Jump to content
⚠️⚠️ Atsisakome SMS mokėjimų! ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!
Egis_Nike

Alan_Paradox

Recommended Posts

Kai buvo tam tikri dp ir savus į valdžią sukiso dar 16m is dp fondo nunešė problemu niekam nebuva hm

  • Dėkingas (-a) 2
  • Cha Cha 3

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Krč jus vieną kartą manęs nelieskit, nežinau kodėl, bet nematau tikslo peikti Alano, DPKT narys atlieką pareigas taip kaip turi, jisai turi turėti savo žodį, aišku yra vietų kuriose per daug padaro Š, bet nieko visi klysta, todėl ir Alanas kartais suklysta, bet nematau tikslo peikti šio DPKT nario, kur kažką įžeidė ar pnš, žodžių manęs čia net nekiškit, nes aš pats šūdo privėliau, už tai ir buvau nubaustas ;( 

  • Nepatinka 1

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Vakar teko apturėti pokalbį su Alanu dėl jo šališkų, nelogiškų veiksmų ir nepastovumo ties savo nuomone, Nėra dar tekę kviesti DP į pokalbį tam, kad pasakyčiau, jog jo elgesys nėra teisingas ir žaidėjai juo negali pasitikėti. Nesu žmogus, kuris puola rašyti papeikimus, geriau nueinu ir akis į akį pasistengiu išsiaiškinti situaciją, tačiau ir po pokalbio Alanas toliau elgėsi nekorektiškai,

Egis viską gerai surašė, tačiau turiu dar kai ką pridėti:

  • Vakar Bws_Nivalit buvo nušalintas nuo medikų pavaduotojo posto dėl to, jog grobimo metu ginklinėje iš kumščio iškirto du low'us mafijozus. Mafijozai, tikriausiai, pasiskundė Vierch_Rajon, jis savo družokui Alanui, ko pasekoje pavaduotojas buvo nušalintas dėl visiško menkniekio. Kuo šitoks Bws elgesys pakenkė medikų darbui? Ar šalia buvo kitų medikų, kurie matė tokį elgesį, dėl ko būtų galima sakyti, jog rodomas blogas pavyzdys darbuotojams? Kai Vierchas buvo armijos direktorius, jo darbuotojai šaudė teleportacijų zonose, žudė ten mafijozus, tačiau ir toliau dp neliečiami tęsė darbą armijoje, nors buvo rašomi į blistus. Bws iškerta porą low'ų net ne pačiame exit'e, kuriame vyksta grobimas, ir iškart būna nušalinamas. Užuodžiu dvigubus standartus:)
  • Naujam armijos direktoriui Toyo_Yello jau rodomas Alano nepasitenkinimas dėl to, jog Toyo priema ne naujokus, kaip žadėjo, o buvusius mafijozus. Alanas, matot, norėjo, jog mes pasiliktume cn ir kovotome prieš triadų mafiją sandėliuose. Tai dabar, Alanai, pradėsi dar ir reguliuot, kur turi dirbti žaidėjai? 
  • Tai, jog dp turi patvirtinti direktoriaus pasirinktą pavaduotoją yra arba visiška nesąmonė, arba Alanui trūksta gebėjimų tai padaryti veiksmingai ir nešališkai. Alano družokui Vierchui būnant armijos direktoriumi ir pasirenkant į pavaduotojo pareigas naują žmogų, atėjusį iš kito serverio, dar nespėjusį pilnai susipažinti su sistemomis, nekyla jokių abejonių ir pavaduotojas patvirtinamas Alano. Tačiau kai Toyo paklausė, ar aš tikčiau į pavaduotojo pareigas, Alanas atsakė, jog nežino, ar esu pakankamai kompetentinga ir turiu pakankamai orientacijos grobimuose. Siūlyčiau, Alanai, labiau pasidomėti rls serverio buvusia valdžia, galų gale paklausk Džioraldo (su kuriuo šiaip pls apsikeiskit pareigomis) kaip man sekėsi būnant keliskart teisėsaugos valdžioje, nes šiuo atveju arba tu tiesiog nenori nieko iš mūsų šaikos matyt valdžioje iš principo, arba tikrai nesi pakankamai apsišvietęs.

Tikrai matomas per didelis įsijautimas į savo valdžią. Alanai, jeigu nesugebi tinkamai atlikti pareigų, išlaikydamas šaltus nervus, pagalvok apie visišką pareigų perleidimą kažkam, kas tame yra gabesnis. DŽIORALDUI PVZ. 

Pabaigai noriu priminti, jog dažnas alkoholio vartojimas kenkia psichikai.

  • Patinka 17

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

10 minutes ago, Gintare_Smk parašė:

Vierchas buvo armijos direktorius, jo darbuotojai šaudė teleportacijų zonose, žudė ten mafijozus, tačiau ir toliau dp neliečiami tęsė darbą armijoje, nors buvo rašomi į blistus. Bws iškerta porą low'ų net ne pačiame exit'e, kuriame vyksta grobimas, ir iškart būna nušalinamas. Užuodžiu dvigubus standartus:)

Buvau drk darbuotojai surašyti i blistus issipirko ir parejo atgal čia jeigu nežinojai šito dalyko,o dėl bws paklausė darbuotojas ar taip galima ir nuėjau aiškintis.

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

3 minutes ago, Vierch_Rajon parašė:

Buvau drk darbuotojai surašyti i blistus issipirko ir parejo atgal čia jeigu nežinojai šito dalyko,o dėl bws paklausė darbuotojas ar taip galima ir nuėjau aiškintis.

