Jump to content

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!
Smith_Juozas

nedovanotinas administratoriaus privilegijomis piktnaudžiavimas - Fixas_Hyper

Recommended Posts

1. Pažeidimą įvykdžiusio administratoriaus Vardas_Pavardė (@Vardas_Pavardė): @Fixas_Hyper
  2. Pažeidimo aprašymas: Vyko "helio eventas", administratoriai nepranešė jokių taisyklių, kas galima, o kas ne. Eventui įpusėjus buvo pranešta jog negalima naudoti fejerverkų kitu atvėju pažeidėjas bus baudžiamas /kill bausme. Iš administratoriaus Fixas_Hyper gavau /kill bausmę kaip supratau už /aaa veiksmo naudojimą, kaip vaizdo medžiagoje galima matyti, kad nebuvo pranešta jog tai yra neleistina.
  3. Pažeidimo įrodymai (foto/video): https://streamable.com/w8ymv4 įkėliau pilną evento video, administratoriaus pažeidimas matomas nuo 03:26
  • Patinka 2
  • Nepatinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

1 minute ago, Smith_Juozas parašė:
  1. Pažeidimą įvykdžiusio administratoriaus Vardas_Pavardė (@Vardas_Pavardė): @Fixas_Hyper
  2. Pažeidimo aprašymas: Vyko "helio eventas", administratoriai nepranešė jokių taisyklių, kas galima, o kas ne. Eventui įpusėjus buvo pranešta jog negalima naudoti fejerverkų kitu atvėju pažeidėjas bus baudžiamas /kill bausme. Iš administratoriaus Fixas_Hyper gavau /kill bausmę kaip supratau už /aaa veiksmo naudojimą, kaip vaizdo medžiagoje galima matyti, kad nebuvo pranešta jog tai yra neleistina.
  3. Pažeidimo įrodymai (foto/video): https://streamable.com/w8ymv4 įkėliau pilną evento video, administratoriaus pažeidimas matomas nuo 03:26

Sveikas, Juozai, aš pamatęs nusiskundimus iš žaidėjo, kad tu naudoji veiksmus nusprendžiau paklausti renginio vedėjo ar jie galimi, bet jis atsakė, kad ne. Štai tau įrodymai kaip tu juos naudoji, bei taip pat gali pamatyti chat'e kaip jis tai parašo, nežinau kodėl to nepranešė, bet buvau apie tai informuotas, tad veikiau ir nužudžiau tave, sėkmės!

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

2 minutes ago, Fixas_Hyper parašė:

Sveikas, Juozai, aš pamatęs nusiskundimus iš žaidėjo, kad tu naudoji veiksmus nusprendžiau paklausti renginio vedėjo ar jie galimi, bet jis atsakė, kad ne. Štai tau įrodymai kaip tu juos naudoji, bei taip pat gali pamatyti chat'e kaip jis tai parašo, nežinau kodėl to nepranešė, bet buvau apie tai informuotas, tad veikiau ir nužudžiau tave, sėkmės!

Sveikas arbūzai, pasakysiu tau naujieną, kad be administratoriaus statuso negali matyti administratorių chat pokalbių, nuspėti jūsų pokalbį man nepakanka ekstrasenso galių, todėl tai pamatyti neturėjau galimybės, gero vakaro. Manau turėjai pasielgti lygiai tai pat kaip patyręs administratorius tai padarė, Dalton pranešė per /s jog fejerverkai negalimi, tokia pačia galimybę tai pat turėjai ir tu.

Redaguota . Redagavo Smith_Juozas
  • Cha Cha 1
  • Nepatinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

6 minutes ago, Smith_Juozas parašė:

Sveikas arbūzai, pasakysiu tau naujieną, kad be administratoriaus statuso negali matyti administratorių chat pokalbių, nuspėti jūsų pokalbį man nepakanka ekstrasenso galių, todėl tai pamatyti neturėjau galimybės, gero vakaro. Manau turėjai pasielgti lygiai tai pat kaip patyręs administratorius tai padarė, Dalton pranešė per /s jog fejerverkai negalimi, tokia pačia galimybę tai pat turėjai ir tu.

Taip tai padaryti galėjau, bet to nepadariau, tiesiog tai nebuvo mano renginys bei taip pat tu vienintelis naudojai veiksmus, tad nemačiau reikšmės to paskelbti kuomet tu juos naudojai vienintelis bei visai ilgą laiką ir taip išvengei kaikuriuos sraigtasparnio puolimus, jei Projekto prižiūrėtojai mano, kad tai mano kaltė gali mane visiškai bausti supraščiau juos, bet suprask ir mane.

• Cha Cha 7

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Suprantu tik tavo nesubrendimo lygį kuris dar toli nesiekia 4 lygio administratoriaus privilegijų. Iš manęs argumentų tiek :  - ]]]]

• Patinka 1
  • Nepatinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Pradedant nuo renginio pradžios, klaidos prasidėjo nuo administratoriaus Samp_Dude, kuris paskelbė renginio pradžią nepaminėjęs nė vienos taisyklės kaip elgtis renginio metu. Daltonas pasielgė teisingai - pastebėjo trukdantį veiksnį, fejerverkus, pranešė jog tai nėra galima. Fixas šioje situacijoje turėjo pasielgti taip pat - sužinojęs, jog veiksmai nėra galimi, turėjo pranešti visiems renginio dalyviams, jog tai nėra galima ir tik po pranešimo taikyti bausmes šios taisyklės pažeidėjams. Įspėtas.

• Patinka 2
  • Pasimetęs (-usi) 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.