Jump to content
⚠️⚠️ Atsisakome SMS mokėjimų! ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!
Tpaba_Akgandzia

Mantas_Sviderskas

Recommended Posts

Bent kažkas paslinko ppk rašyt. Prisidedu, pamėgink dar trv fanams rašyt, kad užbanintų cheaterį dėl čytu, nes prie hp dažniausiai fakekillina, tai dar gausi mute už flooda, respectas prižiūrėtojai ? O dėl Mančio, tai ir kituose darbuose dirbdamas nereaguoja ?

  • Patinka 3

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Situacija su blogais blokavimais kartojasi.... kol kiekvienas serverio komandos narys turėjo SAVAS pareigas, tol viskas buvo gerai, tačiau kai padarė viską bendrai, prasidėjo blogi banų atmetimai/patvirtinimai, blogi įspėjimų uždėjimai ir pan.

Manau pats laikas grįžti prie senosios komandos narių sistemos (kiekvienas turi savo atsakomybę: banai, adminai, imigracijos...).

 

Na, neskaitant to fakto, kad dauguma jų jau dirbo TRV prieš gaunant pareigas... Galbūt tai tiesiog sutapimas. Žinoma, negalima nuneigti ir fakto, jog  galėjo būti ir geras "prinardymas" Mantui, žaidžiant kartu su juo ETS2 ar būnant vienam darbe, dc ar TS.

 

Dėl atliekamo darbo, Sviderskas mato serveryje, kiek Administratorius atsakė į /az kartų, tik nežinau ar tai veikia ir su /bausti...

 

Kad didžioji dalis administratorių (4lvl) neatlieka pareigų jau ilgą laiką jaučiasi. Per daug pasitikėjimo Mantas skiria šiems... Manau laikas grįžti prie bent kartą į dvi savaites netikėtai paprašant įrodymų už kokias porą dienų atgal :)

 

 

  • Patinka 2
  • Nepatinka 1

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Kuomet yra laisvų vietų į 4 lygio administratorių komandą, yra peržiūrimos turimų kandidatų anketos. Tai tiesiog sutapimas, jog stipriausi kandidatai tuo metu, dirbo būtent TRV. Beje, prieš renkant 4 lygio administratorius, visuomet pasiklausiu kitų projekto priežiūros narių bei pagrindinės administracijos nuomonės apie pagrindinius kandidatus ir priimu sprendimą kuriuos asmenis paskirti 4 lygio administratoriais. Taip pat atsakant į iškeltą situaciją dėl masinių naujų serverio paskyrų kūrimosi ir neleistinų programų naudojimo – kaltinami asmenys, kurie buvo AFK rėžime. Jeigu žaidėjas yra AFK rėžime, vadinasi jisai neatliks savo pareigų, nes to padaryti jis tiesiog negali, manau, tai yra pakankamai aiškiai suprantama. Visuomet priimsiu įrodymus, kuriais įrodysite, jog 4 lygio administratorius užsiima savo veikla serveryje ir nereaguoja į nelegalias programas naudojančius žaidėjus ar pagalbos prašymus (papeikime pateiktame vaizdo įraše visi asmenys yra AFK rėžime, toliau gilintis nėra į ką).

 

Kiekvieno 4 lygio administratoriaus darbus matau savaitės statistikose, taip aš stebiu jų atliekamų darbų kiekius, todėl administratoriams rinkti bei saugoti savo darbų įrodymus nėra prasmės ir naudos. John_Loleris šiuo metu yra neaktyvume dėl kompiuterio gedimų bei sugedusios dalies pristatymo užsitęsimo. Taip pat, jam yra iškelta sąlyga – iki ateinančio pirmadienio (2020.06.22) tapti aktyviu arba jis bus nušalintas nuo 4 lygio administratoriaus pareigų.

 

Prie Flakka_Dose įrodymų padirbimo mano prisidėjimo nebuvo, prašau manęs čia nekišti.

  • Patinka 6
  • Pasimetęs (-usi) 3
  • Nepatinka 8

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

43 minutes ago, Mantas_Sviderskas parašė:

Jeigu žaidėjas yra AFK rėžime, vadinasi jisai neatliks savo pareigų, nes to padaryti jis tiesiog negali, manau, tai yra pakankamai aiškiai suprantama.

Seneliumbai, būtent. Tačiau iškelta situacija yra visiškai ne ta, esmė eina apie tai, jog tavo išrinkti prižiūrėtojai pastoviai kaitina, padirbinėja įrodymus : - DDDDD(jau antrą kart tavo bff gauna bana) arba žaidžia ETS. Kaip ir minėjau papeikime, VVP banus matau tik Ivetos. Būtų tikrai įdomu sužinot tavųjų prižiūrėtojų statistiką. = ]]

 

46 minutes ago, Mantas_Sviderskas parašė:

(papeikime pateiktame vaizdo įraše visi asmenys yra AFK rėžime, toliau gilintis nėra į ką).

