Jump to content
⚠️⚠️ Atsisakome SMS mokėjimų! ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!
Tpaba_Akgandzia

Dzioraldas_Golden

Recommended Posts

  1. Peikiamo komandos nario Vardas_Pavardė?: Dzioraldas_Golden
  2. Peikiamo komandos nario pareigos?: Pagalbininkas
  3. Komandos nario nusižengimo paaiškinimas?:
  4. Įrodymai, patvirtinantys komandos nario nusižengimą?:

 

Papeikimo rašyt tikrai nenorėjau, tačiau Džioraldo sprendimas ir atsakymas į peikiamą Alaną privedė prie šio. Ar tai kompetencijos trūkumas, ar baimės jausmas, nežinau, tačiau ties komandos tvarkymu problemų tikrai matyti. 

 

Prieikim nuo pačios pradžios. Pirmasis Alano papeikimas bei Svidersko papeikimas. Į abu papeikimus atsakė Ridas, tačiau kas liečia komandą, įspėjimų skyrimus, struktūrą ir kitus niusansus, viskas atitenka Džioraldui, kaip pagalbininkas jis privalo PADĖTI ridui tvarkytis su visais užgriuvusiais šūdais projekte, ar tai skundai, komandos narių papeikimai, dramos ar šiaip nonsensais. Savaime suprantama, Alano papeikimas buvo gan sudėtingas, Džioraldas tikriausiai pasimetė situacijoje ir nežinojo kokį sprendimą priimti, kadangi jis, kaip ir Alanas yra naujas pareigose, tačiau pereikim prie Svidersko papeikimo. Sviderskas buvo kaltinamas nešališkumu, užblokuoti du žaidėjai, su identiškais įrodymais, tačiau vienas buvo priimtas o kitas atmestas. Primena situaciją su kitu Svidersko papeikimu, kuriame buvo kaltinamas panašiu dalyku, vieną žaidėją įspėjo administratoriaus įspėjimu o kito ne, tačiau pažeidimas buvo identiškas. Džioraldas delsė, nežinojo kaip elgtis, matomai teko įsikišti Ridui ir į papeikimą atsakė pats. (Sviderskai, tikrai neturiu nieko prieš tave, tiesiog noriu pabrėžti faktus)

 

 

Tikriausiai dauguma jau žino, jog aš bei Ignis buvo užblokuoti už serverio klaidų išnaudojimą. (sėdėjom G tr. priemonėje, kai į mus šaudė hydra, ko pasekoje nebuvo gaunama žala) All good, banas teisingas, tačiau po poros dienų Džioraldas atsakė temoje, jog būsime atblokuoti (atsiblokavę jau buvom, kreditus gavom all good seniukai), nes Invisionas gavo ban'ą, jog su žala gydė hydrą per žmogaus grobimą. VA ČIA IR PRASIDEDA SMAGUMYNAI :DDDDDDDDDDD Apie šitą bugą buvo žinoma jau tikrai senokai, jei neklystu du metai atgal buvo atrastas šitas bug'as, kuris iki dabar yra abuse'inamas. Turbūt jei ne Invisiono ban'as, aš bei Ignis net nebūtumėm atblokuoti ar grąžinti kreditai, tačiau Invisionui gavus baną buvo imtasi veiksmų, na okey viskas good, tačiau buvo įvesta nauja Džioraldo taisyklę - „Egzistuojant su hydra esančioms klaidoms, Tpaba ir Ignį blokavimus atmetu, tačiau atsiras nauja bendroji mafijų taisyklė, kuri draus sėdėti transporto priemonės keleivio vietoje, kai joje nebus vairuotojo ir bus siekiama išvengti hydros duodamos žalos. “. Viskas kaip ir gerai, tačiau įvesta taisyklė tik mafijom, jokia taisyklė dėl hydros gydymo su žala nebuvo net minima, nes jos tiesiog nėra ir nebus. Taip išeina, jog Džioraldas leidžia gydyti hydrą su žala, o mafijoms buginti G, jog negauti žalos - draudžiama. Džioraldai, vien dėl to, nemanau, jog turi kompetencijos atsakyti į mano antradienį rašytą papeikimą, kadangi buvo minima, jog stipriai atstovaujat teisėsaugos pusę ir nerf'ai dedami būtent mafijom.

 

 

 

 

Iš antradieninio papeikimo:

 

Pagal Alano atsakymą, galima spręsti, jog jis bando sukurti konkurenciją tarp silpnos teisėsaugos ir stiprių mafijų, tačiau jo metodai tai padaryti yra trumpalaikiai ir projektui pakenks long-term. 

