Jump to content

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!
Smith_Juozas

Peikiu Ray_Allen

Recommended Posts

1. Pažeidimą įvykdžiusio administratoriaus Vardas_Pavardė (@Vardas_Pavardė): @Ray_Allen
  2. Pažeidimo aprašymas: Buvau su bėga ligoninėje, įbėgo pareigūnas surakino, ko pasekoje buvau iškickintas būdamas absoliučiai švarus be starų, ko pasekoje prisijungus man susibugino bėga, ko pasekoje buvau įbugintas į ligoninės sieną, ko pasekoje turėjau laukti 15 minučių kol baigsis bėga, ko pasekoje pavargau laukt.  Jeigu bėglys įbėga į ligoninę ir atsisako iš jos pasišalinti, galima jį surakinti, sudėti starus ir iškickinti iš serverio. (bėglys ligoninėje)
  3. Pažeidimo įrodymai (foto/video): https://imgur.com/a/NRqnZED
Redaguota . Redagavo Smith_Juozas
  • Patinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

prieš 15 valandų, Smith_Juozas parašė:
  1. Pažeidimą įvykdžiusio administratoriaus Vardas_Pavardė (@Vardas_Pavardė): @Ray_Allen
  2. Pažeidimo aprašymas: Buvau su bėga ligoninėje, įbėgo pareigūnas surakino, ko pasekoje buvau iškickintas būdamas absoliučiai švarus be starų, ko pasekoje prisijungus man susibugino bėga, ko pasekoje buvau įbugintas į ligoninės sieną, ko pasekoje turėjau laukti 15 minučių kol baigsis bėga, ko pasekoje pavargau laukt.  Jeigu bėglys įbėga į ligoninę ir atsisako iš jos pasišalinti, galima jį surakinti, sudėti starus ir iškickinti iš serverio. (bėglys ligoninėje)
  3. Pažeidimo įrodymai (foto/video): https://imgur.com/a/NRqnZED

Prasideda papeikimai. Sveikas. Taip, gaudėm tave, įėjai į ligoninę, turėjau teisę surakinti ir sudėti star, persižiūrėjau, ir pamaniau, kad turi star, nes visi cn bei rm šaudėt, tad bėglių buvo daug. Pukuotukas ar kas buvo irgi hp tai buvo sudėti star, pamaniau, kad ir tu turi, tad nepažiūrėjęs greit iškickinau, nes buvo dar daug nepagautų bėglių. Dėl šito bugo, kad atsirandi sienoje ar kur čia, tikrai nežinojau ir iš kur apie jį aš turėjau žinoti? Įkeliu vaizdo įrašą, kuriame matosi visas vaizdas iš mano perspektyvos. Esi garsus ir senas serverio kenkėjas, tad tikrai tavo žodžiais netikėjau, kaip neina išeiti, tad maniau, kad tu bugini ligoninės duris, kas taipogi yra draudžiama. Taip pat bėgos tau nereikėjo laukti kol pasibaigs, o aš ją nuėmiau panašiai ties 8 minute jei neklystu. Vaizdo įraše matosi, kad tu atsijungei, tad aš tave palikau nuošaly ir ėmiausi gaudyt kitus bėglius, tad ir nepamačiau, kad tu esi jau on, kai buvai on tereikėjo man pasakyti, kad nuimčiau bėgą ir viską būtume išsiaiškinę, kas per bug'as čia yra

+ noriu paklausti, ar galima mutinti už tokį žodį? https://imgur.com/a/zoSM7KL, įrodymai galioja 24h, suprantu, tad žinau, kad įspėjimo nebegaus. Bet tiesiog klausimas, už tokį žodį mutinama? 

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Pasibuginimas šioje situacijoje nė prie ko. Tačiau išmesti iš serverio bėglį, neturintį įtarimo lygio, yra tiesiog beprasmiška. Įspėtas.

• Cha Cha 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.