininką "

• Patinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

2 minutes ago, Andrius_Winter parašė:

Cituoju is tavo ppk " o aš, kaip mafijos padėjėja  buvau suinteresuota visapusiškai jiems padėti.  Tokiu atveju, partrenkus maišą nešantį teisėsaugininką "

Na taip, partrenkiau, kaip ir tavo video įrodymuose matėsi, bet tai nebuvo specialus nutrenkimas. Kaip ir sakiau, nemanau, kad reikėjo taip skubotai priimt šitą sprendimą [Kadangi čia ryškiai buvo rage po tavo mirimo.]

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

1 minute ago, Pink_Nightmare parašė:

Na taip, partrenkiau, kaip ir tavo video įrodymuose matėsi, bet tai nebuvo specialus nutrenkimas. Kaip ir sakiau, nemanau, kad reikėjo taip skubotai priimt šitą sprendimą [Kadangi čia ryškiai buvo rage po tavo mirimo.]

Tavo ppk rasai kad esi mafijos padejeja ir tuo atveju pertrenkiai xD
O siaip tai kai pertrenkiai matai kad duodu sansa tau toliau varyt bet tu ir toliau blokuoji kelia. [Jau poto nebebuvo laiko tave kill jeigu nori tai vadint rage kai mirsdavau :D ]

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

5 minutes ago, Andrius_Winter parašė:

Tavo ppk rasai kad esi mafijos padejeja ir tuo atveju pertrenkiai xD
O siaip tai kai pertrenkiai matai kad duodu sansa tau toliau varyt bet tu ir toliau blokuoji kelia. [Jau poto nebebuvo laiko tave kill jeigu nori tai vadint rage kai mirsdavau :D ]

Bet taisyklėse nėra draudžiama tavęs BLOKUOT. Tiesiog palaukiam AP sprendimo, kadangi kaip 4 lygio administratorius neturėtum priimt tokių skubotų sprendimų.

• Nepatinka 2

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 5 valandų, Pink_Nightmare parašė:

Bet taisyklėse nėra draudžiama tavęs BLOKUOT. Tiesiog palaukiam AP sprendimo, kadangi kaip 4 lygio administratorius neturėtum priimt tokių skubotų sprendimų.

oh btw ka sakai apie blokavima?
image.thumb.png.51f52fe1912beb14aefd90a97ab8200b.png 

image.png

• Patinka 1
  • Nepatinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 1 valandą, Andrius_Winter parašė:

oh btw ka sakai apie blokavima?
image.thumb.png.51f52fe1912beb14aefd90a97ab8200b.png 

image.png

Na taip, nukillinkim dėl to, kad užblokavau, bet dėl šito tai niekad nieko nedarykim?:

PRIDEDU: Pagalvojus, tavo išvardintos taisyklės yra BTT arba BMT, tad prie ko čia?;D 
HDvnam3.png

Galėjai /kill komandą naudot tik pagal šią bausmę. BTT ir BMT pažeidimai yra priskiriami prie grubių pažeidimų, kur yra atskira skiltis..?

Redaguota . Redagavo Pink_Nightmare
  • Patinka 2
  • Dėkingas (-a) 1
  • Cha Cha 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.