Su tokiais nusižengimais, manau, turėjo būti neišsiperkamas...Jeigu savo kokaino pasiėmimas iš seifo yra lygus neišsiperkamam blistui, tai šitoks pasikartojantis kenkėjiškas elgesys taip pat turėtų būti tam lygus. Aj pl, ar čia tik mums taikomos tokios bausmės?

Redaguota . Redagavo Gintare_Smk

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

1 minute ago, Gintare_Smk parašė:

Su tokiais nusižengimais, manau, turėjo būti neišsiperkamas...Jeigu savo kokaino pasiėmimas iš seifo yra lygus neišsiperkamam blistui, tai šitoks pasikartojantis kenkėjiškas elgesys taip pat turėtų būti tam lygus. Aj pl, ar čia tik mums taikomos tokios bausmės?

Neisperkamas už saudyma teleporto vietoje iki ko mes nusigyvenome ir manau yra skirtumas kur seifo isvogimas,kur saudymas tp zonose,nes čia remiantis tavo tokiais faktais tai bws irgi turėtų gauti blistus už kenkejiska elgesį grobimo metu kai su autobusais blokuodavo viska nu alio

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

prieš 7 valandų, Egis_Nike parašė:
  1. Peikiamo komandos nario Vardas_Pavardė?: @Alan_Paradox
  2. Peikiamo komandos nario pareigos?: Direktorių Priežiūra
  3. Komandos nario nusižengimo paaiškinimas?: Šališkumas, žaidėjų žeminimas, taisyklių nesilaikymas ir prieštaravimas savo žodžiams.
  4. Įrodymai, patvirtinantys komandos nario nusižengimą?:

 

Norėčiau pasakyti, jog Alanas paskutiniu metu tikrai perdaug įsijautė į savo vaidmenį ir pajautė visą valdžią savo rankose. 

Pradėkime nuo Pro_Mode TheTriads mafijos boso nušalinimo, kuris įvyko keletą dienų atgal. Direktorius tikrai nešė nemažą naudą visam serveriui, keldamas jo aktyvumą, bei gan dažnai rengiant veiksmą. O nušalinimo, tikriausiai, vienintelė priežastis buvo netinkamas /dvp pranešimas..

image.png.458f3256106ac94de636e08b55dacc3e.png

Visai neseniai Alan išleido naująją įspėjimų schemą, kurioje minėjo, kad visi įspėjimai yra ,,bereikalingas biurokratizmas", bet kaip matome praktikoje tai netinkamas /dvp pranešimas yra vertinamas iškart nušalinimu. Nepamirškime, jog tai yra tik sampas ir tikrai daugelis kartais pasikarščiuojame, parašinėjame visokių šudų. Pauliui, tikriausiai, nervai neatlaikė dėl jūsų gero aktyvumo kai 5dienas negalite patikrinti grubių pažeidėjų sąrašų, Smith_Juozas apie 3kartus buvo praneštas dėl savo kenkėjiško elgesio per grobimus, kurių metų jis pastoviai šaudė teleportacijų zonose bei piknaudžiavo administratoriaus pareigomis, Nei karto nebuvo matyta, jog per visą Viercho direktoriavimą jis būtų išmestas iš darbo ,kadangi pradirbimo dienų buvo tikrai nemažai ir jokių draudimų įsidarbinti jo /info lentelėje nesimatė. Manau daugelis pastebėjo, kad paskutiniu laiku Alanas su Vierxu puikiai sutaria ir praleidžia daug laiko kartu, to pasekoje Alanas pastoviai jį mazina ir suteikia didžiausias nuolaidas. Tikriausiai Vierxas labai daug priverkė, kad Pro_Mode būtų nušalintas ir jis galėtų pasiimti TT direktorių. Galiausiai Vierxas paliko direktoriaus postą anksčiau laiko ir buvo įrašytas į grubių pažeidėjų sąrašus, iš kurių labai greit išsipirko už pusę sumos.

image.png.c57740b4beaee3212b42e7e6f291d209.png

Eilinis savo kurtų taisyklių nesilaikymas bei nuolaidos savo družokui Vierch_Rajon, direktorius buvo paliktas pirmadienį 01/11, o 01/15 ši persona atstovauja jau visai priešingo darbo valdžią. Kažkaip man pavyksta suskaičiuoti tik praėjusias 4 ar 5 dienas, bet 7 tai niekaip.

Iš patikimų šaltinių teko girdėti, kad gavus Toyo_Yello armijos direktoriaus pareigas Alanas pasisakė, jog nenorėtų pavaduotojaus poste matyti Pro_Mode, o kaip žinome pavaduotojaus priskyrimą turi patvirtinti Direktorių Priežiūros nariai. Šio žaidėjo nėra jokiam grubių pažeidėjų sąraše, direktoriaus pareigos buvo išlaikytos daugiau nei minimumą ir pastoviai buvo daromas veiksmas tad mano manymu jis turi pilnai visas galimybes atlikti šias pareigas. Neleist direktoriui prisiskirt pavaduotojaus, kuris tikrai jam ir visam teisėsaugos kolektyvui galėtų padėti yra eilinis bispridielas. 

