Jump to content
⚠️⚠️ Atsisakome SMS mokėjimų! ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!
Ridas

Anoniminis papeikimas - The_Smecher

Recommended Posts

Anketa

  1. Peikiamo komandos nario Vardas_Pavardė?: The_Smecher
  2. Peikiamo komandos nario pareigos?: Projekto priežiūra
  3. Komandos nario nusižengimo paaiškinimas?: /healall naudojimas ne pagal paskirtį. Jei manai, kad tai buvo galima dėl tuo metu vykstančio "renginio", kas būtų buvę, jei vienas iš 4 lygio adminų būtų panaudojęs /ungunall komandą susišaudymo metu, kuri taip pat leidžiama renginiuose? Šį veiksmą galima iš dalies priskirt kaip grobimą, kadangi buvo kovojama tarp mafijų bei tarp teisėsaugos. Daugelis iš administratorių tuo metu vadovavosi "Securicar žaidimo" taisyklėmis, kurių viena iš jų skamba - "Naudoti administratoriaus, VIP komandas, veiksmus - draudžiama, tačiau pagydyti mašiną - galima."
  4. Įrodymai, patvirtinantys komandos nario nusižengimą?: https://i.imgur.com/qwcHXqM.png
  • Cha Cha 6
  • Liūdnas (-a) 1
  • Nepatinka 2

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Labas ex-unban prižiūrėtoja Pink_Nightmare : - >

prieš 1 valandą, Ridas parašė:

/healall naudojimas ne pagal paskirtį. Jei manai, kad tai buvo galima dėl tuo metu vykstančio "renginio", kas būtų buvę, jei vienas iš 4 lygio adminų būtų panaudojęs /ungunall komandą susišaudymo metu, kuri taip pat leidžiama renginiuose?

Apie "renginį" buvo sužinota gal prieš 20min iki jo pradžios (Laurio žiniomis, o mums buvo pranešta apie tai gal 15 min iki jo). Visi mafijozai kurie buvo jaile, buvo unjailinti ko kiek pamenu secury car nebuvo.

No shit, kad /ungunall vidurį renginio tarkim dm evento nenaudosi, čia nežinau ant kiek galva perkaitusi turi būt ir palyginti /healall su /ungunall =DD. /healall komanda buvo naudoja vos padarius /tplv, dar prieš tai buvo atsiklausta teamspeake Alano kuris pretenzijų apie tai neturėjo, vidury veiksmo t.y. susišaudymo metu ar šalia jo nebuvo naudojama jokia admin komanda, ką pati teisėsauga darė - /get naudojimas susišaudymo metu (paryškinu, nes tpaba buvo užblokuotas tavęs, kai pagetino toyo nukritusį nuo mašinos (ne pačiam veiksmo sukury). 

 

prieš 1 valandą, Ridas parašė:

Šį veiksmą galima iš dalies priskirt kaip grobimą, kadangi buvo kovojama tarp mafijų bei tarp teisėsaugos.

Jei močiute būtų su kiaušais, būtų diedukas. Pati nesi apsisprendusi rašydama anoniminį "šį veiksmą galima iš dalies priskirt kaip grobimą, kadangi buvo kovojama tarp mafijų bei tarp teisėsaugos" O tai šaudant teisėsaugą irgi galima prisirti taip prie grobimo? Apie šį tavo vadinama grobimą nebuvo nieko pranešta viešai. Vyko chaosas kadangi viskas buvo padaryta paskutinę sekundę. Cola naudojo hydra, ko nebuvo galima naudoti ir už tai nebuvo visiškai nubautas, jūs naudojot "/get veiksmo sukury", kalbu apie tą momentą, kai buvote ant tilto ir šaudėmės, mes naudojome "/healall" vos padarius /tplv (Iki veiksmo centro buvo geras gabalas kelio), Alanas nieko nesakė dėl to, jokios viešos temos (kas būdavo prie Džioraldo), jokių paskelbtų taisyklių bent jau niekas neimformavo mafijos pusės.

