Jump to content
⚠️⚠️ Atsisakome SMS mokėjimų! ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!
Toyo_Yello

Čytas Smith_Juozas

Recommended Posts

Pranešimo apie čyterį anketa:

 

1. Jūsų Vardas_Pavardė:  Toyo_Yello
2. Pažeidėjo @Vardas_Pavardė: @Smith_Juozas
4. Kaip buvo čytinama: Nežinau, keurai kulkos eina, neina pataikyt i biča.
5. Įrodymai (būtina):  
https://streamable.com/ewiubv   https://streamable.com/848pjo  https://youtu.be/dEj4ZNUQ2wQ   https://youtu.be/9NYJ8XclJGI
6. Papildomi komentarai (nebūtina): Aiškiai matos jog kulkos yra pataikomos, tačiau nekimba. KIAURAI YRA PRABEGAMA PRO JI. NEZINAU....

  • Patinka 5
  • Cha Cha 7
  • Liūdnas (-a) 1
  • Nepatinka 3

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Filmuoju savo žaidimą, bet nelaikau 3 dienų senumo vaizdo medžiagos, todėl įkelsiu tik tuos įrodymus kurie vyko per pastarąsias 24 valandas.

https://streamable.com/oklsn2 - https://streamable.com/s7m91k

 

Apšvieskit kuom esu kaltinamas.

  • Patinka 7

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Išties buvo sunku nuspręsti, norėjau priimti teisingą sprendimą. Po ilgų testavimų norėčiau viską detaliai aprašyti.

 

Tai pradžiai apšviesiu tave kuom esi kaltinamas, ghostmodas. Tai kaip ir matėt iš Toyo video, jis pro Smith'ą praėjo kiauriai. Iš Juozo įrodymų galime matyti, jog jam pačiam nerodo, kad vaikšto kiaurai, todėl nusprendžiau ištestuoti ir pažiūrėti kaip veikia šis "čytas". Naudodamas ghostmod'ą tau pačiam niekada nerodys, kad pro tave vaikšto kiaurai, bet animacijos skiriasi. https://streamable.com/lrbs7y. Pradžioj buvo išjungtas ghostmodas, o vėliau įjungtas. https://streamable.com/pxd7i2 - čia kaip atrodo iš kito žmogaus pusės. Galit palygint Smith'o video ir šitus, kai pro jį tiesiog prasibugina ir praeina kiauriai, lygiai tokios pačios animacijos. Kas šitoj vietoj buvo ką - https://streamable.com/jbowg3, kinda sus. 

 

Šiandien sakei, "jeigu būčiau su ghostmod'u, neeitų su fistu nuimt dmg". Patestavau ir šitą - https://streamable.com/rtm4li, niekuom nesiskiria.

 

Paskutinis dalykas ir turbūt pats svarbiausias- kulkų neregistravimas šaudant būtent su sniper'iu. Nu matėt visus Toyo video, kad neregistruoja (eina kiaurai). Visus šūvius per sony vegas'ą žiūrėjau frame by frame, kad kulkos buvo pataikytos, bet dmg nenusiėmė. Tai buvo žinoma ištestuota - https://streamable.com/f847fp. Su ak dmg imasi, bet su sniperiu ne.

 

Nežinau tiksliai, kurį ghostmod'ą naudojei, nes jų yra tikrai ne vienas. Kad nebūtų tokių pasakymų, kad pas Smith'ą įrodymuose nėra užrašo, kad aktyvuotas ghostmod'as ir t.t. Tai yra tokia programa, kaip "Sanny builder" ir joje visai nesunkiai galima išjungti textdraw'us. Jeigu tikrai manai, kad blokavimas yra neteisingas ir gali kaipnors įrodyt, jog nieko nenaudojei, lauksiu papeikimo.  

 

Patvirtinta, žaidėjas bus užblokuotas.

 

 

 

  • Patinka 5
  • Cha Cha 3
  • Nepatinka 1

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.


Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.