Vakar ar užvakar dar teko užmatyti situaciją kai Alano bff Vierch_Rajon užblokavo Tree_Life už neleistinų programų naudojimą, Tree_Life tikras baxuras visiškai nepasimetęs temoje, prisijungė prie kitos savo paskyros, kurioje turėjo 3lygio administratoriaus statusą prašovė Vierchui devynetus, po keletos minučių adminchate matėsi tik Alano grasinimai uždėti blistus ant visų Tree_Life,Rokas_London paskyrų, bbž už ką vpš, o šiandien dar serveryje meme`inai apie Pauliaus logiką, kad jei vienas acc bliste tai ir kiti turi būti, kai praeitą dieną sakei vos ne tapatį šudą :Dd Realiai tai nuomonės keičias dažniau nei pas merginas nuotaikos. 

Prieikime prie įžeidimų serverio žaidėjams, labiausiai Alanui pasižymėjusiems Jerry_Stars bei Jeff_Roman.

image.png.15dced0dd50d4923f8faeb336e189622.png

Žinutė skirta Jerry_Starsui, kuri buvo parašyta vakar. Tikrai nekoks pavyzdys būnant DP kitiems serverio žaidėjams. Visiškai neįsivaizduoju ką čia norėjai įrodyti parašydamas tokius žodžius prieš visus serverio žaidėjus, kai pats neseniai pisai man protą dėl blogo elgesio vipchate ar skelbimus per /s , siūlyčiau išpradžių pasižiūrėti į save, o vėliau tik bausti kitus dėl kažkokio blogo bendravimo ar netinkamų skelbimų per /dvp kaip buvo su Pro_Mode.

Nenoriu užsitęst ties Jerry_Starsu, tad prieikime prie labiau pasižymėjusio Jeff_Romano:

image.png.f9f9e2fca6f1c2799d8b1ce96e1501a6.png

Tiesiog puiki redagavimo priežastis, labai daug ką pasakanti, kaip ir minėjau pačioje pradžioje, pajautei tikrai perdaug valdžios, Alanai.

Pastovus tyčiojimasis iš šio žaidėjo. jo užgauliojimas. Įvairios bausmės jam serveryje, surišimas ir laikymas vienoje vietoje ir visa tai yra toleruojama :be jokių problemų : D Duotas direktoriaus postas tiesiog pažvengti ir užspausti jį nuo pirmų minučių, kad nušalinti kuo greičiau, max juokingas prikolas, iki šiol žvengiu. 

sa-mp-109.png

Eikime toliau, keletą valandų atgal žaidėjas slapyvardžiu Ray_Allen buvo įrašytas į bendrąjį nusikalstomų grupuočių juodajį sąrašą be leidimo iš jo išsipirkti už fkn seifo pasituštinimą, kai buvęs direktorius jo paprašė tai padaryti, kad tiesiog pasiimti savo įdėtą kokainą. Nematau jokios esmės palikti 20k kokso seife, nes laikinai dirbantys darbuotojai būtų visą jį išpyzdinę. Blistais paskutiniu laiku tikrai yra mėtomasi į visas puses, o grubių pažeidėjų sąrašų normaliai sutikrinti nesugebat. Eilinė pagalba šiknos broliui Vierch_Rajon, įrašyti jo priešą ir tempti gumą įrašant Viercho darbuotojus į juoduosius sąrašus. Labai tikiuosi, jog šis blistas Ray_Allenui bus nuimtas, jei ne tai eilinį kartą sakau jums, kad čia vyrauja korupcija ir bispridielas.

unknown.png

 Linuxui papeikimas nebuvo riebus, kadangi bratuxa yra, bet nesigaudė tuo metu šiek tiek aplinkoje tai reikėjo kažkaip atpeikėti jį. Kiek teko girdėti tai greitai ruošies palikti DP pareigas, dėl to čia gal ir veli belekokį šudą, tikiuosi greičiau ateis tą valandą kai paliksi šias pareigas, nes jokios naudos iš to nematau. 

Jei galima tai @Ridastegul patikrina šį papeikimą.

Dėkingas visiems už dėmėsį, linkiu visiems puikaus savaitgalio. - POLIGONO KARYS Egis_Nike                                                                                                    Lauksiu atsakymo, tikiuos pasigynčisime dar, bei prisidės kiti serverio žaidėjai, kurie mato visą šį vykstantį bispridielą.

Pro_Mode - aptarta tema ne vieną ir ne du kartus, nesiplėsiu. Ar direktoriui atrodo toleruojama toks dvp pranešimas, spręsti aukštesniems tada. Apsitarėm su Džioraldu, kaip ir viskas aišku pasidarė. Pagrindinės Jums pretenzijos buvo dėl to, kad buvau kanale ir visi klausinėjot, ir pateikiau tuometinę savo nuomonę, jog nežinau ir gal ir neverta, bet vėl, tai nebuvo galutinis ir užtikrintas rezultatas. Neneigiu, kad žmogus padarė daug, tuo klausimu žmogus pasireiškė (nors ir jo neįvertinu taip aukštai, kaip jūs), bet yra riba. Kaip suprantu, Paulius tą suvokė, žino, gal tai bus šioks toks postūmis progresuot. Pasikarščiuot - visi pasikarščiuojam, bet ne ta forma reik savo pykčius išlieti.  Tuo labiau tai, kas toleruojama mafijose, nebūtinai yra toleruojama teisesaugoje. Neatmetu galimybės, kad praėjus šiek tiek laiko ir atsitiesus Mode bus darbo valdžioj, bet nemanau, kad šią minutę. (Spėju turėjo šitą reikalą ir Gintarė atraportuot, vistiek irgi šia tema atėjo pakalbėti).