Klausimėlis Alanui - Kokius metodus taikysi, kai teisėsauga bus stipri, o mafija silpna?

 

Norėčiau, jog Ridas atsakytų į antradieninį papeikimą.

 

 

  • Patinka 17
  • Cha Cha 1
  • Pasimetęs (-usi) 1

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Papeikimas Alan'ui ir turėjo susidėti iš daugelio žaidėjų situacijų, o ne tik Tpabos, todėl mano manymų Džioraldo temos užrakinimas nespėjus kaikuriem papeikimo net perskaityt buvo per skubus ir neapgalvotas. "Temose gali komentuoti visi, turintys argumentų, susijusių su papeikimu" šis punktas manau pridėtas ne bereikalo? Kai Rido tikrinamų papeikimų trukmė kartais viršija net ir savaitę, bet kiekvienas žaidėjas sugeba išdėstyti argumentus, o toks manau papeikimo ir tikslas? Juk kalbama apie šališkumą, jis nesusidaro ties viena situacija, o kaip tik įrodyti jį turi išsisakyti daugiau žaidėjų, todėl mano manymų papeikimo užrakinimas taip greit yra Džioraldo klaida.

O dabar copy paste ką turėjau pasakyti Alano papeikime, žinoma papeikimas nebe Alanui, bet manau šis atsakymas yra šioks toks įrodymas kaip papeikimo užlaikymas dieną ar dvi ilgiau būtų davę papeikimui daug daugiau svarumo:

Prisidėsiu prie Tpabos papeikimo.

Nesikartosiu ties visomis taisyklėmis, kurios atrodo kad buvo įvestos lyg 4 valandą nakties prigėrus JACK DANIELS. Bet būtent aš susidūriau su Alano visišku mindfucku situacijoje kurioje Salvis_Lolas grobimo metu surakino, uždėjo /bega statusą, free star, bei atėmė ginklų licenziją, žinoma žaidėjas tikriausiai buvo nubaustas milijoniniu blistu, ar bent jau kažkas arti to (aš asmeniškai to tikėjausi)? Pasirodo toli gražu - ne, pats Salvis man pasisakė kad blistas jam kainavo varganus 100k, bei žinoma kreditus, su kuriais turi išsipirkti. Žinoma sprendimas buvo priimtas Alano, Salvis šitoje situacijoje išlošė ir visiškai jo nekaltinu tuo pasinaudojus. Puikiai žinau ne vieną mafijos narių nusižengimo atvėjį kai atrodo paprastas vieno civilio nušovimas jiem kainavo dvigubai daugiau, nei Salvio freestarai t.t.. Žinoma Alano visiškas neigiamas požiūris į mafijas matėsi jau nuo Feat direktoriavimo, kai pats direktorius atrodo buvo baudžiamas ne dėl to kad serveriui kenkia, o dėl savo dominavimo prieš teisėsauga. Direktorius praktiškai buvo priverstas savo komandai sakyti "KOVOJAM PRIEŠ 10 LIMUZINU, BEI PRIEŠ 15 TSSG ANTRAIP NUŠALINS", tprsm rimtai? Ne esmė kad turim serveryje surinktą prižiūrėtojų komandą, kurie ir yra atsakingi už tokius dalykus. Neskaitant pačios paskutinės Feat direktoriavimo dienos, kai žaidėjas buvo tiesiog privestas prie fakto kad grobimuose šaudykit limuzinų vairuotojus pirmiau nei teisėsauga, tai suprantama direktorių ir palaužė, dėl šio fakto ir atsirado "priežasčių" jį nušalinti.

Žinoma tikėjaus kad Alano požiūris į mafijas pasikeis "LIMUŠKIU UŽSIDARYMU", manau jau pamatėm kad situaciją tik blogėja su šiandieniniu NESTOVĖKIT PRIE DURU UPDATE XDDDDDDD, kad ir kiek mafija sugalvos taktikų, viskas pasieks Alano A.Ž, su teisėsaugos verkimu ir taktika bus visiškai sunaikinta. Galbūt Alano vizija kad mafija grobimuose turi būti kaip baltos avelės, stovėti prie grobiamojo banko ar narvo ir kristi nuo teisėsaugos masės? Kad ir kaip būtų keista iš atrodo naujo DP nario, kuris turėjo ateiti į šį serverį motyvuotas, pilnas idėjų, nėra skatinama teisėsaugos direktorių galvoti kaip apžaisti sustojimą prie durų, ŽMOGUS SUSTOJA WTF JIS NEŠAUDO xd xd xd. Manau yra užmirštamas faktas kad mafijos kovoja 20 darbo vietų prieš 40 pagal naujas taisykles? O kai mafijos valdžia pajungia smegenys sugalvoja taktikas kaip hydros laikymas, praėjimo užstojimas, iškart yra rašoma wtf? Gi niekad taip nežaisdavom................... Tame ir smagumas turėtų būt, bet kaip matau tiek Alanui, tiek teisėsaugos direktoriams rls tiesiog turi būti juoda balta, susirenkam ant bullet nuvažiuojam į grobimą, jei paeina tai paeina, jei ne tai ne paklykaujam ir einam kelt sultan ridą.

