Jump to content

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!
Jerry_Clark

Peikiu Andrius_Heets

Recommended Posts

ANKETA:

1. Pažeidimą įvykdžiusio administratoriaus Vardas_Pavardė (@Vardas_Pavardė): @Andrius_Heets
  2. Pažeidimo aprašymas: mute už įžeidimus, skirtus teisėsaugai.
  3. Pažeidimo įrodymai (foto/video): https://imgur.com/a/lw3Qs4T

• Patinka 2
  • Cha Cha 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Abiejų temų pateisinimas, kad negalima, juokinga. Pasigauti po grobimo? Mano papeikimui, gaujinis išbėgo, prispamino ir įbėgo.

Policininkas ar ūkininkas, gaisrininkas, ar gaujinis, jis įžeidė kitą žmogų, tai kodėl ne grobimo metu to nedaro? Naudojasi galimybę grobimo metu, ant kito ką nors įžeidžiančio pasakyti?

Kitas dalykas, aš nei gaujinis, nei policininkas, laikiausi administratorių tvarkos bei baudimų nuostatų ir viskas. Dar pasakykit, kad turiu žinoti teisėsaugos/gauju vidaus taisykles, kad negaučiau admin įspėjimo?

Koks skirtumas kur įžeidė, kada įžeidė? Pažeidė pačio projekto taisykles parašytas. Tai kodėl jos prieštarauja viena kitai?

Bauskit kaip reikia, dėl įspėjimų dar niekas nemirė
https://imgur.com/a/aJt68D8

Redaguota . Redagavo Andrius_Heets
  • Patinka 1
  • Dėkingas (-a) 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 21 valandų, Andrius_Heets parašė:

Policininkas ar ūkininkas, gaisrininkas, ar gaujinis, jis įžeidė kitą žmogų, tai kodėl ne grobimo metu to nedaro? Naudojasi galimybę grobimo metu, ant kito ką nors įžeidžiančio pasakyti?

Bausmė ta pati ar grobimo, ar ne grobimo metu, tiesiog grobimo metu būnu išprovokuojamas, kuomet šaudo prie įėjimo, o ne grobimo metu kas man trugdo? :D. Aš taip pat matau spragą taisyklėse, nes net po grobimo padarius /tpd, mano žiniomis, jie nebegalės manęs nubausti, todėl šiuo atveju tikriausiai reikėtų pateikti siūlymus DP komandai. Tačiau tu kaip administratorius turėtum žinoti tokį paprastą dalyką, jog tokiais atvejais mane baudžia teisėsauga, o ne serverio prižiūrėtojai. Taipogi nenoriu tau uždirbti įspėjimo, tiesiog kitu būdu, parašius į /sms tikriausiai neatkreiptum dėmesio, todėl tiesiog noriu, jog tokia situacija nepasikartotų, o jaučiant neteisybę teisėsaugos atžvilgiu ir bandant nubausti mane neatsižvelgiant į serverio taisykles, kviečiu pildyti pasiūlymus taisyklių pakitimams.

Jeigu Andrius bus pripažintas kaltu šioje situacijoje, noriu, jog būtų įspėtas žodžiu, skirtingai nei buvo nubaustas Ray_Alleno peikiamas administratorius.

• Patinka 1
  • Dėkingas (-a) 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Ačiū už diskusiją tiek Andriui, tiek Jerriui. Jeigu įžeidimas būtų adresuotas teisėsaugai ar teisėsaugos atstovui, galima būtų pritaikyti jūsų diskusiją, kadangi buvo remtasi ir pavyzdys buvo pateiktas situacijos, kurioje yra faktas, jog įžeista teisėsauga/teisėsaugininkas. Šio fakto šioje situacijoje nėra ir įžeidimai galėjo būti skirti bet kuriam tą matančiam žmogui. Administratorius atliko viską teisingai, tema rakinama.

Redaguota . Redagavo Nojus_Shadow
  • Patinka 2

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.