 

Jerry_Stars, Jeff_Roman - prisiimu atsakomybę, apie direktorių, tai žinojom, kad bus blogai, bet ne tiek, ir net su visais tais šūdais buvo geriausias kandidatas Jeffas, bet buvo kaip buvo tuo klausimu. Šioje vietoje pilnai prisiimu atsakomybę, reikėjo spyrio į šikną ir ačiū Egi už tai. 

 

Ray_Allen - ačiū už informaciją, lygiai taip pat kaip žmogus yra įrašytas, lygiai taip pat lengvai gali būti išbrauktas, nematau priežasties kodėl žmogus negalėjo šiuo klausimu imt ir susisiekti, pranešti. Remtis mes galime duomenim kuriuos turim, šiuo atveju išrašais. Situacija dabar žinoma, blistą išimsiu ir kitą kartą jei mano, kad blistas neteisingas, parašykit su argumentu kodėl. Deja, su kiekvienu blistu nesugaudysi žaidėjo ir neišklausinėsi visko. 

 

Dar kažkur lyg Tree_Life minėjai, tai ten žmogus aktyviai sakė, kad nečytina, su Linu abu /c parašėm, kad jeigu meluoja, jis ban aš blist už melus. Kaip matom, nei aš, nei jis to nepadarėm. VC buvo meme'as, pranešė apie žmogų, kuriam tikrai turėtų būt papildomas blistas, aišku info jūsų tarpe greit paplito, neteisingai interpretavo už ką jam blistas, pateikiau pavyzdį, kodėl ta logika vadovautis faktiškai nėra gerai. 

 

Vierch_Rajon - klausimas kas Jums yra geriau: ar aktyvi mafija, prieš kurią patys galit kovoti sėkmingai, ar marinuojama pozicija ilgiau negu reikia ir padorios mafijos neegzistavimas, kai visi nuėjot į teisėsaugą. Taip blistas mažesnis Vierchui buvo, analogiškai kaip ir Turbo turi mažesnį blistą vien dėl laiko trūkumo, kaip Featui buvo mažesni dėl generuojamos vertės, kaip Linui blistas skirtas nebuvo už atneštą vertę, kaip kažkada senai Ray Allen buvo skirta išimtis ir negavo visiškai blisto... Pavyzdžių pilna, kai bausmė už neišbūtą periodą yra arba didesnė arba mažesnė. Nėra kažkur nustatyta, kad va jei neišbuvo, tai bus visada 1m. Tai yra standartinė suma, bet nereiškia, kad ji būtinai tokia yra visais atvejais. Šiuo atveju, Vierchui bausmė buvo mažesnė dėl mažo laiko tarpo, iki kol sueis minimalus ir itin didelės generuojamos vertės teisesaugoj. Kalbant apie išimtis, jų taip pat yra pilna, kurių puikiausias pavyzdys esi tu, pvz: pats buvai išimtas iš fullban anksčiau laiko, tavo bausmę ant main acc padariau išperkamą, žmogui su aktyviu fullban leista užimti pavaduotojo postą. Palyginus su šitom išimtim, neatrodo taip milžiniška leisti žmogui 4 dienas anksčiau kandidatuoti į direktoriaus postą, kai iki tol neturime nei vieno kandidato. O jeigu jau ir būtų per tas 4 dienas atsiradę, pasižiūrėsim kandidatų gausą CN postui, kurios didelės neprognozuoju - tikejaus bus vienas iš jūsų draugų grupės, bet dabar abejoju tuom. 

 

Su Juozu, kiek blistas, tiek tą pačią dieną išsipirkdavo. Kadangi blistai yra DP fondo vienintelis pajamų šaltinis, faktas, jog naudinga, kai asmuo išsimoka už pažeidimus. Ką Juozas realiai pasidarė tai pamiršo apie bet kokius veiksmuose dalyvaujančios frakcijos postus dėl manau visiem aiškių priežasčių. 

 

Apie atsistatydinimą mano, tai taip - minčių daug buvo apie tai, buvo ir kalbų, matau, kad ir plačiai paplito. Pripažinsiu, kad nesu toks motyvuotas koks buvau praeitą kadenciją, bet pagrindinė priežastis kodėl aš čia dabar, tai iš reikalo. Nesu populiarus, nesu visų mėgstamas DP, tuo labiau pareigos pasiimtos iš reikalo, todėl manęs tam tikras mano elgesys nestebina ir atsiprašau už tai, spyrio į šikną reikėjo. Tikėtina, kad mano atsistatydinimas įvyks, bet tai bus tada, kai Džioraldas galės jaustis pakankamai patogiai, kad pilnai perimtų šią sritį ir kai bus antras žmogus, kuris galės jam padėti su kasdieniais darbais, kai jis pats tam neturės galimybės. Ne paslaptis čia, jau turėtų 90% serverio žinot šitą. 

 

Tiek žinių iš manęs, laukiu minimum 1 įspėjimo už neadekvatų elgesį, pripažįstu ir prisiimu atsakomybę. Jei Mantas mato daugiau pažeidimų, tada manau galime tęsti diskusiją. 

