Jump to content

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!
Stan_Slim

Papeikimai.

Recommended Posts

1. Pažeidimą įvykdžiusio administratoriaus Vardas_Pavardė (@Vardas_Pavardė):   @Lukas_Svr @Tpaba_Akgandzia @Edvis_Carter @Luis_Vasco @Joseph_Valachi @Antanas_Pokaire
  2. Pažeidimo aprašymas: DM ligonineje. Žiauriai juokinga, kaip administratoriai LEIDŽIA ir net patys dalyvauja tokiuose dalykuose, o visi kiti bijo ban'int baust tokius žmones kaip Lukas_SVR. 10 online administratorių buvo, ir visi leido tokiem dalykam vykt serveri. Tokie administratoriai kurie 10 min viduje darė DM, turėtų būti išvis pašalinti ar net užbaninti. Rašau viena bendrą papeikimą, tiems kurie dalyvavo, kiekvienam atskirai tikrai nesiruošiu rašyt, /hitreg ir nuotraukose manau tikrai puikiai matosi.
  3. Pažeidimo įrodymai (foto/video): https://imgur.com/a/Gjn2Hzy 

bA25mRB.png

• Patinka 1
  • Cha Cha 2
  • Pasimetęs (-usi) 2
  • Nepatinka 4

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

2 minutes ago, Versaci_Aronas parašė:

Čia administratoriams papeikimas ar kaip? :DDDDDDD

Vienas komandos narys, du administratoriai. Jeigu netinka jau taip, ryt parašysiu atskirus papeikimus visiem 6-iem žaidėjam ;)

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Dabar, Stan_Slim parašė:

Vienas komandos narys, du administratoriai. Jeigu netinka jau taip, ryt parašysiu atskirus papeikimus visiem 6-iem žaidėjam ;)

Sėkmės :) 

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Buenas noches compadre. Visų pirma pradėsiu nuo to , kad apsiginti savo poziciją. Taigi mes tave šaudėme tik IŠĖJUS iš ligoninės , aš tave ligoninei nušoviau tik kartą ir tai buvo su Desert Eagle ginklu (yes dėl to prisiimu kaltę) , tęsiant toliau tau Darius pasakė atsiųst įrodymus , jog tave šaudo ligoninėje , būtume visi gavę bausmę , nemanai , kad ir pats būdamas pareigūnu galėtum imtis kokių nors priemonių , o sėdi rankas sudėjęs? Ar čia įprasta šiuolaikiniai teisėsaugai? Prie ko čia išviso administratoriaus papeikimai gali paaiškinti kai 75 procentai buvusių asmenų net nėra administratoriai ? =ddd į tolimesnes diskusijas aš nesivelsiu.

• Patinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

1 minute ago, Lukas_Svr parašė:

Buenas noches compadre. Visų pirma pradėsiu nuo to , kad apsiginti savo poziciją. Taigi mes tave šaudėme tik IŠĖJUS iš ligoninės , aš tave ligoninei nušoviau tik kartą ir tai buvo su Desert Eagle ginklu (yes dėl to prisiimu kaltę) , tęsiant toliau tau Darius pasakė atsiųst įrodymus , jog tave šaudo ligoninėje , būtume visi gavę bausmę , nemanai , kad ir pats būdamas pareigūnu galėtum imtis kokių nors priemonių , o sėdi rankas sudėjęs? Ar čia įprasta šiuolaikiniai teisėsaugai? Prie ko čia išviso administratoriaus papeikimai gali paaiškinti kai 75 procentai buvusių asmenų net nėra administratoriai ? =ddd į tolimesnes diskusijas aš nesivelsiu.

:DDDD Rimtai? Man net laikas nespėdavo sueit ir jūs vėl įeidavot į HP, lauke mane nužudėt 2-3 kartus, kas liečia dėl Dariaus, tai jisai išvis atsijungė, ir kam man siųst jam įrodymus jeigu galiu iš kart papeikimus surašyt tuo labiau. Tu sakai būdamas pareigūnų galėjau kažką padaryt? 1x6? Tuo labiau, tau gėda turėtų būtų kaip esi 4 levelio ,,komandos narys :DD'', viską matai ir nieko nedarai, va čia tai gėda tau turėtų būti.

• Pasimetęs (-usi) 1
  • Nepatinka 3

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Dabar, Stan_Slim parašė:

:DDDD Rimtai? Man net laikas nespėdavo sueit ir jūs vėl įeidavot į HP, lauke mane nužudėt 2-3 kartus, kas liečia dėl Dariaus, tai jisai išvis atsijungė, ir kam man siųst jam įrodymus jeigu galiu iš kart papeikimus surašyt tuo labiau. Tu sakai būdamas pareigūnų galėjau kažką padaryt? 1x6? Tuo labiau, tau gėda turėtų būtų kaip esi 4 levelio ,,komandos narys :DD'', viską matai ir nieko nedarai, va čia tai gėda tau turėtų būti.

Aš gaujos narys - tu teisėsaugos atstovas , manęs hitrege ~10 kulkų iš velniai žino kiek , žmogeli atsigauk , tu į mane kreipeisi ? prašei kokios nors pagalbos? Aš nesėdžiu visada įjungęs programos filmavimo , kad galėčiau tavo pasturgalį gelbėti iš situacijos, "nespėdavai išeit" , kažkaip ten kur nespėdavai išgyti yra tiktai hitreg'e mano viena deagle kulka už kuria aš atsakomybę PRISIIMU , o toliau aš jeigu ir būdavau ligoninėje net nesiveldavau į tuos tavo šaudymus. 

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

• Už šaudymą administratoriams įspėjimai dedami, kuomet šaudoma su spalva.
  • Dėl administratorių nedarbo - Darius tavęs paprašė įrodymus atsiųsti į forumą, tačiau jis jų nesulaukė, tai kodėl skundi administratorius, nors įrodymų jiems neatsiunti?

Atmesta.

• Nepatinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.