Jump to content

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!
Hubert_Warning

driftmaihem

Recommended Posts

1. Pažeidimą įvykdžiusio administratoriaus Vardas_Pavardė (@Vardas_Pavardė): @Drift_Maihem
  2. Pažeidimo aprašymas: : - D situacija gan keista, torinas visiškai į šia sitaucija nebuvo įsigilinęs, norėčiau kito komandos nario sprendimo o ne torino.

Tai krč. Tik prasidėjus treniruotei, pravažiavau pro taksistų bazę, ir grizliukas pradėjo mane įžeidinėti viešąjąme pokalbių lange. - https://streamable.com/o2e66m tas įrodymuose aiškiai ir matosi. Vėliau pasiklausiau savo direktoriaus ką turėčiau daryti šitoje situacijoje, užtildyti žaidėja su /bausti ar sustabdyti ir uždėti įtarimą. Direktorius patare geriau surakint ir uždėti įtarima, tą ir padariau. - https://streamable.com/lx8wuv . Uždėjus įtarima, iškarto buvau įkalintas už treniruočių trukdymą paskui sužinojau jog torinas pats leido mane įkalinti. ; - D Tai taip išeina jog per treniruotę, darbuotojai gali visus aplinkinius įžeidinėti ir nebūti nubausti??

1. Pažeidimo įrodymai (foto/video):
  • Cha Cha 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Šiaip kol treniruotė tu turi /bausti ir užtildyti, o netrukdyti treniruotės mums, o pats gavai už trukdymą jailo, tai kame problema. Tiesiog turėjai nusiųsti įrodymus administratoriui kaip įžeidinėja, kad ir man pačiam ir būčiau užtildes aš jį.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

7 minutes ago, Drift_Maihem parašė:

Šiaip kol treniruotė tu turi /bausti ir užtildyti, o netrukdyti treniruotės mums, o pats gavai už trukdymą jailo, tai kame problema. Tiesiog turėjai nusiųsti įrodymus administratoriui kaip įžeidinėja, kad ir man pačiam ir būčiau užtildes aš jį.

Sw. Viršuje minėjau jog pats nezinojau ka daryt šioje situacijoje tad net nuejau paklaust savo direktoriaus. Jis atsake kad nuvaziuoti ir uzdeti itarima ??? Apsispreskit td gal?

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 1 valandą, Hubert_Warning parašė:

Sw. Viršuje minėjau jog pats nezinojau ka daryt šioje situacijoje tad net nuejau paklaust savo direktoriaus. Jis atsake kad nuvaziuoti ir uzdeti itarima ??? Apsispreskit td gal?

Čia yra pirmas dalykas, kad tai yra jau iškarto trukdymas treniruotei ir žinai, kad negalima trukdyti jų, tai turėjo mute dėti.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Tegul būna situacijos pavyzdys visiems teisėsaugininkams: jeigu teisėsaugininkas susiduria su įžeidimu iš treniruotėje dalyvaujančio žaidėjo, jis turi būti baudžiamas užtildymo bausme, o ne įtarimo lygiais. Taip, toks Grizliuko elgesys taip pat negali būti toleruotinas. 

Šioje situacijoje pasielgta buvo teisingai.

Papeikimas atmestas.

Redaguota . Redagavo Dzioraldas_Golden

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.