  • Patinka 5
  • Pasimetęs (-usi) 2
  • Liūdnas (-a) 1
  • Nepatinka 2

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

uhuhuhu meri chrismas draugelej mano : DD : PPPPPPP

 

pradėkim nuo labai paprastos situacijos, kai Nojus Shadow mano manymu buvo įžeistas kai buvo temoje paslėptas tekstas - Sveikinu Hemarojau. Pagal mano šaltinius, ir gautus gandus sužinojas Nojus Shadow apie šį tekstą labai supyko. Apie šį tekstą žinojo labai mažai žmonių, nes jis buvo paslėptas, todėl reikėjo pažymėti tekstą, kad tik tuo atveju matytuos. Pirmieji įrodymai, kad šis tekstas buvo [ https://imgur.com/a/FzTnQ2c ] čia realiai vos ne tas pats kai Pro Mode parašė pranešimą per viešąjį skelbimą, nors jo tekstas matėsi, o jo ne, vtf??? alanai. Nuotrauka kėliau iš seniau, nes dabar patikrinus temą, jis buvo redaguota pirmadienį vtf kodėl???? tai temai yra daugiau nei mėnesis, bet sugalwojai seip for fun ją paredaguot pirmadieni senelyzai? :  DDDDDDDD [ https://imgur.com/a/gqk1KUR ] o kai buvo paredaguota tema dingo ir sveikinu hemarojus : D [ https://imgur.com/a/2R3AAZ5 ] tai va baigiam ties tuom : D

 

gerai tęsiam kalbą toliau. Daug kas patebėjo, kad man būnant cosos pavaduotojumi dažnai grobiau žmones su tuo pačiu Alanu, bet ne dėl to, kaip kiti padarytų palyst į šikną nes susigrąžint reputaciją ::DD DD o seip dūra pastumt. Vienu momentu važiuojant prie svidersko ir kitų alanas pateikė labai paprastą žinutę " tu geriau lik mafijose, nes čia turi daugiau iq " wow, pasijaučiau dauno vietoj :D:D:D, bet gaila neturiu įrodymu. Paskutinis medikų įspėjimas už neadekvatų elegesį, vtf, ką tu pats darai? išssipisinėji iš kitų, darai nesąmonęs ir liekam mes nubausti, gerai, aciu, kad sumazinai blisto suma, bet cia jau tikrai per daug.

 

kalbant apie bws nusalinima, bet cia totalus debilizmas, už 2 taisono bankes low mafijozams reikėtų jau nuimti pavaduotojo pareigas, nes turbūt, nelabai norėjai ir prieš tai jį patvirtint? ar mano spėjimas nepasiteisina? nu pykti kažkaip reikia išliekti, bent ne į vieša chata rašai " smithai ar esi čiulpes " ; DDDD, tiesiog kas vyksta dabar, pavaduotoju nepatvirtinimai, didesnės galimybės lv žaidėjams vėl, vis gi jie nauji ;  DDD reik svetingai priimt. vierchas galvojau realiai normalus buwai, bet palikai alano vergu, nu krc tiek ziniu.

 

KAIP TEN MAN SAKEI PADARYT

 

PASIZIUREK KAIP VISKAS ATRODO IS SONO BICIULI ; DDDDD

seip for fun atejau parasyt kazka, neturiu ka veikt, gerai davai, gero vakaro

  • Patinka 1

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

20 minutes ago, Vierch_Rajon parašė:

Neisperkamas už saudyma teleporto vietoje iki ko mes nusigyvenome ir manau yra skirtumas kur seifo isvogimas,kur saudymas tp zonose,nes čia remiantis tavo tokiais faktais tai bws irgi turėtų gauti blistus už kenkejiska elgesį grobimo metu kai su autobusais blokuodavo viska nu alio

Man irgi kyla klausimas iki ko mes nusigyvenome, kai nuosavo kokaino išsiėmimas iš seifo lygus neišperkamam blistui. Yra skirtumas, kur autobusų užstatymas dirbant autobusų vairtuotoju (kiek paskutinį kartą tikrinau, autobusų vairuotojų elgesio taisyklių nėra), ir kur BTT pažeidimai. Papeikimas ne tau, Alanas pakankamai didelis, kad save apsigintų pats nu alio.

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

21 minutes ago, Gintare_Smk parašė:

Vakar teko apturėti pokalbį su Alanu dėl jo šališkų, nelogiškų veiksmų ir nepastovumo ties savo nuomone, Nėra dar tekę kviesti DP į pokalbį tam, kad pasakyčiau, jog jo elgesys nėra teisingas ir žaidėjai juo negali pasitikėti. Nesu žmogus, kuris puola rašyti papeikimus, geriau nueinu ir akis į akį pasistengiu išsiaiškinti situaciją, tačiau ir po pokalbio Alanas toliau elgėsi nekorektiškai,

Egis viską gerai surašė, tačiau turiu dar kai ką pridėti:

