Jump to content
⚠️⚠️ Atsisakome SMS mokėjimų! ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!
Vierch_Rajon

Peikiu Prosta_Jonce medutis

Recommended Posts

  1. Peikiamo komandos nario Vardas_Pavardė?: @Prosta_Jonce
  2. Peikiamo komandos nario pareigos?: PP 
  3. Komandos nario nusižengimo paaiškinimas?: Šališkumas, dvigubi standartai,nenuoseklumas. atmestinas darbas
  4. Įrodymai, patvirtinantys komandos nario nusižengimą?: Prieš tai parašytame papeikime Jonui man uzkliuvo vienas ir kolkas vienintelis jo argumentas dėl žaidėjo parašusio papeikimą blokavimo. Jo argumentas atrodo taip (https://imgur.com/a/ZOv1BDl),Taigi galime tuo pačiu prieiti prie blokavimo susįjusiu su praeitu papeikimu. Jonas akcentuoja,kad žaidėjai yra blokuojami už Naudojimasi serverio ar SA:MP klaidomis; Piktnaudžiavimas serverio ar SA:MP sistemomis, siekiant išvengti mirties ar bausmės, ar įgauti pranašumą prieš kitus žaidėjus. Taigi,galbūt klausiate dėl ko paskutinioji dalis buvo paryškinta,tai Jonas užblokavo žaidėja su kito asmens įrodymais galvoju galbūt jis juos peržiurėjo nenuosekliai arba tiesiog yra šališkas kadangi pateiktuose įrodymuose štai video kurį akcentuoju(https://streamable.com/nqdl46) nu just in case jeigu video įkelėjas jį sugalvos pašalinti tai (https://streamable.com/j46arj) su įrodymais,kad tas video buvo blokavime (https://imgur.com/a/wrEeHJz). Ką mes puikiai matome tai žaidėjas nutraukia kritimo animacija nuo dviračio paspausdamas enter ant kalėjimo pickupo,taip įgavo pranašuma prieš kalinius,maištautojus. Pranašumas: (Greitesnis patekimas į vidų) nors pranašumas ir nedidelis tačiau jis yra ir taisyklese nėra akcentuojama koks turi būti pranašumas (didelis ar menkas). Ir gerbiamasis pp į viską žvelgė atmestinai,šališkai ir priimė  blogą sprendimą su kuriuo prieštarauja savo argumentui ir serverio taisyklėms.
Redaguota . Redagavo Vierch_Rajon
  • Patinka 3
  • Cha Cha 1
  • Pasimetęs (-usi) 3
  • Liūdnas (-a) 2
  • Nepatinka 2

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Nelabai suprantu, koks tikslas buvo rašyti papildomą atskirą papeikimą, kuris susijęs su jau kitu parašytu papeikimu (ar tai pačiu nusižengimu, ar tai bausmės taikymu, ar tai vaizdine medžiaga ir t.t)? Ten ir diskutuokite, dalinkitės argumentais.

Taip pat siūlyčiau kitą kartą nusižengimo paaiškinimo punkte prirašyti daugiau nei dabar tarpusavyje nesusijusių kaltinimų - geriau atrodys ;) 

  • Patinka 2
  • Cha Cha 1

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.


Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.