Jump to content
⚠️⚠️ Atsisakome SMS mokėjimų! ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!
Tpaba_Akgandzia

Mantas_Sviderskas EP. 2

Recommended Posts

  1. Peikiamo komandos nario Vardas_Pavardė?: @Mantas_Sviderskas
  2. Peikiamo komandos nario pareigos?: Projekto priežiūra.
  3. Komandos nario nusižengimo paaiškinimas?: Uždėtas neteisėtas admin įspėjimas, ko pasekoje buvo prarastas administratorius, 4 lygio administratorių neprižiūrėjimas, įspėjimų nedėjimas.
  4. Įrodymai, patvirtinantys komandos nario nusižengimą?:

 

Pastebėjau, jog atsirado nauja mada blokuoti žaidėjus už tai, jog pareigūnai nesugeba susitvarkyt su maištautojais, nors jiem duoti visi reikiami įrankiai tai padaryti, na o jei trumpiau tariant, tai už serverio klaidų išnaudojimą. Kaip suprantu, ties šia sfera projekto priežiūra(realiai svidis būtent ; d) nėra tinkamai susipažinę su serverio sistemom, nors projekte žaidžia gan tikrai nemažą laiko tarpą. Tikrai liūdna, jog priimami toki neadekvatūs sprendimai bei norima man atsikeršyti už parašytą papeikimą. Šiandien svidersko išrinktų prižiūrėtojų sugalvojo užblokuoti du žaidėjus, kurių ji su savo kolegomis nesugebėjo numalšinti ir pasodinti į vienutę, todėl nusprendė užblokuoti už serverio klaidų išnaudojimą, Lauras_Pro bei Kennethas nėra teisėtai užblokuoti ir blokavimai nėra teisėtai patvirtinti, kadangi serverio klaidų išnaudojimo ten visiškai nematyt, žaidėjai laksto iš interjero į eksterjerą ir atvirkščiai, norėdami išvengti nužudymo, išėjimas/įėjimas pro duris turi cooldown'ą (apie 3-4s), per kurias įmanoma nušauti maištautoją. Okey, suprasčiau, jei žaidėjas stovi ant durų pickupo ir nejuda išvietos spamindamas enter, taip neleisdamas jums net pakrutėt iš vietos, kaip šiam video - htps://youtu.be/B8luAsgvEoE , tačiau tiek Lauras, tiek Kennethas lakstė tik įėję pro duris, jokio enter spammo nebuvo. Nepamirškim to, jog teisėsaugininkai labai lengvai gali panaudoti tazerį prieš žaidėją, ko pasekoje yra itin lengva juos nužudyti, bet neeeeee :DDDDDDDD geriau shaunam bananioka nes nu kam cia gaist laika ane : - D??

 

 

Norėčiau išgirsti argumentus projekto priežiūros nario Manto, kur čia matomas klaidų išnaudojimas.

 

 

 

 

 

Blokavimai buvo patvirtinti Manto, Kennethas už tokius veiksmus jau buvo gavęs unban'ą, kentukas taip pat, tad nelabai suprantu kodėl tai traktuojama kaip klaidų išnaudojimas, nors nėra išnaudojamos jokios serverio klaidos?

 

Taip pat norėčiau paminėti, jog už Karinos free ban'us per Alano renginį, ji negavo nei vieno įspėjimo, nors užblokuoti buvo du žaidėjai neteisėtai, o aš ją užblokavau tikrai pagrįstai ir mano nuomone teisėtai, kadangi čia tikrai nėra taisyklių pažeidimai. Būtų tikrai malonu atgauti savo administratoriaus pareigas žaidime :)

