Jump to content

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!
Gele_Man

Bws_Nivalit (Blogas ban)

Recommended Posts

1. Pažeidimą įvykdžiusio administratoriaus Vardas_Pavardė (@Vardas_Pavardė): @Bws_Nivalit
  2. Pažeidimo aprašymas: Saudemies su policijos pareigūnu ir jie mane surakino o aš tuo metu pašokau, ir gavosi taip kad galėjau surakintas bėgiot ir dėjo baną už tai kad Čytinu. nors tai buvo pačio žaidimo bugas.
  3. Pažeidimo įrodymai (foto/video): https://imgur.com/a/SmIZCeG

ir @Rusu_Mafijozassurakino galėjo bėgiot tai čia mano manau kad pats žaidimas buginasi o ne tai kad aš čytinu ar naudojuosi bugais.

Redaguota . Redagavo Gele_Man
reikėjo
  • Patinka 2

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

25 minutes ago, Gele_Man parašė:
  1. Pažeidimą įvykdžiusio administratoriaus Vardas_Pavardė (@Vardas_Pavardė): @Bws_Nivalit
  2. Pažeidimo aprašymas: Saudemies su policijos pareigūnu ir jie mane surakino o aš tuo metu pašokau, ir gavosi taip kad galėjau surakintas bėgiot ir dėjo baną už tai kad Čytinu. nors tai buvo pačio žaidimo bugas.
  3. Pažeidimo įrodymai (foto/video): https://imgur.com/a/SmIZCeG

ir @Rusu_Mafijozassurakino galėjo bėgiot tai čia mano manau kad pats žaidimas buginasi o ne tai kad aš čytinu ar naudojuosi bugais.

Atsiprašau forumo moderatorių, kad įsiterpiau, bet kiek žaidžiu serveryje, iš savo patirties galiu pasakyti, kad kuomet tave surakina, kai pašoki, vistiek negali judėti. Todėl manau administratorius viską padarė gerai.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

1 minute ago, Dutch_Stuff parašė:

Atsiprašau forumo moderatorių, kad įsiterpiau, bet kiek žaidžiu serveryje, iš savo patirties galiu pasakyti, kad kuomet tave surakina, kai pašoki, vistiek negali judėti. Todėl manau administratorius viską padarė gerai.

Tai gerai draugas buvo irgi surakintas tai dėl ko jis irgi galėjo judėt? ir 1 kartą galėjo judėt kitą ne nu tai galima čia žaidimo bugas.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Jei ir nečytinai, tada išnaudojai serverio klaidas, perblokuos tada, o ir šiaip blokavimai tikrinami vvp kam tuos papeikimus bereikalingus dar rašot

• Patinka 4
  • Nepatinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

9 minutes ago, Bws_Nivalit parašė:

Jei ir nečytinai, tada išnaudojai serverio klaidas, perblokuos tada, o ir šiaip blokavimai tikrinami vvp kam tuos papeikimus bereikalingus dar rašot

kokis čia Serverio klaidų išnaudojimas jei ne man vienam taip atsitiko atsitiko ir @Rusu_Mafijozastaip kad, kokis čia išnaudojimas jei net ne man vienam toks bugas pavyko ir kitiem žaidėjam. Taip kad nėra bereikalingas jei butų nereikalingas bučiau nerašes, taip kad lauksiu atsakymo iš vyresnių, o ne iš taves ir tavo bereikalingu atsakymų

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.