  • Vakar Bws_Nivalit buvo nušalintas nuo medikų pavaduotojo posto dėl to, jog grobimo metu ginklinėje iš kumščio iškirto du low'us mafijozus. Mafijozai, tikriausiai, pasiskundė Vierch_Rajon, jis savo družokui Alanui, ko pasekoje pavaduotojas buvo nušalintas dėl visiško menkniekio. Kuo šitoks Bws elgesys pakenkė medikų darbui? Ar šalia buvo kitų medikų, kurie matė tokį elgesį, dėl ko būtų galima sakyti, jog rodomas blogas pavyzdys darbuotojams? Kai Vierchas buvo armijos direktorius, jo darbuotojai šaudė teleportacijų zonose, žudė ten mafijozus, tačiau ir toliau dp neliečiami tęsė darbą armijoje, nors buvo rašomi į blistus. Bws iškerta porą low'ų net ne pačiame exit'e, kuriame vyksta grobimas, ir iškart būna nušalinamas. Užuodžiu dvigubus standartus:)
  • Naujam armijos direktoriui Toyo_Yello jau rodomas Alano nepasitenkinimas dėl to, jog Toyo priema ne naujokus, kaip žadėjo, o buvusius mafijozus. Alanas, matot, norėjo, jog mes pasiliktume cn ir kovotome prieš triadų mafiją sandėliuose. Tai dabar, Alanai, pradėsi dar ir reguliuot, kur turi dirbti žaidėjai? 
  • Tai, jog dp turi patvirtinti direktoriaus pasirinktą pavaduotoją yra arba visiška nesąmonė, arba Alanui trūksta gebėjimų tai padaryti veiksmingai ir nešališkai. Alano družokui Vierchui būnant armijos direktoriumi ir pasirenkant į pavaduotojo pareigas naują žmogų, atėjusį iš kito serverio, dar nespėjusį pilnai susipažinti su sistemomis, nekyla jokių abejonių ir pavaduotojas patvirtinamas Alano. Tačiau kai Toyo paklausė, ar aš tikčiau į pavaduotojo pareigas, Alanas atsakė, jog nežino, ar esu pakankamai kompetentinga ir turiu pakankamai orientacijos grobimuose. Siūlyčiau, Alanai, labiau pasidomėti rls serverio buvusia valdžia, galų gale paklausk Džioraldo (su kuriuo šiaip pls apsikeiskit pareigomis) kaip man sekėsi būnant keliskart teisėsaugos valdžioje, nes šiuo atveju arba tu tiesiog nenori nieko iš mūsų šaikos matyt valdžioje iš principo, arba tikrai nesi pakankamai apsišvietęs.

Tikrai matomas per didelis įsijautimas į savo valdžią. Alanai, jeigu nesugebi tinkamai atlikti pareigų, išlaikydamas šaltus nervus, pagalvok apie visišką pareigų perleidimą kažkam, kas tame yra gabesnis. DŽIORALDUI PVZ. 

Pabaigai noriu priminti, jog dažnas alkoholio vartojimas kenkia psichikai.

Bws - situacija aptarta su Gabija, kartu su Džioraldu. Buvo pokalbis su jais keturiais. Kai Bws priskirtas pavaduotoju, buvo perspėta Gabija, jog piktybiškas trukdymas grobimui vyksta iš jo pusės. Tame pokalbyje dalyvavo ir Džioraldas, ir Gabija, visų trijų nuomonė tuo klausimu sutapo, nes visų pirma ne man, ne kam kitam, o Gabijai jis kišo koją toj vietoj. 

 

Toyo - nematau, kad kažkur būtų kas nors reguliuota ir jeigu jau prie šito kabinatės, tai neturi prie ko prisikabint jau. Taip, žmogus sakė, kad rinks naujų žmonių komandą ir ją ugdys, bet visi perėjot pas jį į Armiją. Nei aš neprognozavau to, nei Toyo spėju, savo direktoriui nusiunčiau sarkastišką repliką. Ar buvo dėl to kažkas daugiau? Ne. Kaip tik vienam žmogui daviau pakvietimą, nes Toyo išvaręs vakarui buvo, o vietos turėjo. Jeigu jau ribočiau kur kas žaidžia, galvojat jūs būtumėt armijoj? :) Matai tai, ką nori matyti čia. 

 

Pavai: manęs paklausė mano asmeninės nuomonės, aš ją ir pasakiau, kad asmeniškai nesu įsitikinęs. Matyt kai Toyo skaitė mūsų pokalbius gal interpretavai savaip. Klausė manęs ar būtum gera kandidatė. Aš atrašiau: kad ir koks kandidatas, tai yra direktoriaus sprendimas, jeigu yra abejonių, kviečiame pokalbiui. Tada, žinutę pradedu: Mano asmenine nuomone... Taip, tai mano nuomonė, galimai nesu susidaręs pilno vaizdo ir niekas nesako, kad mano nuomonė čia yra klaidinga. Hipotetinė situacija: Toyo paskiria tave pavaduotoja, kyla abejonių, pasikviečiam pokalbiui, pasikalbam, pasakai argumentus, mano nuomonė klaidinga, prašoviau ir prašom, sėkmės poste. Procedūra tokia elementari, kad ir pradinukas suprastų. Šitoj vietoj iš žinučių matai tai, ką nori matyti ir tiek, nėra ką daugiau diskutuot. 

  • Patinka 3

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Bet nesuprantu jus esat ant tiek šudmaliai, prie Alano akių visi gražiai bando įnert, kada analizė ir t.t.. draugelis ir t.t.. kai jau kažkas peikia jį blemba į juodą purvą tą žmogų bandot suvaryt, nebesvaikit gal jus, žmogus turi turėti savo žodį, koks jūsų skirtumas, kad jisai geria, nori ir geria, bet jisai vis tiek savo darbą atlieką tinkamai, tuo tarpu yra pasiėmęs stiprų pagalbininką Džioraldą ir dar kažką blemba kalbat apie korupcija, jus patys nebegerkit ir nerašykit tų bereikšmiu papeikimų laisvi krč. ??