  • Patinka 16

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Kadangi esu minima ir aš čia, pradėsiu nuo seniau vykusio "renginio": visų pirma, mūsų (teisėsaugos) pusė buvo šiek tiek suklaidinta ties pranešimu apie patį šį renginį ir visi vadovavomės securicar eiga bei taisyklėmis, ko pasekoje paaiškėjo, jog tai nebuvo šis žaidimas. Kaip jau ir minėjau viename iš papeikimu, dėl šio nesusipratimo galiu tik atsiprašyt, bet kaip Sviderskas minėjo, tai buvo nesusipratimas, kadangi DP abiejų pusių normaliai neinformavo apie šį vykusį renginį. Visi buvote atblokuoti, tad galima sakyt - žalos nepatyrė nei vienas iš jūsų. Įrodymai banuose buvo pateikti, už ką įspėjimo dėt negalėjo, nes tai nebuvo free banas, taip pat ir buvo remtasi tam tikromis taisyklėmis, bet dėl šio nesusipratimo, tik vėliau buvo paaišketa, kad jomis remtis neturėjome. Nežinau už ką turėčiau gaut įspėjimus, bet turbūt tu geriau žinotum. Toliau einant prie banų: maištaujat jaile - suprantu, jog pradėtumėt bėgiot aplink patį jailą ar jo lauke, bet dabar jūs įeidinėjat ir išeidinėjat iš pastato, vartodami koksą, kas tikrai pasunkina visa šį darbą. "Blokavimai buvo patvirtinti Manto, Kennethas už tokius veiksmus jau buvo gavęs unban'ą, kentukas taip pat," Iš tiesų nesuprantu kodėl kai kurie komandos nariai dėl to juos atblokavo, bet šiandiena rašiau trims iš jų tuo pačiu klausimu (jį galite pamatyti viename iš Lauro ar Kennetho ban) ir du iš jų atsakė skirtingai. Galiu traktuot, kad tai pačios komandos klaida, dėl kurios turėtumėt tarpusavyje išsiaiškint ar šie veiksmai gali prilygt bausmei ar ne, bet šiandienos bano atvėjais rėmiausi projekto pagalbininko teigimu, jog tai yra serverio klaida. Taip pat tavo užblokavimas buvo nepagrįstas, kadangi tiek turėjau blokavimų įrodymus, tiek projekto pagalbininko žodį, dėl ko blokavimai buvo patvirtinti ir šiuo atvėju tu man tik sutrukdei atlikti mano, kaip prižiūrėtojos, pareigą žaidime. Suprantu, kad vis dar nemėgstat Manto dėl kažkokių priežasčių, bet tikrai nematau už ką jis nusipelnytų gaut įspėjimą bent viename iš tavo išvardytų dalykų.

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Būtų galima pridėti ir blogą požiūrį į turimas pareigas. Piliečiui parašomas papeikimas, pacas jį perskaito ir net nepaslenka atrašyt. Tragedija.

  • Cha Cha 1

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Kadangi buvau užblokuotas, tai pakomentuosiu ir aš. (tiesiog pasikartosiu iš savo pusės)

Po kenneth'o blokavimo iškarto nuėjau pažiūrėt ar eina per duris bugintis kaip, kad daugelis darydavo su hp durimis, bet būdavo cooldownas apie 3sec. Tiek iš mano, tiek iš Kenneth video iš mūsų pačių perspektyvos matosi, kaip praėjus pro duris mes  nespaminam F ar enter, kad grįžti į interjera, priešingai, lakstėmė tiek vidui, tiek lauke, kad nebūtų nesažininga ir iš pd pusės. Video gale mane vistiek nušauna, tai rodo, kad reikia šiek tiek pasistengti ir tikrai įmanoma maištautoja nušauti. Nereikia norėti, kad PD jail'e viskas būtų kaip ant lėkštutės, reikia ir savo kažkokio tai indelio, o ne sugebėti tik suvesti komanda /bausti ir baninti už klaidų išnaudojimus, kur klaidos net nėra (think)Joks kitas prižiūrėtojas už tai blokavimu nededa, nes žmonės supranta ir nėra prieš kažka tai nusistatę ir yra nešališki. Nuo pat  Alano organizuoto renginio iš Pink pusės jaučiama neapykanta, dedami neteisingi blokavimai už kuriuos ispėjimai negaunami (okey dėl renginio tai sutinku, kad nebuvo aiškios informacijos)

Bet kiti blokavimai vaikštant tarp durų jail;e buvo atmesti, bet už tai toliau būna gaunami blokavimai. So.... (btw Salvio banas atmestas, o ten tikrai labiau primena klaidos išnaudojima, negu nekaltas vaikščiojimas tarp jail;o durų.)

Neturiu nieko prieš Manta ir pačia Karina, bet manau gal pagaliau pakoreguokim taisykles ir baikim baninti už tai, kai patys kažko tai nesugebat padaryti..

  • Patinka 2
  • Liūdnas (-a) 1

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

9 minutes ago, Pink_Nightmare parašė:

suprantu, jog pradėtumėt bėgiot aplink patį jailą ar jo lauke

sgPMGM2.png

 

7 minutes ago, Pink_Nightmare parašė:

žalos nepatyrė nei vienas iš jūsų

Kaip suprast nei vienas iš mūsų nepatyrė žalos ? : - D nejuokauk grazhuola, negalėjom daryti grobimo, sandėlio apsikeitimo, kaitint algos, mėgautis žaidimu iki kitos dienos. NEPATYRĖ ŽALOS : DDDDDDDDDDD 

 

14 minutes ago, Pink_Nightmare parašė:

rėmiausi projekto pagalbininko teigimu

"teoriskai" :)

 

14 minutes ago, Pink_Nightmare parašė:

tik sutrukdei atlikti mano, kaip prižiūrėtojos, pareigą žaidime.