SENELIUMBAI NU TAI APIE KĄ IR ŠNEKAM :DDDDD. ČIA KAIP TIK IR REIKIA GILINTIS, KODĖL JIE VISADA YRA AFK IR NEATLIEKA PAREIGŲ : - DDDD. KIEK ŽINAU TAVO DARBAS PRIŽIŪRĖT JŲ DARBĄ, O NE SERVERIO ŽAIDĖJAM? :  DD

 

48 minutes ago, Mantas_Sviderskas parašė:

Kiekvieno 4 lygio administratoriaus darbus matau savaitės statistikose,

Gal būtų galima pamatyt statistikas? :)

  • Patinka 7

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Prašau, visų dabartinių 4 lygio administratorių šios savaitės (06.15 - 06.19) darbų statistikos https://imgur.com/a/wVU1eo3..

 

Ir trumpi komentarai apie statistikas:

  • John_Loleris šiandien grįžo iš neaktyvumo.
  • Lauras_Pro, Torin_Riverdale ir Pink_Nightmare priskirti vakar vėlai vakare.
  • Iveta pražaidė beveik 25 valandas per 5 dienas bei atliko iš viso 125 darbus - išties įspūdinga savaitės statistika.
  • Eimantas_Oho pirmadienį buvo neaktyvume bei šiuo metu yra dirbantis asmuo, tad grįžta namo tik apie 18 valandą vakare, todėl statistikoje atsispindi trijų dienų (tiksliau, vakarų) darbai.
  • Deividas_Gti iki vakar vakaro buvo 4 lygio administratorius, tačiau vakar buvo nušalintas, todėl jo statistikos sistemoje nebėra.

Palyginus Eimanto ir Ivetos pražaistą laiką bei darbų statistikas, gaunamas rezultatas, jog Iveta pražaidė 3 kartus daugiau valandų bei tuo pačiu atliko 3 kartus daugiau darbų. Būtent todėl tau ir atrodo, jog vienintelė Iveta dirba, nors palyginus pagal pražaistą laiką jie atliko labai panašų kiekį darbų. 

  • Nepatinka 4

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Sveiki,

Kad reikalas su tiek su serverio prižiūrėtojais, tiek pačia jų sistema yra sudėtingas - sutinku. Išties matome, kad neretai darbas neatspindi lūkesčių, tačiau svarbu išsiaiškinti, kodėl taip yra. Galbūt trūksta motyvacijos arba trūksta galimybių. Ne vieną kartą asmeniškai esu raginęs kreipti didesnį dėmesį veiksmų stebėjimams. Be abejo, supraskime, kad visi turime gyvenimą ir reikalų jame, dėl to kartais tai padaro savo, jeigu kalbame apie aktyvumą. Kandidatų į pareigas tai pat nėra apstu, kadangi tai daug atsakomybių reikalaujantis darbas, todėl dažnai sudėtinga pasirinkti, o kartais net nėra iš ko, kai norime daugiau patirties turinčio ir daugiau galinčio padaryti žaidėjo.

Jeigu minime tai, kad didžioji dalis jų dirba TRV, tai čia nėra problema, kuriame darbe jie dirba. Suprantu, kad Mantą visi kaltina dėl to, nes jis pats ten dirba ir esą suteikia nuolaidas kolegoms, tačiau tuo nesu įsitikinęs, kadangi su tuo tiesiogiai neteko susidurti, kad kažkam būtų daromos nuolaidos. 

 

Dėl Flakkos, tai Mantas viso "vertimo' situacijoje nelaviravo, dėl to minimas negali būti. Įrašas, kuriame matosi 'Flakka", atrodo tikroviškai, todėl tikiu, kad tai nėra neatidumo klaida, o verčiau priešinga Flakkai situacija. Taip, kai Flakka pranešė apie tai, kad jis to nedarė, buvo galima atkreipti dėmesį, nors tai daro ir tikrai neleistinas programas naudoję žaidėjai, dėl to tikriausiai tas dėmesys ir nebuvo atkreiptas.

Situacija, kaip bebūtų, išsiaiškinta. Ačiū žaidėjams, kurie padėjo, kad toks rezultatas būtų pasiektas.

 

Papeikimas skirtas tobulėjimui, bet, kaip ir esu minėjęs, to galima siekti ir kitais būdais.

Įspėjimų nebus, argumentavau.

Tema rakinama.

  • Patinka 1
  • Cha Cha 1
  • Pasimetęs (-usi) 1
  • Nepatinka 3

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.


Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.