  • Patinka 1
  • Dėkingas (-a) 1
  • Cha Cha 3
  • Pasimetęs (-usi) 1

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

1 minute ago, Darius_Blogizzz parašė:

O kas tokia Gintarė kad čia kažkokią savo "kompetetingą" nuomonę teigtu, jeigu nėra buvus aukščiau 4 lygio adminų? Antra, pusė žmonių kurie čia išvardinti kaip direktoriai mano kadencijoje buvo neišperkamuose blistuose, tačiau magiškai dingo iš jų nes... Pasikeitė kažkokie standartai, ar šališkumas iš buvusių DP? Jeigu ir pridirbo šūdų gerb. Alanas, jis juos ištaiso ir stengiasi kad tai nesikartotų, ko nepadarytu 90proc čia išsireiškusių asmenų. PEACE OUT ALAN KADA DP DUOSI NARDAU

nebutina turet admina kad isreikst savo nuomone, ar pas jumis serve cia kitaip?

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

3 minutes ago, Feat_Thompson parašė:

uhuhuhu meri chrismas draugelej mano : DD : PPPPPPP

 

pradėkim nuo labai paprastos situacijos, kai Nojus Shadow mano manymu buvo įžeistas kai buvo temoje paslėptas tekstas - Sveikinu Hemarojau. Pagal mano šaltinius, ir gautus gandus sužinojas Nojus Shadow apie šį tekstą labai supyko. Apie šį tekstą žinojo labai mažai žmonių, nes jis buvo paslėptas, todėl reikėjo pažymėti tekstą, kad tik tuo atveju matytuos. Pirmieji įrodymai, kad šis tekstas buvo [ https://imgur.com/a/FzTnQ2c ] čia realiai vos ne tas pats kai Pro Mode parašė pranešimą per viešąjį skelbimą, nors jo tekstas matėsi, o jo ne, vtf??? alanai. Nuotrauka kėliau iš seniau, nes dabar patikrinus temą, jis buvo redaguota pirmadienį vtf kodėl???? tai temai yra daugiau nei mėnesis, bet sugalwojai seip for fun ją paredaguot pirmadieni senelyzai? :  DDDDDDDD [ https://imgur.com/a/gqk1KUR ] o kai buvo paredaguota tema dingo ir sveikinu hemarojus : D [ https://imgur.com/a/2R3AAZ5 ] tai va baigiam ties tuom : D

 

gerai tęsiam kalbą toliau. Daug kas patebėjo, kad man būnant cosos pavaduotojumi dažnai grobiau žmones su tuo pačiu Alanu, bet ne dėl to, kaip kiti padarytų palyst į šikną nes susigrąžint reputaciją ::DD DD o seip dūra pastumt. Vienu momentu važiuojant prie svidersko ir kitų alanas pateikė labai paprastą žinutę " tu geriau lik mafijose, nes čia turi daugiau iq " wow, pasijaučiau dauno vietoj :D:D:D, bet gaila neturiu įrodymu. Paskutinis medikų įspėjimas už neadekvatų elegesį, vtf, ką tu pats darai? išssipisinėji iš kitų, darai nesąmonęs ir liekam mes nubausti, gerai, aciu, kad sumazinai blisto suma, bet cia jau tikrai per daug.

 

kalbant apie bws nusalinima, bet cia totalus debilizmas, už 2 taisono bankes low mafijozams reikėtų jau nuimti pavaduotojo pareigas, nes turbūt, nelabai norėjai ir prieš tai jį patvirtint? ar mano spėjimas nepasiteisina? nu pykti kažkaip reikia išliekti, bent ne į vieša chata rašai " smithai ar esi čiulpes " ; DDDD, tiesiog kas vyksta dabar, pavaduotoju nepatvirtinimai, didesnės galimybės lv žaidėjams vėl, vis gi jie nauji ;  DDD reik svetingai priimt. vierchas galvojau realiai normalus buwai, bet palikai alano vergu, nu krc tiek ziniu.

 

KAIP TEN MAN SAKEI PADARYT

 

PASIZIUREK KAIP VISKAS ATRODO IS SONO BICIULI ; DDDDD

seip for fun atejau parasyt kazka, neturiu ka veikt, gerai davai, gero vakaro

Nojus: yeah prikolinom su juo, užslėpta nuo akių, po to Nojui paprašius išėmiau, asmeniškai manau su Nojum sutariam, jeigu Nojus turėtų didelių pretenzijų, senai būčiau apie tai žinojęs, vietoj to, bando man kažką atgal užlipint. 

 

Grobimai: ne, Featas man nenardė xD lyg nerašiau konkrečiai tų žodžių, bet kažkas į tą pusę, tos nuomonės laikausi, bet turėta omenyje tas, kad mafijos yra tavo sritis, tas labai puikiai matosi.

 

bws: jau atsakiau Gintarei

 

pavaduotojai: kol kas paskutinis pokalbis dėl pavaduotojo buvo Viercho, kur tikrai pokalbis buvo reikalingas ir kol kas pavaduotojo su Džioraldu netvirtinom, dėl Toyo ir jo pavaduotojų pasirinkimo jokio pokalbio aš asmeniškai neturėjau, kadangi kalba jau apie tai eina turbūt, tiesiog paprašius išsakiau savo nuomonę. Yra skirtumas nuo bendravimo ir formalių procedūrų. So idk.

 

btw imk cosa dyrika

  • Patinka 1

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Kiek supratau is Egio nuotraukos žodziai buvo skirti Jerriui, bet žinant jog jisai stumia ant Alano ir kitu už nugaros tai visai normalu jog jis atsikirto.