14 minutes ago, Pink_Nightmare parašė:

Visi buvote atblokuoti, tad galima sakyt - žalos nepatyrė nei vienas iš jūsų

  • Cha Cha 1

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

 

10 minutes ago, Tpaba_Akgandzia parašė:

Kaip suprast nei vienas iš mūsų nepatyrė žalos ? : - D nejuokauk grazhuola, negalėjom daryti grobimo, sandėlio apsikeitimo, kaitint algos, mėgautis žaidimu iki kitos dienos. NEPATYRĖ ŽALOS : DDDDDDDDDDD 

Buvai užblokuotas tik tu vienas iš mafijos, tuomet be atrankos, su kitais accountais priimėt dar du, įskaitant ir patį tave, tad tikrai nereikia man teigt, jog negalėjot mėgautis žaidimu ir daryt grobimo;d

 

10 minutes ago, Tpaba_Akgandzia parašė:

"teoriskai" :)

Bent jau turėjau svarbaus žmogaus nuomonę, kuris tikrai galėtų išsamiau pakomentuot kodėl tai galima priskirt prie serverio klaidų. 

 

26 minutes ago, Lauras_Pro parašė:

Po kenneth'o blokavimo iškarto nuėjau pažiūrėt ar eina per duris bugintis

Neskaitant to, jog po Kennetho bano mane sveikinai su įspėjimu, o vėliau savo komentare rašai jog aš laikau pyktį, ajajaj

 

26 minutes ago, Lauras_Pro parašė:

Joks kitas prižiūrėtojas už tai blokavimu nededa, nes žmonės supranta ir nėra prieš kažka tai nusistatę ir yra nešališki.

Neskaitant to, jog esu vienintelė prižiūrėtoja dirbanti teisėsaugos darbe;P

 

26 minutes ago, Lauras_Pro parašė:

Nuo pat  Alano organizuoto renginio iš Pink pusės jaučiama neapykanta, dedami neteisingi blokavimai už kuriuos ispėjimai negaunami (okey dėl renginio tai sutinku, kad nebuvo aiškios informacijos)

Nuoširdžiai galiu teigti, kad nei vienam iš jūsų nejaučiu kažkokios neapykantos, neįsivaizduoju kodėl taip galvojat. Tiek renginio metu, tiek tame jaile baninu ne tik jus, bet ir kitus žaidėjus norint but nešališkai. Gerbiu tiek jus, tiek visus atliekamus darbus, bet už nusižengimus tenka baust. Kaip ir minėjau viršuje, visi mano blokavimai buvo argumentuoti tam tikromis taisyklėmis, neskaitant to pačio renginio, kadangi buvau suklaidinta ir tomis taisyklėmis remtis nereikėjo, bet tai nebuvo free banai iš pykčio ar kažko, dėl ko turėjau gaut įspėjimus.

 

26 minutes ago, Lauras_Pro parašė:

Bet kiti blokavimai vaikštant tarp durų jail;e buvo atmesti, bet už tai toliau būna gaunami blokavimai. So.... (btw Salvio banas atmestas, o ten tikrai labiau primena klaidos išnaudojima, negu nekaltas vaikščiojimas tarp jail;o durų.)

Kai kuriuos banus patvirtino ar atmetė ne tas pats projekto priežiūros narys, tad kaip ir sakiau, tikrai reiktų visų jų pasitarimo ir galutinio sprendimo ar šį veiksmą galima priskirti bausmei ar ne. Salvio bane nei aš, nei kas kitas nematė klaidos išnaudojimo.

 

26 minutes ago, Lauras_Pro parašė:

Neturiu nieko prieš Manta ir pačia Karina, bet manau gal pagaliau pakoreguokim taisykles ir baikim baninti už tai, kai patys kažko tai nesugebat padaryti..

Vis geriau banas nei ddosas, kaip dažniausiai būna iš jūsų pusės;d;d

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

4 minutes ago, Pink_Nightmare parašė:
Citata

"teoriskai" :)

Bent jau turėjau svarbaus žmogaus nuomonę, kuris tikrai galėtų išsamiau pakomentuot kodėl tai galima priskirt prie serverio klaidų. 

