Jump to content
⚠️⚠️ Atsisakome SMS mokėjimų! ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!
Dziusis_Pusis

Įdėja sukurti daugiau misijų!

Ar reikia naujų misiju?!  

16 balsai

  1. 1. Ar tinka?



Recommended Posts

  1. Vardas_Pavardė serveryje: Džiūsis
  2. Pasiūlymo aprašymas: Na manau ne man vienam taip atrodo, kad sververyje tikrai labai trūksta misijų. Pats čia nežaidžiu dar net mėnesio ir puikiai prisimenu savo pirmąsias dienas, kai parašęs /misijos tikėjausi išvysti daugybę nesunkių, prieinamų naujokui misijų, bet išvydau tik dvi. Tiesą pasakius tai tikrai nemalonus vaizdas kai išmestoj nemažoj GUI lentelėj matosi prirašytos tik dvi eilutės. Na taip, yra ir /visipasiekimai, bet jie yra skirti visai kitam, jie skirti galimybėmes, o manyčiau reikia paprastų misijų, pvz pravažiuoti kažkiek km per dieną, išsipirkti iš blisto, nusipirkti automobilį ir kad už šias misijas būtų duodama pinigų ir/arba xp. Tiesa, Džioraldas yra sukūręs naujokų misijas, bet pagalvokite ar visi naujokai prisijungę į serverį eis tikrint forumo, norėdami rasti naujoko misijas? Jie tiesiog parašys /misijos ir pamatę 2misijas neliks laimingi ir didelis šansas, jog jų nebepamatysime projekte.
  3. Pasiūlymo nauda serveriui: Naujokai turėtų gerą motyvaciją praleist daugiau laiko serveryje/misijos juos lengviau supažindintų su žemėlapiu/Taip pat paįvairintų žaidimą net ir senbuviams/Atsirastų daugiau naujokų. (Be to, siūlau įterpti šią /misijos komandą į tą geltoną informacijos tekstą, kuris atsiranda kas kažkiek minučių chate)
  4. Vaizdinė medžiaga arba nuotrauka(/os): visi žino tas mūsų dvi misijas...
Redaguota . Redagavo Dziusis_Pusis
  • Patinka 2

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Jo tai yra reikalinga ir Džioraldo pastangos yra labai didelės, tai buvo siūlyta nė kartą ir manau turėtų greitai įgyvendinta. Aš už. 

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Kad bus daugiau, tai čia faktas, o kadangi pasiūlyme nėra konkrečiai nurodytų misijų kokias būtų galima įdėti, temą rakinu.

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.


Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.