Jump to content
⚠️⚠️ Atsisakome SMS mokėjimų! ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!
Maga_Kasyak

cyteris

Recommended Posts

33 minutes ago, Maga_Kasyak parašė:

1. Pažeidėjo @Vardas_Pavardė: @Ray_Allen
2. Kaip buvo čytinama: aim silent mixaim ir viskas kas susija su aimais
3. Įrodymai (būtina):  https://youtu.be/tfTJhMO59Mw
4. Papildomi komentarai (nebūtina):

Labas  viliau extra

 

1 video. Esu atsitupes, saudau i tave, pataikau. Atstumas 22metrai, atsitupusiam, nezinau kaip nepataikyt ; D MATOSI, kad King Tommy i tave taipogi saude pradzioje, kuris tau nueme dali armor. Stovejai vietoje, o as atsitupes, to ir uzteko, kad nusaut ; D 

 

2 video. I tave pradzioje saudo Pablo_Cloud, tada tik as, pasiziurek kiek jis damage tau padare, kiek as ;D D, buvau atsitupes ant stogo, o tu apacioje, kaip sitaip nepataikyt? Savo lv saudot su tik su savo deaglais, nesuprantat kaip akaske veikia. Visa gyvenima taip po Outlawsu saudau su akaske ir saudysiu, eik pasipraktikuok valdyt ginkla o ne tik deagla. 

 

Verkiat kad naudoju, paklausus ar filmuot, sakot ne nereikia, viskas ok, dabar keliat. Kompe ir taip maža vietos, bet pafilmuosiu kai bus veiksmas :ddd 

  • Dėkingas (-a) 1
  • Cha Cha 2

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Žaidėjas užblokuotas nebus. Pirmoj videko daly į tave šaudo šone tupintis Ray'us, dešinėje King'as. Tiek vienas, tiek kitas padarė daug daugiau žalos, nei rodo tavo damage informeris. Hitreg'as rodo, jog Allenas pataikė 11 kulkų, King'as 3. Kitų žalos įrašų nesimato. Suprasčiau, judėtum pastoviai į šonus, pataikytų taip, kaip dabar, tas sukeltų abėjonių, tačiau slaidinant pajudi vos vos ir toliau šaudai, o iš šono tai nelabai jaučias, šaudant su ak, nereikia pelytės vedžiot į visas puses, užtenka vos vos patraukt tau pajudėjus ir trajektorija kulkų vistiek eis į tave. Antroj videko dalyje vėlgi bėgioji netoli Alleno, jam tupint ant stogo, atstumas nėra labai didelis, 20-27 metrai, bei šaudo ne vien Allenas į tave, o ir Pablo, kulkų trajektorijos nelabai matosi, o dėl efektų, matosi, kaip recoil'as sukasi ir aplink tave, kulkom einant į žemę. Allenas pateikė iš savo pusės videką, nors ir ne iš tos vietos, kur filmavai tu, tačiau matosi jo pačio šaudymo su ak įgūdžiai. 

  • Patinka 1

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.


Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.