Palikti moderuoti šitą serverį Alanui per ateinančią vasara bus tikrai nekažką, spręst žinoma administracijai, bet mano manymų be dar vieno žmogaus DP komandoj aš Alano įsivažiavimo į serverį tiesiog nematau.

  • Patinka 15

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Labas dar kartą,

"Smagu', kad palaikot forumą tokia aktyvia diskusijų vieta.

Pirmiausiai dėl mano sprendimų. Papeikimo Alanui temoje pateikiau atsakymą, temą užrakinau, nes nemačiau reikalo diskusijoms. Ar buvau teisus, ar ne - įvertins Ridas. O apie papeikimus, kurie buvo atsakyti Rido, tame taip pat nematau problemos, nes komandos viduje mes turime tam tikrus susitarimus. Pavyzdžiui, esant tam tikroms priežastims perleisti Ridui atsakyti į komandos nario papeikimą. Labai įdomu, kokiu motyvu papeikime minimi prieš daugiau nei mėnesį parašyti papeikimai. Kodėl į tai nebuvo atkreiptas dėmesys iškart? 

Toliau sprendimas dėl egzistuojančių klaidų su hydra. Šią situaciją su Ridu ir Alfredu aptariau, priėjome prie jau paminėtų išvadų. Galbūt galėtumėt pasiūlyti variantų kaip būtų galima išspręsti problemą dėl hydros gydimo turint žalą? Tikriausiai siūlysite išvis nesigydyti ar hydros nenaudoti.

Aš nemanau, ar Tpaba turi kompetencijos vertinti mano kompetenciją, tačiau į jo kritiką ir komentarus reaguoju ramiai. Taip pat manau, kad Ridas patenkins tavo poreikį ir peržiūrės pastarąjį papeikimą Alanui. Tokia galimybė visada egzistuoja. 

Sėkmės!

  • Patinka 2
  • Pasimetęs (-usi) 1

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Smagus karantinas, laiko yra beviltiškiems papeikimams rašyt, ne? Eik parašyk savininkams papeikimą, kad 'prastus' žmones į valdžią ima. Nežinau kiek metų ir visiškai nerūpi, bet.. Boy you're delusional.

Redaguota . Redagavo Dom_Toretto
mėtykit -rep už savus kiek norit, berniukai, niurkt niurkt
  • Patinka 3
  • Cha Cha 2
  • Nepatinka 3

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

prieš 1 valandą, Dom_Toretto parašė:

Smagus karantinas, laiko yra beviltiškiems papeikimams rašyt, ne? Eik parašyk savininkams papeikimą, kad 'prastus' žmones į valdžią ima. Nežinau kiek metų ir visiškai nerūpi, bet.. Boy you're delusional.

matomai iš žiegždrių paleido poną antradienį, nes matau antradienį ir užsiregistravęs. Bičiuli mielas, jei esi naujas ir nesigaudai kaip tavo draugelis Alanas - pls nekomentuok, čia ne lc ir čia visiškai kitokia community nei ten, apsiprask, susipažink su visais ir tada feel free to comment : - PP

  • Patinka 2
  • Cha Cha 1

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Taigi labas visiems. Pasireikšiu ir aš, nes tiesiog ima juokas nuo naujų kuriamų taisyklių tiek mafijoms, tiek teisėsaugai.

