Jump to content

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!
Lukas_Fzk

Peikiu Klaudijus_Klaudijuz

Recommended Posts

1. Pažeidimą įvykdžiusio administratoriaus Vardas_Pavardė (@Vardas_Pavardė): Klaudijus_Klaudijuz
  2. Pažeidimo aprašymas: Dėjo bana už reloga nors teisėsauga už tai davė starus, tad kam yra tokia /ita jeigu banina už tai wtf. plius atsijungiau su starais, tad negali bausti surakinta ?? tik kai buni sutarkintas be staru tuomet baninama jeigu neklystu
  3. Pažeidimo įrodymai (foto/video): Kad užbanino https://imgur.com/a/fjhNeH5
  4. Kad dėjo už reloga https://imgur.com/a/gKOKVGC

Jeigu teisingas banas tai bent paaaiškinkit išsamiai ačiū 

Redaguota . Redagavo Lukas_Fzk
  • Cha Cha 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Sveikas. Įrodymus gavau, kad atsijungiai su /ant, nuo neon'o, informuotas apie starus nebuvau. Buvai surakintas (starų tau nesudėjo, juos turėjai, pažeidimo filmuotus įrodymus gavau.) įrodymus pateikiau.

Edit: Neon paaiškino, kad pirma padarei relog, po kiek laiko tave vėl sugavo ir vėl dariai RELOG, po antro relogo, tu gavai starus ;)

• Patinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 2 valandų, Klaudijus_Klaudijuz parašė:

Sveikas. Įrodymus gavau, kad atsijungiai su /ant, nuo neon'o, informuotas apie starus nebuvau. Buvai surakintas (starų tau nesudėjo, juos turėjai, pažeidimo filmuotus įrodymus gavau.) įrodymus pateikiau.

Edit: Neon paaiškino, kad pirma padarei relog, po kiek laiko tave vėl sugavo ir vėl dariai RELOG, po antro relogo, tu gavai starus ;)

Kad ir kaip būtų vistiek nemanau kad galima banint kai atsijungi surakintas su starais. O kad čia kažkas kažką aiškino nieko nereiškia, aš irgi galiu pievų primazint ;) viskam reikia įrodymų 

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 1 valandą, Lukas_Fzk parašė:

Kad ir kaip būtų vistiek nemanau kad galima banint kai atsijungi surakintas su starais. O kad čia kažkas kažką aiškino nieko nereiškia, aš irgi galiu pievų primazint ;) viskam reikia įrodymų 

Jei žaidėjas atsijungia su STARAIS, jį baninti galima tik turint PAŽEIDIMO ĮRODYMUS ir turi būti nesudėti tssg starai.

BTW: PAPEIKIMAI DĖL neTEISINGŲ BLOKAVIMŲ NEGALIMI

edit: Baną priimė ;)

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 21 valandų, Klaudijus_Klaudijuz parašė:

Jei žaidėjas atsijungia su STARAIS, jį baninti galima tik turint PAŽEIDIMO ĮRODYMUS ir turi būti nesudėti tssg starai.

BTW: PAPEIKIMAI DĖL neTEISINGŲ BLOKAVIMŲ NEGALIMI

edit: Baną priimė ;)

Bana priėmė, nes smečas nežinojo kad uždėjo starus man užtai. Tuomet tu man paaiškink kada galima dėt stars už reloga tačiau negalima dėti bano ir atvirkščiai? :)

Redaguota . Redagavo Lukas_Fzk

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Neperseniausiai rašiau Smečui, jis atsakė jog baninti už relog galima, kai žaidėjas atsijungia su turėtais starais (T.y. už nužudymus, ankščiau uždėtais), bet  teisėsaugininkas turi pateikti adminui pažeidimo įrodymus (Šiuo atvėju tu jį apšaudei, ir kad negautum starų, tu tiesiog atsijungei su turimais, jis tavęs nenubaudė. Tai buvo relog'as.) Bet įrodymus gavau kiek vėliau ir su jais baninau, jei teisėsaugininkai dar ir starų sudėjo, vadinas buvo Verta. Kiek pamenu @Edvinas_Neon man TS sakė turi įrodymus dar ir už 2 relogą, kurį padarei tų pažeidimų sekoje...

@Edvinas_Neon jei dar turi numesk įrodymus, ačiū :)

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

23 minutes ago, Lukas_Fzk parašė:

Bana priėmė, nes smečas nežinojo kad uždėjo starus man užtai. Tuomet tu man paaiškink kada galima dėt stars už reloga tačiau negalima dėti bano ir atvirkščiai? :)

Paaiškinsiu tau, nes įrd ėjo iš mano pusės. Pirmas tavo relogas yra tas video už ką gavai baną. Po to relogo jokių star, nieko negavai. Tada padariai antrą relogą už kurį jau gavai starus. Toj pračekinsiu vidosus ir gal rasiu antro rr įrd.

Redaguota . Redagavo Edvinas_Neon

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.