Jump to content
⚠️⚠️ Atsisakome SMS mokėjimų! ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!
Tpaba_Akgandzia

Alan_Paradox EP. 2

Recommended Posts

Labas ir vėl.

 

Dėl teisėsaugos ir pagrinde skiriamo dėmesio jai: be jokios abejonės man reikia skirti daugiausiai dėmesio sritim, kurioms to dėmesio tuo metu reikia labiausiai. Dėl tos priežasties manęs CN ir nepamatot, nes CN stiprumas ir pranašumas tiek prieš RM, tiek prieš teisėsaugą yra neabėjotinas, todėl sėdėjimas ir CN stebėjimas neduotų tiek daug naudos. Patys žinom, kokia teisėsauga buvo prieš tai ir neturėtų kilti klausimas kodėl reikėjo investuoti tiek daug laiko būtent teisėsaugos pusėje. Po Jack_Marozy nušalinimo, su RM buvo labai panaši situacija, todėl didžiąją dalį savo laiko skyriau būtent RM stebėjimui, bent iki tol, kol vadovauti RM buvo paskirtas Kiškis ir turime pakankamai konkurencingą mafiją, kuri turi galimybę kovoti prieš "Cosa Nostra". Taip, galit traktuot kaip šališkumą, tačiau čia paprasčiausiai yra dėmesio skyrimas ten, kur jo labiausiai reikia. Jeigu Cosa Nostra būtų tokioje padėtyje, kaip buvo RM arba teisėsauga, tada tektų užsisėdėti ten ir galėčiau tikėtis tokio pat "šališkumo" papeikimo iš RM/teisėsaugos.

 

 

Kalbant apie konkrečiai minimus du faktus:

 

Iš paminėtų pakeitimų tiek pirmas, tiek antras, tiek kiti tokio pobūdžio pakeitimai buvo aptariami su Džioraldu.

 

 

Šiandieninis BMT pakeitimas: gavau pakankamai daug feedback'o iš teisėsaugos, jog toks dalykas buvo neleistinas prieš tai ir staiga vėl prasidėjo, tačiau stebėjau BMT ir tokių dalykų neužfiksavau, todėl rašiau Džioraldui norėdamas pasitikslinti, nes ir prieš tai buvau užfiksavęs, kad toks dalykas nebūdavo leistinas, Džioraldas taip pat pasimetė, kai tokio dalyko BMT nerado, nes buvo įsitikinimas, jog toks dalykas egzistavo.

 

Ne, tokio dalyko, kad tai būdavo prieš tai, iš užpakalio neištraukiau: http://prntscr.com/sjwvms

 

One more thing tuo klausimu: papeikimo metu dar permečiau akim BTT, norėjau pažiūrėti, ar yra teisėsaugai analogiškas draudimas, nors tarp teisėsaugos buvo nusistatymas, jog yra. Nors teisėsauga to nedarė ir taip, tuo pačiu paredaguosiu BTT, kad nebūtų galima blokuoti praėjimų ir jiems. 

 

 

Draudžiamas relog veiksmo metu - pagrindinis tikslas buvo panaikinti dabar egzistuojantį kokaino perdozavimo rizikos apėjimą padarant relog. Tuometiniai taisyklių pakeitimai buvo aptarti su Džioraldu TeamSpeak'e, čia buvo vienas iš siūlymų (atsiprašau, teamspeak'o pokalbio screenshoto nepateiksiu, kad ramu būtų, jog neištraukiau vėl iš užpakalio, bet Džioraldas gal pats savo atsakyme patvirtins tai). Spėju po tavo žinutės Džioraldui, tą patį vakarą, gavau žinutę iš Džioraldo, kad artimiausiam periodui tą taisyklę atšaukiame, nes mes jos iki galo tiesiog nebuvome išdiskutavę: atsirado niuansai, kad teisėsauga taip pat gali išnaudoti relog'ą, tik kitais klausimais, tai iki tol, kol pilnai nutarsime kaip yra protingiausia elgtis būtent dėl tos problemos, paliekame taip, kaip yra. Kaip ir minėjau tame pranešime, vėliau išbraukęs relog'inimą, tas dalykas ateityje greičiausiai tikrai bus, tiesiog reikia išgryninti visas detales, ko mums nepavyko padaryti mūsų pradinio pokalbio su Džioraldu metu. 

 

Taip, sistemos neišmanau, kaip jūs, čia jokios paslapties nėra, o pokalbio metu ta detalė praslydo pro akis dėl medikų, post faktum Džioraldas susisiekė, paaiškino ką praleidom pro akis ir taisyklė buvo atšaukta tą pačią dieną.

 

 

Taip, nuo mano sprendimų priklauso visų žaidimas, todėl reikia atsižvelgti į tai, kad būtų tolygios jėgos ir galimybės nusikalstamose frakcijose ir teisėsaugoje, o pirmas minimas dalykas dėl interjero tipo nesuteikia jokios galimybės teisėsaugai kovoti prieš mafijas banko apačioje. Visų žaidimas nėra tik apie mafijas, o jeigu manote, kad teisėsauga taip pat užsiima kažkuo, kas yra visiškai nesąžininga ir nesuteikia galimybės mafijoms būti konkurencingoms, nesulaukiau jokio feedback'o tuo klausimu nei iš vieno mafijos vadovo. Svarbiausia yra sąžiningas žaidimas visų pusių atžvilgiu, o jeigu matome kažką, kas suteikia vienai ar kitai pusei nesąžiningą pranašumą, tai ribojame siekdami skatinti konkurencingą veiksmą. Jeigu jūs įžvelgiate problemą, niekas netrukdo susisiekti ir kalbėt apie tai, ko, iki šiol, sulaukiau tik iš teisėsaugos. 

  • Patinka 3
  • Nepatinka 2

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Sveiki,

Vienintelis dalykas, ką būtų galima iš šio papeikimo paimti, tai tik prie bendrųjų teisėsaugos taisyklių prirašyti panašią į šią grąžintą BMT. Taip, seniau ši taisyklė egzistavo (tik Alanas ją šiek tiek pamodifikavo savaip), tik dėl mano klaidos buvo nepastebėtai ištrinta. Tai ir bus padaryta.

Kitas dalykas, tai nelabai suprantu papeikimo motyvo. Šališkumas? Koks? Nauja BM taisyklė? Žmonėms priimtinas būdas yra kelti klausimą ir diskutuoti: yra tema klausimai/pasiūlymai direktorių prižiūrėtojui, ten galima pilnai tai atlikti. Be abejo, papeikimas jums yra vienintelė žinoma priemonė. Tačiau net ir rašant papeikimą, tikrai nereikia iškelti tokios dramos ir apvilkti situaciją nereikalingais papildomais dalykais, taip siekiant kažkokio įtaigumo. Tame visiškai nematau prasmės. Ties relogu mes jau kaip ir aptarėm, pats klausei, problemą kaip ir išsprendėm. Papeikimo nereikėjo. O kam vėl reikėjo tą temą paliesti? Tai papeikimui svorio nesuteikia.

Galiausiai manęs paminėjimas daug kartų. Why? Taip, aš atsakingas už Alaną kaip komandos narį, bet jis yra atsakingas už savo darbą, o aš jį tik konsultuoju.

Viliuosi, kad kai kada dar kils tokie klausimai, juos spręsit kalbėdami, o ne rašydami papeikimus. Taip, kaip sėkmingai darydavo kiti. Sėkmės! :) 

  • Patinka 12
  • Cha Cha 3

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.


Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.