O del kitko tai nzn nzn

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

5 minutes ago, Darius_Blogizzz parašė:

O kas tokia Gintarė kad čia kažkokią savo "kompetetingą" nuomonę teigtu, jeigu nėra buvus aukščiau 4 lygio adminų? Antra, pusė žmonių kurie čia išvardinti kaip direktoriai mano kadencijoje buvo neišperkamuose blistuose, tačiau magiškai dingo iš jų nes... Pasikeitė kažkokie standartai, ar šališkumas iš buvusių DP? Jeigu ir pridirbo šūdų gerb. Alanas, jis juos ištaiso ir stengiasi kad tai nesikartotų, ko nepadarytu 90proc čia išsireiškusių asmenų. PEACE OUT ALAN KADA DP DUOSI NARDAU

o pagal ka tu skirstai kompetencija? pagal turetas pareigas? uzimamas pareigas? 

  • Patinka 1

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

1 minute ago, Tpaba_Akgandzia parašė:

o pagal ka tu skirstai kompetencija? pagal turetas pareigas? uzimamas pareigas? 

Sv best dp pagarba,ce bispridielai vapshe sitas ppk

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

"Itin didelės generuojamos vertės teisesaugoj" ok. Komanda buvo surinkta prisijungti ant grobimu juos pralaimėti ir vėl atsijungti. Nematau jokios generuojamos jo vertės teisėsaugoje. Laimėdavo keleta grobimų į savaitę and thats it. Nemačiau nei vienio lvinio kuris gaudytų bėglius ir t.t Minimalaus laikotarpio neišbuvimas kai jis generuoja "tokia didele verte teisėsaugoje" manau yra labiau svaresnis aspektas , nei mano paskelbta žinutė per /dvp. KORUPCIJA IR BISPIRDIELAI.

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

7 minutes ago, Pro_Mode parašė:

"Itin didelės generuojamos vertės teisesaugoj" ok. Komanda buvo surinkta prisijungti ant grobimu juos pralaimėti ir vėl atsijungti. Nematau jokios generuojamos jo vertės teisėsaugoje. Laimėdavo keleta grobimų į savaitę and thats it. Nemačiau nei vienio lvinio kuris gaudytų bėglius ir t.t Minimalaus laikotarpio neišbuvimas kai jis generuoja "tokia didele verte teisėsaugoje" manau yra labiau svaresnis aspektas , nei mano paskelbta žinutė per /dvp. KORUPCIJA IR BISPIRDIELAI.

lygiai taip pat kaip aš nemačiau tavo didelės vertės: visi sako, kad surinkai komandą, kuri realiai liko nuo Lino ir +- išliko tokia pat su vienetiniai pakeitimais. Teisėsauga grobimų prasme nusileisdavo, bet be Viercho teisėsauga net nebūtų buvus konkurencinga, nebūtų mimimalaus pasipriešinimo. Taip pat ilgą laiką akcentuota, kad armijai pagrindinis prioritetas yra grobimai, į ką buvo skirta labai daug dėmesio. Bėglių gaudyme kokiam sutinku, nepasireiškė didžioji dalis komandos, bet pagr. dėmesys buvo grobimams, kas yra armijos prioritetas. Tiek komentarų šia tema, taip pat jau pakankamai išdiskutuota.

  • Cha Cha 2
  • Pasimetęs (-usi) 1

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

prieš 8 valandų, Salvis_Lolas parašė:

kalbant apie korupcija ir bispridielus xd kur tavo fullbanas, neišperkami blistai?

 

prieš 1 valandą, Alan_Paradox parašė:

Jerry_Stars, Jeff_Roman - prisiimu atsakomybę, apie direktorių, tai žinojom, kad bus blogai, bet ne tiek, ir net su visais tais šūdais buvo geriausias kandidatas Jeffas, bet buvo kaip buvo tuo klausimu. Šioje vietoje pilnai prisiimu atsakomybę, reikėjo spyrio į šikną ir ačiū Egi už tai. 

 

Ray_Allen - ačiū už informaciją, lygiai taip pat kaip žmogus yra įrašytas, lygiai taip pat lengvai gali būti išbrauktas, nematau priežasties kodėl žmogus negalėjo šiuo klausimu imt ir susisiekti, pranešti. Remtis mes galime duomenim kuriuos turim, šiuo atveju išrašais. Situacija dabar žinoma, blistą išimsiu ir kitą kartą jei mano, kad blistas neteisingas, parašykit su argumentu kodėl. Deja, su kiekvienu blistu nesugaudysi žaidėjo ir neišklausinėsi visko. 

aciu labai didelis

 

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

sitas dp vaidina labai kietu, visus zaidejus gali siuntineti i kaire i desine ir nieko jam nebus. direktoriams ypac p*** prota jog daro ta blogai, ana blogai. Pavaduotojus nusalina ten vps is lempos. Idomu koks pats butu drk jisai, dabar kaip sedi dp tai ahujelines. Vaidina labai rimta viercha cia sampe kazkoki ahujena (jeigu ne jo pareigos jisai sudas butu) nu ir siaip visiems cia siulo susitikti tipo susimusti tai kzn kas cia per dp (Nesusitinku, nes bijau.) Uz akiu sneka apie kitus

Redaguota . Redagavo Jerry_Stars
  • Cha Cha 2

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.


Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.