 

0832dd4cc87a11166502ba581f9d39af769.png 

Pradėsiu nuo šitos taisyklės įvedimo, nes ją daug kas nepasitenkino. Taigi turėjome seniau taisyklę " Negalima naudoti belekokių veiksmų prie įbėgimo banko apačioje " viskas gerai, taisyklė buvo logiška, nes seniau visi tuo naudojosi, nes tada teisėsauga visiškai neturėjo šansų prabėgti. Dabar buvo paredaguota taisyklę ir pakeistą, kad visiškai negalima stovėti prie pačio įėjimo, ir pagal taktikas kurias naudojau atsiranda spragų sukurtoje taisyklėje. Kokios spragos? Pirmoji spraga tokia, kad jei ant įėjimo nestovės, tai visi pastatys lankelį aplink įėjimą, ir tada vėl nėra šansų prabėgti teisėsaugai, ir kol atsitraukia mafijos nariai teisėsauga būna praktiškai sušaudyta. Antras dalykas, bėgant stovinčius žmones ant įėjimo gali pradėti daužyti kumščiais, ir tiesiog juos paprastai pastumsi. Ši taisyklė mano manymu buvo sukurta tam, kad teisėsaugai būtų visiškai lengvas būdas patekti į banko apačia, ir turėti didesnį šansą laimėti grobimą, ir taip ją padaryti stipresnę. 

 

178ec78d3f756cca645352fc2bef45d110.png

Keliaujam toliau. Kiek žinau šita taisyklę buvo sukurta tam, kad mafijos nariai nebegalėtų kenkti armijos darbuotojams pasiimti hydra ir keliauti į grobimą. Dar vienas įdomumo atėmimas mafijai. JEIGU Armijos direktorius ar kas ten bevadovauja per grobimus, nesugebat sugalvot paprastą planą, kaip uždelst jų dėmesį juos laikant bazėje , o tuo tarpu teisėsaugai pradėt ataką? arba tiesiog juos nušauti. Galima tų planų prikurt daugiau, bet geriau sukurti tokia taisyklę nesukant teisėsaugos direktoriams galvos, tiesiog duoda hydra ir daužyk mafijos bazę kol būsi pašautas. SUNAIKINAI DAR VIENĄ TAKTIKĄ, KAIP TURĖTI DIDESNĘ PERSVARA PRIEŠ TEISĖSAUGA.

 

Kalbant apie mane, nemeluosiu spaudimo gaudavau tiek nuo limuzininkų, tiek nuo teisėsaugos, kitos mafijos ir nemažai nuo tavęs. Jei tu manai, kad buvau SERVERIO ŽVĖRIS, tai tu labai klysti. Nenorėjau visiškai savęs kelti į viršų, o tiesiog norėjau su visais smagiai praleisti laiką. Manau, kad veiksmo nuo "Camorra" mafijos gaudavo visi, tiek teisėsauga, tiek kitą mafiją, tiek limuskes. Už ką įspėjimus gavau, esu parašęs anoje temoje, kam smalsu pasižiūrėsit. Tęsiant kalbą toliau norėčiau realiai PASIGIRTI, kad direktoriaus pareigas praradau gavęs 0 papeikimų, bet 3 įspėjimus per 3 savaites. Įspėjimų dėjimas, paskyrų atiminėjimas, kad paskyrą žinojo kitas žaidėjas, tiesiog toks dėmesio atkreipimas, grynas gaudymas jau vien mane veikė psichologiškai, nes kiekvienas mano ėjimas, buvo stebimas tavęs, net HEITEREI taip nebandė manęs nuverst. Naktį po didelio veiksmo prieš limuškes ir Ridą, su kai kuriais kalbėjau ir buvau pasakęs, kad 3 savaitę artėja, 3 įspėjimas taip pat, kaip pasakiau taip ir atsitiko, tiesiog iš tavo to dėmesio man, ir veiksmų stebėjimo liko 0 motyvacijos ką nors aplamai bedaryti, ar be atrašyti į tavo žinutes, ypač dėl paskutinio įspėjimo. Gavo 2 darbuotojai blistus, išsipirko, priėmiau atgal, kažkokiais būdais sugebėjom daryti masinį dm mieste prieš visus civilius, bet buvo šaudomi tik tie žmonės kurie buvo įkišti į aukų sąrašą, dar pats tam leidimą davei, kad mes šalia tavęs buvom kai sušaudė Tpaba, ir paskui kai žiūrėjom kaip tave šaudo prie hp ir nieko nedarėm, tai skaitoma kaip civilių šaudymas, ar kaip? Ar tiesiog jau nervai patriko? Ką galiu pasakyt, kad nušalino, tai nušalino, bet tokį nušalinimą gavau pirmą kartą per ketverius metus, ir pirmą kartą pamačiau tokį dalyką, kad teisėsaugai būtų suteikiamos tokios taisykles ir privilegijos norint laimėti lengviau prieš mafijos narius. Kur smagumas? Smagumo nėra. Prieš Džora aš neturiu nieko blogo, tik pasakiau nuomonę apie Alaną, kuria norėjau pasakyti aname papeikime, bet jau tas buvo per vėlu, ir buvo greitai užrakintas.