"TEORISKAI" :)  PADIDINAU KAD MATYTUM

 

9 minutes ago, Pink_Nightmare parašė:

Vis geriau banas nei ddosas, kaip dažniausiai būna iš jūsų pusės;d;d

NZN, SIAIP DDOSAI TAI TIK IS TAVO PUSES. PRASAU IRODYMAI PATVIRTINANTYS, JOG TU DDOSINI

 

 

  • Patinka 1
  • Cha Cha 8
  • Pasimetęs (-usi) 1

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

11 minutes ago, Pink_Nightmare parašė:

Neskaitant to, jog esu vienintelė prižiūrėtoja dirbanti teisėsaugos darbe;P

Ir kas iš to? 

 

14 minutes ago, Pink_Nightmare parašė:

Nuoširdžiai galiu teigti, kad nei vienam iš jūsų nejaučiu kažkokios neapykantos, neįsivaizduoju kodėl taip galvojat. Tiek renginio metu, tiek tame jaile baninu ne tik jus, bet ir kitus žaidėjus norint but nešališkai. Gerbiu tiek jus, tiek visus atliekamus darbus, bet už nusižengimus tenka baust. Kaip ir minėjau viršuje, visi mano blokavimai buvo argumentuoti tam tikromis taisyklėmis, neskaitant to pačio renginio, kadangi buvau suklaidinta ir tomis taisyklėmis remtis nereikėjo, bet tai nebuvo free banai iš pykčio ar kažko, dėl ko turėjau gaut įspėjimus.

Lel, gavau ta pačia žinute iš Alano, kokia gavo ir Linas, jis tikraj ja persiunte į tssg grupę, tik mes kažkodėl supratom, kad tai renginys, o jūs ne?  Poto sekė tiek direktoriaus, tiek kiti papeikimai, o tai  tikrai tavo žodžius neigia ir tai verčia susidaryt nekokia nuomonę apie tave. 

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

4 minutes ago, Lauras_Pro parašė:

Ir kas iš to? 

Tai reiškia, jog kitiem yra sunkiau pastebėt tokį nusižengimą nei man, kasdien apsilankančiai kalėjime, kuriame šis nusižengimas ir yra padaromas.

 

4 minutes ago, Lauras_Pro parašė:

Lel, gavau ta pačia žinute iš Alano, kokia gavo ir Linas, jis tikraj ja persiunte į tssg grupę, tik mes kažkodėl supratom, kad tai renginys, o jūs ne?  Poto sekė tiek direktoriaus, tiek kiti papeikimai, o tai  tikrai tavo žodžius neigia ir tai verčia susidaryt nekokia nuomonę apie tave. 

Tiek iš Lino pusės, tiek iš Alano pačiu renginio metu taip pat supratau, kad tai securicar. Dar nei kart seniau nebuvau dalyvavus, tad nors ir lyginčiau eigą, nesuprasčiau ar čia tas pats ar ne. Na, bet kadangi jau apie tą renginį tikrai išsiaiškinom ir tai buvo tiesiog nesusipratimas, kurį jau išsprendėm. Dėl atrankų rašiau papeikimą tik tau, na neskaitant mediko, kuris darė nusižengimus per pastato grobimą, dėl to gavai įspėjimą, ko pasekoje, tikiuosi to nebekartosi. Negaliu sakyt, jog tai pyktis, kai paprasčiausiai laužai direktoriaus menkas taisykles, kurių laužyt nereiktų. 

p.s Greitu metu pereisiu į neutralų darbą, kuriame galėsi apie šį "pyktį" pakeist nuomonę, nes nebesusidursim nei ties grobimais, nei jailo klausimu.

  • Dėkingas (-a) 1

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Tyčinis piktnaudžiavimas durimis (pastovus įėjimas ir išėjimas), norint išvengti mirties yra traktuojamas kaip buginimimas jau ne pirmi ir ne antri metai. Tai yra mano sukurta bausmė, tiesiog tokie atvejai buvo itin reti, jog tam atskiro prierašo bausmių sąraše nereikėjo.

 

Kentuks kartą buvo atblokuotas dėl to, nes tikėjausi, jog supras savo klaidą ir kaip debilas nebesielgs, todėl ir atblokavau - buvo parašęs skundą. Šįkart unbano jau nebegaus, kadangi nepasimokė iš klaidos. Blokavimas iš administratorės pusės buvo teisingas, todėl ji įspėjimų ir negavo.

 

Įspėjimo Mantui nėra dėl ko dėti, jis laikėsi taisyklių.

 

Dėl bausmės likimo ir oficialaus apiforminimo įpareigoju Dzioraldą su tuo susitvarkyti, o iki to laiko bausmė lieka.

 

Kadangi oficialiai tokia bausmė nebuvo tiek metų įrašyta, Tpabai bus nuimtas admin įspėjimas.

 

Tema rakinama.

  • Patinka 3
  • Dėkingas (-a) 1
  • Cha Cha 4
  • Nepatinka 8

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.


Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.