Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!
Mad_Franklin

Čytas Darius_Troll

Recommended Posts

Pranešimo apie čyterį anketa:

1. Jūsų Vardas_Pavardė: Mad_Franklin
2. Pažeidėjo @Vardas_Pavardė: @Darius_Troll
4. Kaip buvo čytinama:Aimas
5. Įrodymai (būtina):

6. Papildomi komentarai (nebūtina): Krč 0:03-0:05 sava užlockina. Vos tik nušovus Zara 0:05-0:07 užlockina ant Armio. 0:00-0:01 matosi, kad Armis stovi ten(iki to laiko spėja atbėkt kol Zara nušauna spėju) kur pradeda šaudyt trolis kai nušauna Zara. Galit susilėtint ant 0:25. Smečas jei atmeti argumentus parašyk kodėl arba norėčiau pamatyti video iš Dariaus perspektyvos :)

• Patinka 4
  • Cha Cha 3
  • Liūdnas (-a) 2

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Gal jus nebejuokinkit aimai jus xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD  Pele biški i šona pavedžiau vsio , šaudžiau i sava nes tu bled i ji tiesiog išokai kai bezdzione i medi xDDDxDD PASILETINK PATS DAR PER AKINIUS PAZIUREK KAIP KULKOS EINA Xdddd Jus iseikit i lauka vietoj to mane bande pagaut xDDDDDD

Redaguota . Redagavo Darius_Troll

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

3 minutes ago, Darius_Troll parašė:

Gal jus nebejuokinkit aimai jus xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD  Pele biški i šona pavedžiau vsio xDD PASILETINK PATS DAR PER AKINIUS PAZIUREK KAIP KULKOS EINA Xdddd Jus iseikit i lauka vietoj to mane bande pagaut xDDDDDD

Tai *keiksmai* tada tu žvėriukas čj buvai zonose su tokiais greitais flickais. Įkeli krč video iš savo perspektyvos ir sutinku, kad nečytinai, o dabar toliau gali rašinėt ką nori lauksim Smečo argumentų.

Redaguota . Redagavo Mad_Franklin

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

frankli nebesigedink saves geriau normalej palošem kad tas jusu zara mesgalys krito ir sendien nuo manes kelis kartus dar bando gaudyt gi nedurnas aima jungt kai kas antras jusu pacas bando pagaut lyg nezinociau kam begioja aplinkui xDDD KRC TYLIU SUNKU MAN TOLERUOT MAZESNI INTELEKTA

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

6 minutes ago, Darius_Troll parašė:

frankli nebesigedink saves geriau normalej palošem kad tas jusu zara mesgalys krito ir sendien nuo manes kelis kartus dar bando gaudyt gi nedurnas aima jungt kai kas antras jusu pacas bando pagaut lyg nezinociau kam begioja aplinkui xDDD KRC TYLIU SUNKU MAN TOLERUOT MAZESNI INTELEKTA

Tai jeigu žinai, kad bando pagauti, tai kam nefilmuoji? 

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Aš nenaudoju man pxj tegu kelia mane į tuos chyterius aš nežadu filmuot ir gadint savo žaidimo kokybe kad aštuntokai sulipe prie pc apsiverktu kai gauna kulku kartais nuo manes, Bendru vardu parašysiu neužpiso tiek žemai pult ir tiesiog bajavus video kelt? Igoris jau 2 kartus ikeltas buvo xDD šiandien užbanintas. Mane irgi keliat už tai kad per mašinos apačia čiuva nupisau dbr toki lempini vidosa, optikos užsidarė ar kas ? ir tai sakiau kad nebeatrašynėsiu parašyk ten koki googlini bajri ir skirtomės einu piršteliu išsikept nes vienas gyvenu o ėst ir lašinius augint visgi reikia ate. Geriau atejk i ts pabazarinsim gal kadanors ijungsi mikrafona i lyzda vietoj to kad če stūgaut per ta foruma

Redaguota . Redagavo Darius_Troll
  • Patinka 2
  • Dėkingas (-a) 1
  • Cha Cha 2

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

12 minutes ago, Darius_Troll parašė:

Aš nenaudoju man pxj tegu kelia mane į tuos chyterius aš nežadu filmuot ir gadint savo žaidimo kokybe kad aštuntokai sulipe prie pc apsiverktu kai gauna kulku kartais nuo manes, Bendru vardu parašysiu neužpiso tiek žemai pult ir tiesiog bajavus video kelt? Igoris jau 2 kartus ikeltas buvo xDD šiandien užbanintas. Mane irgi keliat už tai kad per mašinos apačia čiuva nupisau dbr toki lempini vidosa, optikos užsidarė ar kas ? ir tai sakiau kad nebeatrašynėsiu parašyk ten koki googlini bajri ir skirtomės einu piršteliu išsikept nes vienas gyvenu o ėst ir lašinius augint visgi reikia ate. Geriau atejk i ts pabazarinsim gal kadanors ijungsi mikrafona i lyzda vietoj to kad če stūgaut per ta foruma

Šie video yra įrodymas, kad čytinai, Šaudai į Zara pist į Igni užtagini, čia ne aim'as?

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

8 minutes ago, Martis_Forsas parašė:

Šie video yra įrodymas, kad čytinai, Šaudai į Zara pist į Igni užtagini, čia ne aim'as?

seni Madas šoko link ignio tode greit pele patraukiau link ignio biski ipisau tada paziurek suletinai kaip zara atsitraukia i sona kaip paprastai kulkos nueina i ji. Jus gi ten iš lv susirinke nebejuokinkit su tokiais aimais, plius nera tolko prieš mesa naudot aima. baigem aciu

• Cha Cha 2

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

2 minutes ago, Darius_Troll parašė:

seni Madas šoko link ignio tode greit pele patraukiau link ignio biski ipisau tada paziurek suletinai kaip zara atsitraukia i sona kaip paprastai kulkos nueina i ji. Jus gi ten iš lv susirinke nebejuokinkit su tokiais aimais, plius nera tolko prieš mesa naudot aima. baigem aciu

0.03-0.04 Nušauna Zara tu toliau dar šaudai į Ignį, nes aimas lockina. Jiegu neįmatai siūlyčiau akinukus užsidėti, gal tada pamatysite.

• Patinka 1
  • Nepatinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Blokavimas patvirtintas. Jei įrodymai būtų iki šaudymo į Zarą, sprendimas būtų visai kitoks, situacija galėtu atrodyti ir legit, bet kai tik nušovus iškarto buvo nusitaikyta į Armį, viską, viskas keičia. Nematau tikslo, jog tai būtų legit flickas, tuolab Darius supranti ir pats, kad šaudyti į vieną, nenustojus pradėti šaudytį kitą (kuris yra už nemažo atstumo), neverta. (didelis recoilas), o ir užlockinimas neatrodė normaliai.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.