 

Gali būti, kad bus klaidų ar minčių šuolių, labai atsiprašau, nesu tobulas. Džoros, ir Alano draugai, pamėtykit -repu, pakaifuosiu, bye.

  • Patinka 3
  • Cha Cha 1
  • Liūdnas (-a) 1

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Geri bairei, naujos taisyklės, nes nėra ištaisomos serverio klaidos. Kalbu apie tai, kad negalima sėdėt G. Tai tiesiog istaisykit šią klaidą, ilgai truktumėt? Nemanau. Būtumėt ištaisę klaidą, kad sėdint g negaunama žalos, arba galima gydyti hydra, nebūtų buvę tokiu nesąmonių :dd. Viso. 

  • Patinka 2

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

On 2020-05-21 at 16:59, Tpaba_Akgandzia parašė:
  • Komandos nario nusižengimo paaiškinimas?:

??

konkrečiai dėl ko peikiamas komandos narys? visko daug prirašyta, tačiau konkrečių pažeidimų dėl kurių yra rašomas šis papeikimas nematau. Prašau sukonkretinti papeikimą, šimtą kartų nežadu skaityt visos litanijos aiškiai nesuprasdamas ko turėčiau ieškoti. Ar čia toks planas, kad pats sugalvočiau prie ko prikibti? 

  • Pasimetęs (-usi) 1

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

21 minutes ago, Ridas parašė:

??

konkrečiai dėl ko peikiamas komandos narys? visko daug prirašyta, tačiau konkrečių pažeidimų dėl kurių yra rašomas šis papeikimas nematau. Prašau sukonkretinti papeikimą, šimtą kartų nežadu skaityt visos litanijos aiškiai nesuprasdamas ko turėčiau ieškoti. Ar čia toks planas, kad pats sugalvočiau prie ko prikibti? 

Konkretus pažeidimas, kaip ir Alano papeikime - šališkumas. Stipriai agituojama už teisėsaugos pusę, vien matomi mafijų nerf'ai, kaip ir minėjau papeikime. Perskaityk Alano papeikimą o paskui Džioraldo, gal susives galai kas ir kodėl yra rašoma. 

  • Patinka 1

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

On 2020-05-21 at 17:20, Andrius_Crazy parašė:

"Temose gali komentuoti visi, turintys argumentų, susijusių su papeikimu" šis punktas manau pridėtas ne bereikalo? Kai Rido tikrinamų papeikimų trukmė kartais viršija net ir savaitę, bet kiekvienas žaidėjas sugeba išdėstyti argumentus, o toks manau papeikimo ir tikslas?

Mano metodai neprivalo būti tokie patys kaip ir Džioraldo - man patinka žinoti ką apie tokius dalykus mano žaidėjai, būtent dėl to ir padariau galimybę komentuoti visiems. Džioraldas, jei nenori pats, neprivalo klausti kitų žaidėjų nuomonės, nes jo darbas yra atsakyti į papeikimą, o ne laukti serverio pletkininkų.

 

32 minutes ago, Tpaba_Akgandzia parašė:

Konkretus pažeidimas, kaip ir Alano papeikime - šališkumas. Stipriai agituojama už teisėsaugos pusę, vien matomi mafijų nerf'ai, kaip ir minėjau papeikime. Perskaityk Alano papeikimą o paskui Džioraldo, gal susives galai kas ir kodėl yra rašoma. 

Papeikime nematau nei vieno šališkumo pažeidimo.

Teisėsaugos ir mafijų taisyklių keitimai yra DP reikalas ir atsakomybė, o ne Džioraldo, kuris tam turi tik patariamąjį balsą, tad už teisėsaugos/mafijos "nerf'us" Džioraldo bausti neturiu dėl ko. 

Jei papeikimas rašomas Džioraldui, kam man dar gaišti laiką, skaitant kitą papeikimą? Jame gal bus dar vienas linkas į kitą papeikimą, tada į dar kitą? Jei rašom papeikimą, tai ir aiškiai nurodom dėl ko ir kodėl, o ne nukreipinėjam į kitas temas, wtf?

 

 

Šita visa tema kažkokia net ne kaip papeikimas, o diskusija. Norit diskutuot serverio klausimais, tam yra diskusijų forumo skiltis. Kam rašyti papeikimą, jei nėra nurodyta jokių tikslių pažeidimų, kuriuos pagrįstų kokie nors įrodymai.?

 

Tuščia tema, tikėjaus kažko stipriau - papeikimas atmestas - nėra įrodymų, pagrįsiančių "šališkumą" konkrečiai peikiamo asmens.

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.


Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.