 

prieš 1 valandą, Ridas parašė:

Daugelis iš administratorių tuo metu vadovavosi "Securicar žaidimo" taisyklėmis, kurių viena iš jų skamba - "Naudoti administratoriaus, VIP komandas, veiksmus - draudžiama, tačiau pagydyti mašiną - galima."

Securicar temoje paskutinis pranešimas Kovo 12 dieną, tai žinai :-)) "daugelis iš mūsų vadovavosi renginių taisyklėmis"

 

P.S Alanas unjailino mafijozus su reason "laikinai renginiui"

 

---

 

Aplamai būtų smagu išvysti @Alan_Paradoxapie šitą nuspręstą šš. Kuris velniai žino buvo kas - secury car ar laikomas kaip eventas, renginys, nes detalaus paaiškinimo apie "renginį" visiškai nebuvo ir viskas įvyko eksprontu.

  • Patinka 15

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Pakomentuosiu ir aš, kadangi tiesiogiai susijęs su situacija. 

 

Securicar paminėtas buvo tik dėl to, jog principas buvo panašus - tam, kad lengviau direktoriai suprastų patį principą kaip viskas vyks. 

 

Tai iš esmės buvo vienetinis renginys teisėsaugai ir mafijoms su dviem pagrindiniais tikslais - sugeneruot šiek tiek veiksmo, nes apie trūkumą girdėjau iš abiejų pusių, tuo pačiu (priežastis kodėl viskas sumesta taip greitai) patikrinti kas vyktų, jeigu sniperis būtų duodamas mafijai. 

 

Atsirado skirtingų interpretacijų, vieni traktavo kaip veiksmą, kiti kaip eventą, aš labiau linkęs tai traktuoti kaip vienkartinį eventą abiejoms pusėms su šalutiniu tikslu įvertinti ką daryti su abiejų pusių ginkluotėmis. Kadangi to atsakymo man reikėjo greitai, tai ir renginys susuktas greitai. 

 

Direktoriai buvo informuoti pora valandų prieš, labiau buvo paklausta ar apskritai norėtų tokio renginuko vakare. Sutiko, tai ir suorganizavau. 

 

Apskritai tiek iš vienos pusės, tiek iš kitos reikėjo džiaugtis kad kažkas vyksta o ne pirmu instinktu naudotis admin komandomis. Jeigu man, kaip renginio (galiu sakyt evento jeigu aiškiau) vedėjui kokie konkretūs veiksmai būtų nepriimtini, būčiau ramia sąžine įsikišęs, tačiau tuo metu man buvo prioritetas stebėti kaip mafijos elgiasi turėdamos sniper, ką pamačiau labai aiškiai. 

 

Už dalyvavimą abi pusės gavo prizus, todėl mano nuomone reikėjo tiesiog pasidžiaugt kad apskritai kažkas įvyko ir kad buvo veiksmo, kurio tiek teisėsauga buvo išsiilgus, o ne jo gavus imti ir leisti banus. 

 

Ateičiai planuoju tokius dalykus kartoti, bet kaip matau šis eksperimentas nepasisekė ir norint kad neliktų jokių skirtingų interpretacijų, bmt/btt išskirsim kaip atskirą veiksmo tipą su savom taisyklėm, nes paprasto renginuko kur būtų galima tiesiog pasidžiaugti veiksmu turėti neįmanoma. 

  • Patinka 15

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Organizuotas renginys virto chaosu dėl neaiškaus jo organizavimo (akmuo į Alano daržą), dėl ko vieni laikėsi securicar taisyklių, nepaisant to, kad securicar principas visiškai kitoks, o kiti - paprasto event'o, O kadangi konkrečiai taip ir nebuvo įvardinta, kokia forma vyksta ši veikla, buvo prieita prie tokių pasekmių.

Tenka apgailestauti už tokią renginio kokybę ir nesusipratimus, nes organizuojant turi aiškiai būti nurodytos taisyklės bei renginio forma. Bausti turėčiau arba abi puses, arba nė vienos, tad pasirinksiu šioje situacijoje nebausti, dėl jau minėtų priežasčių. 

  • Patinka 1

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.


Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.