Jump to content

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!
Death_Stalker

PEIKIU INETA_TIESIOG

Recommended Posts

1. Pažeidimą įvykdžiusio administratoriaus Vardas_Pavardė (@Vardas_Pavardė): @Ineta_Tiesiog
  2. Pažeidimo aprašymas: /To ir šaudymas. Atsitelino, šiektiek palaukė, persirengė ir sušaudė..
  3. Pažeidimo įrodymai (foto/video):https://imgur.com/a/JNJKf8A
  • Patinka 3
  • Nepatinka 6

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Uh..gaila neturiu Įrodymu iš savo pusės, tavo,,fake"  mechanikų iškvietimų, tačiau manau, kad pats juos įkėlei :) Manau, atsirastu liudininkų, kurie matė kad man atsiteleportavus į tavo iškvietimą( kurį tu atšaukei ir vėl iškvietei, gal 20 kartų) tu pradėjai važinėti su gaisrininkų mašina per mane, na arba užvažiavus stovėjai, tada ir persirengiau. Taip gal neturėjau šaudyti. Tačiau tavo ,,fake" iškvietimai trukdė mechanikų darbą, nes tu spaminai jais. Bei dar neskaitant tavo įsiveržimo į mechanikų baze su ,,Duneride" ir pradėjimo trankyti darbines mūsų mašinas. 

Redaguota . Redagavo Ineta_Tiesiog
  • Cha Cha 2
  • Nepatinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Gerai dabar žiūrėk, nors aš ir viską dariau, bet tu neatsiteleportavai į iškvitimą, nes mano įrodymuose matosi, kad pries tau atsiteleportuojant iškvietimą priėmė kitas darbuotojas. Ir šiaip kodėl tu persirengus šaudei po to kai padariai /to? Ir dar su savo Dune aš į jūsų bazę ivažiavau prieš kokias geras 20min iki šio įvykio.

• Patinka 3
  • Cha Cha 1
  • Nepatinka 2

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Na tau neturiu daugiau ką pasakyti, nes mėginsi įrodyti savo tiesą.  Aj ir beje buvau priėmusi tavo iškvietimą, tačiau kaip jau minėjau jį atšaukei, bei kvietei vėl ir vėl ir vėl,.. Sakau, gal buvo mano klaida, gal neturėjau šaudyti, bet gulėti po gaisrininkų mašina arba žiūrėti kaip važinėji per mane nėra kažkas su kuo norėčiau susidurti vėl. Iš mano pusės tiek... Pažiūrėsim ką nuspręs PP :)

• Dėkingas (-a) 1
  • Cha Cha 2
  • Nepatinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Tai nereikejo daryti /to, bėje tu ta iškvietimą priėmiai ir jis buvo atšauktas, todėl į jį važiuoti neturėjai, ar aš kažką maišau? Bet gerai pažiūrim ką nuspręs pp :) 

• Cha Cha 1
  • Nepatinka 2

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Melagingą ar bereikšmį tarnybų kvietimą (/kviesti piktnaudžiavimą). Išmetama iš serverio /bausti lentelėje pasirinkus "Kita".

Sutinku su Ineta ir kitais, jog Death elgesys yra tikrai nelogiškas, negerbtinas ir žemas, bet dėl melagingų iškvietimų yra atskirai parašyta taisyklė ir bausmė, tad Ineta šaudyti negalėjo. Administratorei skiriamas įspėjimas, tema rakinama.

• Liūdnas (-a) 1
  • Nepatinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.